رفتن به مطلب

كشف دليل گراني!!!!!!!!

saba888

ارسال های توصیه شده

هميشه فكر مي كردم تورم برمي گرده به وضعيت اقتصادي يه جامعه ولي ظاهرا دنيا عوض شده!!!

چرا همه چي رو ربط مي ديم به خدا!!! چرا وقتي تورم مي ياد پايين (كه نمي ياد) از اين حرفا نمي زنيم!!!َ

گراني در كشور غضب الهي است

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه‌وبویراحمد، گرانی کنونی در کشور را غضب الهی دانست و اظهار داشت که گرانی غضب الهی است، اکنون جنس هست اما گران بوده و عده‌ای دلشان می‌‌خواهد اما نمی‌‌توانند جنس مورد دلخواه خود را بخرند.

به گزارش ایلنا، آیت‌الله سید کرامت‌الله ملک‌حسینی در نشست با پرسنل شرکت توزیع نیروی برق این استان افزود: اگر برف و باران هم نبارد از علایم غضب الهی است و خدا کند به همین اکتفا شود.

ملک‌حسینی زیاد شدن موادمخدر و فحشا را در جامعه از غضب‌های الهی برشمرد و یادآور شد: اینها نیز از غضب‌های الهی هستند.

وی دلیل غضب‌های الهی را اجرایی نشدن احکام الهی ذکر و از مدیران خواست به فکر رفع مشکلات مردمی‌‌باشند.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 5
لینک به دیدگاه
.

.

.

.یعنی امریکایی ها با الهی دست به یکی کردن ..!!:smiley (18)::smiley (18)::45645::mornincoffee:

کفر نگو بچه...:whistle:

2باره مورد غضب واقع میشیماااااااااااااا:banel_smiley_52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
.

.

.

.میگم نکنه شبا تو معدن نمک میخوابی اینقد خوشمزه شدی نگین خانوم!!:ws3:

خو تو كه انقده دوس داري بدوني

گفتم وفتي انقده انگيزه داري براي دونستش و داري تلاش ميكني

من ديگه زحمت نكشم

به منم بگي :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خو تو كه انقده دوس داري بدوني

گفتم وفتي انقده انگيزه داري براي دونستش و داري تلاش ميكني

من ديگه زحمت نكشم

به منم بگي :banel_smiley_4:

.

.

...

.خوف از منتها علیه سمت زیرین یا به اصطلاح ماتحت پایین تنه تحتانی !!!

خوب دیگه بیشتر راهنمایی نمی کنم نمی خوادم زحمت بکشی اینا سوراخ دعا رو گم کردن بلغور می کنن به صورت پیوسته وکمافی سابق ..

فهمیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w127::gol cheshmak:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...