رفتن به مطلب

به نظر شما برترین کشور دنیا از نظر نظامی کدومه؟

novel guy

برترین کشور دنیا از نظر نظامی  

13 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. برترین کشور دنیا از نظر نظامی

ارسال های توصیه شده

بله همین طوره.به نظر منم امریکا برترین نیروی نظامی دنیا رو داره.

اما در مورد روسیه.یه جایی خوندم روسیه %90 جنگنده هایی که میسازه از رو نقشه ها و طرح های جنگنده های امریکاییه . وگرنه روسیه مث امریکا تواناییه طراحی یه هم چین چیزایی رو نداره.مشکلات مالی ،کمبود امکانات و .... دلایل آن هستش.

مثلآ همین mig-31 ببین.رادارش عین مال f-14 هستش.میتونه هم زمان 24 هواپیما رو شناسایی کنه و هم زمان با شش تا از اونا در گیر بشه.درست مثل مال f-14 !

یادمه یه نمایشگاه هوایی که رفته بودم تو اونجا mig-31 هم بود. سرعتش 2/35 ماخ در برابر سرعت 2/40 ماخی f-14 .

اما از نظر قدرت موشکی بله روسیه حتی نسبت به امریکا هم سبقت گرفت تو بعضی زمینه ها.

در مورد موشک دوربرد ss-27 در برابر minuteman-3 .برد مدل امریکاییش یکم (20 کیلومتر فک کنم بیشتره)

هم چنین من از موشکا و بمبای الکترومغناطیسی امریکایی خیلی خوشم میاد.

موشکای میانبرد و کوتاه برد من sporrow رو میشناسم.aim-120c در برابر r-73 .

و هم چنین موشک دنباله دار سایدویندر.

فونیکس و هم چنین aim-154 که واقعآ میتونه قدرت برتر در آینده باشه!

حالا تو نظرت در مورد اینا چیه waffen ؟ به نظرت اینا قوی ترن یا مدلای روسی؟

و هم چنین به نظرت f-18 سوپر هورنت برتره یا su-30 ؟

حالا در مورد قدرتمند شدن چین از لحاظ اقتصادی نظرت چیه؟

به نظرت میتونه به پای امریکا برسه؟

و از اون طرف قدرت نظامی قابل توجهی بدست بیاره؟

و در کل میتونه امریکا رو محدود کنه؟

خیلی سوالات سختی پرسیدی جیگر...

نمیتونم اینطوری مقاسه کنم... دلم نمیاد... اصلا اطلاعاتم کافی نیست...

ولی در مورد اف 18 و سوخو 30 یه مقاله دارم مینویسم که دل و روده ی جفتشون رو بیرون بریزیم ببینیم چی به چیه ... بعد با هم مقایسه کنیم... :w16:

جواب بقیه ی سوالاتم بعدا میدم خوب... :hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه

اینکه نیروی ایلات متحد رقیب نداره کاملا مبرهنه

نیرویی که سه ملیون عضو داره و بودجه نظامیش از همه بیشتره به طوری که تشکیل دهنده نیمی از هزینه های نظامیه جهانه(بودجه نظامی: 522 میلیارد دلار:jawdrop:) بدون شک ابرقدرته

3.7 درصد سهم هزینه هتای نظامی در تولید ناخالص داخلی

این یعنی محشره

نیروی نظامی امریکا 700 پایگاه تو کشورهای کلیدی (37 کشور)دنیا داره ...اینم قدرت مانورشو نشون میده ....روسیه همانطور که وافن عزیز اشاره کرد حرفی برای گفتن نداره ...چین هم بدلیل جمعیت زیادش قطعا طی دوران جنگ دچار مشکل اقتصادی میشه و شکستش حتمیه

ممنون

• Like 3
لینک به دیدگاه

نه عزيزم ، كشورايي كه دارن تو جهان سروري ميكنن لزوما" قدرت نظامي بالايي ندارن ! مثلا" پاكستان يكي از قدرتهاي نظامي برتره ولي وضع مملكتش از ايرانم بدتره !

.

.

.

.

.عزیزم چرا اینقد جدی گرفتی تو جوابش یه کلمه بود نه

در پیرو فرمایشاتت هم بگم مگه ویتنام جه قدرت نظامی داشت یا کوبا ...که با اون شکل خحالت اون امریکا را از کشورشون راندند کاری که عراق نتونست انجام بده ..یا همین خودمون تو جنگ هشت ساله ...

فک کنم قدرت نظامی با عشق و علاقه مردم به سرزمین و حکومتشون رابطه مستقیم داره و هرچه انگیزه وعشق یک ملت برای دفاع و مبارزه بالاتر باشه قدرت نظامی خود به خود بالاتر میره پس باید خیلی کلی به این مسوله نیگاه کنیم ... منم به عنوان یک ایرانی خیلی دلم میخواد با حرفات موافق باشم شاد مرجان اما وختی میبینم اون عشق به میهن داره به دست اقایون نابود میشه ..جرف از قدرت نظامی بالا برام خنده داره

• Like 2
لینک به دیدگاه
.

.

.

.

.عزیزم چرا اینقد جدی گرفتی تو جوابش یه کلمه بود نه

در پیرو فرمایشاتت هم بگم مگه ویتنام جه قدرت نظامی داشت یا کوبا ...که با اون شکل خحالت اون امریکا را از کشورشون راندند کاری که عراق نتونست انجام بده ..یا همین خودمون تو جنگ هشت ساله ...

فک کنم قدرت نظامی با عشق و علاقه مردم به سرزمین و حکومتشون رابطه مستقیم داره و هرچه انگیزه وعشق یک ملت برای دفاع و مبارزه بالاتر باشه قدرت نظامی خود به خود بالاتر میره پس باید خیلی کلی به این مسوله نیگاه کنیم ... منم به عنوان یک ایرانی خیلی دلم میخواد با حرفات موافق باشم شاد مرجان اما وختی میبینم اون عشق به میهن داره به دست اقایون نابود میشه ..جرف از قدرت نظامی بالا برام خنده داره

داش آرش فک نمیکنی این مثالهایی رو که اوردی فقط یک روی سکه باشه؟

آمریکا بدون شک اون قدرتو داره که هر موقع بخواد ایرانو قتل عام کنه ......اینکه چرا نمیکنه برمیگرده به منفعتی که الان امریکا به لطف وجود ایران داره از جامعه بین الملل میبره....سالیانه میدونی چقدر اسلحه به عربا میفروشه برای مبارزه با ایران؟....یا ویتنام ....میخواست چین رو تو دستش بگیره؟ خب الان که خیلی بهتر گرفته اقتصاد چین بدون اجازه آمریکا میسر نیست .....چند سال پیش بود فک کنم آمریکا مسیر هوایی و ترابری خودشو به اروپا بست و کلی شرکت ورشکست شدن .....با تمام این اوصاف آمریکا میدونه جهان تک قطبی زود نابود میشه واسه همین بود که بعد جنگجهانی دوم اونهمه به روسیه کمک کرد تا زنده بمونه وگرنه که روسیه کمونیستی خیلی زود نابود میشد.....پشت پرده چیزهای زیادی باشد غم مخور ....

• Like 4
لینک به دیدگاه
داش آرش فک نمیکنی این مثالهایی رو که اوردی فقط یک روی سکه باشه؟

آمریکا بدون شک اون قدرتو داره که هر موقع بخواد ایرانو قتل عام کنه ......اینکه چرا نمیکنه برمیگرده به منفعتی که الان امریکا به لطف وجود ایران داره از جامعه بین الملل میبره....سالیانه میدونی چقدر اسلحه به عربا میفروشه برای مبارزه با ایران؟....یا ویتنام ....میخواست چین رو تو دستش بگیره؟ خب الان که خیلی بهتر گرفته اقتصاد چین بدون اجازه آمریکا میسر نیست .....چند سال پیش بود فک کنم آمریکا مسیر هوایی و ترابری خودشو به اروپا بست و کلی شرکت ورشکست شدن .....با تمام این اوصاف آمریکا میدونه جهان تک قطبی زود نابود میشه واسه همین بود که بعد جنگجهانی دوم اونهمه به روسیه کمک کرد تا زنده بمونه وگرنه که روسیه کمونیستی خیلی زود نابود میشد.....پشت پرده چیزهای زیادی باشد غم مخور ....

.

.

.

.

."یادمه یه بار خود رفسنجانی گفت ایستادن در برار قدرت نظامی امریکا یعنی خود کشی" اما مگه نشنیدی که قدرت بمب اتم هم دربرابر اتحاد و همدلی بی اثر من میخواستم اینو بگم هر کشوری که یک پارچگیش رو از دست بده قدرت نظامیش خود به خود تحلیل میره ..قدرت نظامی رابطه مستقیم با رضایت مندی و عشق وعلاقه ملت داره ...وگرنه شکی نیست در درستی جرفات داش سهیل مقل همیشه .:flowerysmile::mrsbeasley::w71:

• Like 2
لینک به دیدگاه

در اينكه از نظر تجهيزات نظامي آمريكا حرف اولو ميزنه شكي نيست ، اما من به اين علت چين رو در نظرسنجي انتخاب كردم كه ارتشي به انسجام ارتش چين كه سابقه ش به 1500 سال قبل از ميلاد بر ميگرده وجود نداره ، در حاليكه نيروهاي آمريكا تو باتلاق افغانستان و عراق گير كردن چين به سرعت در حال افزايش توان و مدرنيزه كردن نيروهاشه ، بودجه نظامي سالانه ش حدود 80-100 بيليون دلاره و همونطور كه آرش هم گفت پشتيباني مردمي يه فاكتور خيلي مهمه كه 1.3 ميليارد چيني پشت كشورشون هستن حتي اگه فقط نفري يه شمشير هم دستشون باشه هيچ قدرتي جرات نميكنه بره طرفشون!

اما بيايد فرض كنيم آمريكا بخواد به چين حمله كنه...( البته من هنوز نميدونم آمريكا چه جوره قراره خودشو به چين برسونه !!!! )

آمريكا به نيروي هواييش مينازه ولي چين هم به لطف روسيه بهترين آنتي ايركرفت هارو داره (مدل 85 ِ zsu-23-4 ) با قدرت شليك بيشتر از 2000 گلوله در دقيقه ! روي زمين هم كه گفتم آمريكاييها عملا" در مقابل تعداد نيروهاي بي شمار چيني راه به جايي نميبرن....

پس تنها گزينه اي كه باقي ميمونه جنگ هسته ايه !

در صورت حمله ي آمريكا ، براي جلوگيري از تلافي ِ چين آمريكا بايد اول سيلوهاي ICBM(موشكاي بالستيك قاره پيما) ي چين رو نابود كنه... در صورت نابودي اين مناطق 2 تا 20 ميليون غير نظامي چيني كشته ميشن (بسته به نوع كلاهكي كه استفاده ميشه ) اما چين براي تلافي احتمالا" از زير دريايي هاي SLBM نوع وحشتناك ِ jl-2 ش استفاده خواهد كرد كه ميتونه حداقل 20 شهر بزرگ آمريكارو مورد هدف قرار بده و باعث كشته شدن 25-100 ميليون غير نظامي آمريكايي بشه ...

تصور رخ دادن اين جنگ خيلي احمقانه ست !! ولي با توجه به جمعيت آمريكا و جمعيت 1.3 ميلياردي چين ، تلفات ميليوني اين جنگ بيشتر به ضرر آمريكا خواهد بود تا چين بنابراين اگرم جنگي رخ بده آمريكا شكست خورده ي اين جنگه !

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

در بعضی جهات آمریکا

در بعضی جهات روسیه

البته بخاطر اینکه اقتصاد روسیه با آمریکا قابل مقایسه نیست باید بگوییم آمریکا و سپس روسیه

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...