رفتن به مطلب

به نظر شما برترین کشور دنیا از نظر نظامی کدومه؟

novel guy

برترین کشور دنیا از نظر نظامی  

13 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. برترین کشور دنیا از نظر نظامی

ارسال های توصیه شده

اسرائیلو کره شمالی ............

چونکه با این کوچیکیشون هیشکی جرات نداره بهشون حرف بزنه:banel_smiley_4:

ولی اینجا من به روسیه رای میدم:ws3:

خب حالا دلایلتان را می فرمایید:w16:

لینک به دیدگاه

واقعا که.

ارتش ایران دارای شهاب 3 و 4 و 5 است.

ماهواره امید دارد و مار و لاک پشت به فضا فرستاده،اما باز هم در گزینه ها نیست!!!!

چه قدر فتنه!!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه

این از اون تاپیک هایی هست که خیلی من دوست دارم... :ws3:

ولی خوب باید یه چند نفر باشند... یاد میلیتاری به خیر... :hanghead:

الان که دارم شام درست میکنم... ولی بعدش میام اعلام موجودیت میکنم... :w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه

منم نظرمو بگم دیگه خوب...

به نظر من آمریکا قوی ترین نیروی نظامی دنیا رو داره...

روسیه در زمان روسیه ی شوروی قدرت موشکی برتری داشت نسبت به آمریکا... تنها کشوری بود که میتونست از نظر هوایی در مقابل نیروی هوایی آمریکا حرفی برای زدن داشته باشه... بعد از فروپاشی شوروی اقتصاد کشور رکود شدیدی داشت و کل پروژه ها متوقف شد در ضمن همین مشکلات داخلی شوروی خودش باعث ضعیف شدن نیروهای نظامی شد... الان روسیه تازه داره دوباره قدرتمند میشه... ولی فاصله ی خیلی زیادی با آمریکا داره...

چین هم که با این همه دبدبه و ادعا یه تانک درست نتونسته بسازه... اصلا نمیدونم چرا جزو این نظر سنجی اومده... فکر میکنید اگر واقعا درگیری بین چین و آمریکا صورت بگیره نیروهای چین بیشتر از 6 ماه میتونند مقاومت کنند ؟

• Like 10
لینک به دیدگاه

به نظر من اينا به ترتيب قدرتمند ترين ارتشها هستن

چين

آمريكا

روسيه

بريتانيا

آلمان

كره شمالي

اسرائيل

هند

ايرانم از نظر تعداد نيرو وضعش خوبه ولي تجهيزات نه زياد ... با اين حال فكر ميكنم بشه جز 15 تا قدرت اول به حساب آوردش

• Like 5
لینک به دیدگاه

ايرانم از نظر تعداد نيرو وضعش خوبه ولي تجهيزات نه زياد ... با اين حال فكر ميكنم بشه جز 15 تا قدرت اول به حساب آوردش

.

.

.

.

.

.

نکنه با محمود نسبتی داری تو ....1؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:w127:

• Like 3
لینک به دیدگاه

روسیه در زمان روسیه ی شوروی قدرت موشکی برتری داشت نسبت به آمریکا... تنها کشوری بود که میتونست از نظر هوایی در مقابل نیروی هوایی آمریکا حرفی برای زدن داشته باشه... بعد از فروپاشی شوروی اقتصاد کشور رکود شدیدی داشت و کل پروژه ها متوقف شد در ضمن همین مشکلات داخلی شوروی خودش باعث ضعیف شدن نیروهای نظامی شد... الان روسیه تازه داره دوباره قدرتمند میشه... ولی فاصله ی خیلی زیادی با آمریکا داره...

چین هم که با این همه دبدبه و ادعا یه تانک درست نتونسته بسازه... اصلا نمیدونم چرا جزو این نظر سنجی اومده... فکر میکنید اگر واقعا درگیری بین چین و آمریکا صورت بگیره نیروهای چین بیشتر از 6 ماه میتونند مقاومت کنند ؟

وافن جون چينو چي فرض كردي؟!!!

آمريكا جرات نداشته تا الان به چين بگه بالا چشت ابروئه !

درگیری بین چین و آمریکا صورت بگیره نیروهای چین بیشتر از 6 ماه میتونند مقاومت کنند ؟

اون وقت به نظرت اين درگيري كجا بايد صورت بگيره كه آمريكا 6 ماهه بتونه كار چينو يه سره كنه؟!! :ws52: آمريكا با كمك n تا متحداش عراق رو به زور جمع كرد !

• Like 4
لینک به دیدگاه
.

.

.

.

.

.

نکنه با محمود نسبتی داری تو ....1؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:w127:

نه عزيزم ، كشورايي كه دارن تو جهان سروري ميكنن لزوما" قدرت نظامي بالايي ندارن ! مثلا" پاكستان يكي از قدرتهاي نظامي برتره ولي وضع مملكتش از ايرانم بدتره !

• Like 3
لینک به دیدگاه

بله همین طوره.به نظر منم امریکا برترین نیروی نظامی دنیا رو داره.

اما در مورد روسیه.یه جایی خوندم روسیه %90 جنگنده هایی که میسازه از رو نقشه ها و طرح های جنگنده های امریکاییه . وگرنه روسیه مث امریکا تواناییه طراحی یه هم چین چیزایی رو نداره.مشکلات مالی ،کمبود امکانات و .... دلایل آن هستش.

مثلآ همین mig-31 ببین.رادارش عین مال f-14 هستش.میتونه هم زمان 24 هواپیما رو شناسایی کنه و هم زمان با شش تا از اونا در گیر بشه.درست مثل مال f-14 !

یادمه یه نمایشگاه هوایی که رفته بودم تو اونجا mig-31 هم بود. سرعتش 2/35 ماخ در برابر سرعت 2/40 ماخی f-14 .

اما از نظر قدرت موشکی بله روسیه حتی نسبت به امریکا هم سبقت گرفت تو بعضی زمینه ها.

در مورد موشک دوربرد ss-27 در برابر minuteman-3 .برد مدل امریکاییش یکم (20 کیلومتر فک کنم بیشتره)

هم چنین من از موشکا و بمبای الکترومغناطیسی امریکایی خیلی خوشم میاد.

موشکای میانبرد و کوتاه برد من sporrow رو میشناسم.aim-120c در برابر r-73 .

و هم چنین موشک دنباله دار سایدویندر.

فونیکس و هم چنین aim-154 که واقعآ میتونه قدرت برتر در آینده باشه!

حالا تو نظرت در مورد اینا چیه waffen ؟ به نظرت اینا قوی ترن یا مدلای روسی؟

و هم چنین به نظرت f-18 سوپر هورنت برتره یا su-30 ؟

حالا در مورد قدرتمند شدن چین از لحاظ اقتصادی نظرت چیه؟

به نظرت میتونه به پای امریکا برسه؟

و از اون طرف قدرت نظامی قابل توجهی بدست بیاره؟

و در کل میتونه امریکا رو محدود کنه؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

اون وقت به نظرت اين درگيري كجا بايد صورت بگيره كه آمريكا 6 ماهه بتونه كار چينو يه سره كنه؟!! :ws52: آمريكا با كمك n تا متحداش عراق رو به زور جمع كرد !

اگه این طور بود که قبل از چین کار ایرانو یک سره میکردش!

احتمالآ منظورش حمله تا فتح کامل بود!

• Like 3
لینک به دیدگاه

نه عزيزم ، كشورايي كه دارن تو جهان سروري ميكنن لزوما" قدرت نظامي بالايي ندارن ! مثلا" پاكستان يكي از قدرتهاي نظامي برتره ولي وضع مملكتش از ايرانم بدتره !

فک کنم ایرانم داره به این سمت حرکت میکنه.

البته با هزارتا دروغ و اینا میگن یه چیزی ساختیم منتها بیشتر از خارج اسلحه می خرن دیگه.همین مرکاوا رو فک می کنی با چی زدن؟ با کورنت!ضد زره نسل سوم روسیه!

تو تلویزیون رژیمم عکسشو دیدم.

عکسش رو تو وبلاگم زدم.

• Like 3
لینک به دیدگاه

آمریکا به خیلی کشور ها نمیگه بالای چشمت ابرو هست... دلیلی نداره...

یعنی هر کشوری که آمریکا از راه سیاسی باهاش وارد مذاکره یا حتی جنگ بشه یعنی اینقدر قوی هست که آمریکا میترسه باهاش درگیر بشه ؟

نه اینطوری نیست عزیز دل...

چین نیروی نظامی قدرتمندی داره... البته بیشتر در بعد موشکی... ولی به هیچ وجه قابل مقایسه با آمریکا نیست...

کی گفته آمریکا به سختی تونست نیروهای عراق رو نابود کنه ؟ در مورد کدوم نبر دارید صحبت میکنید ؟ جنگ اول خلیج فارس ؟ دوم خلیج فارس ؟

نکنه دارید در مورد Operation Iraqi Freedom حرف میزنید ؟

خوب در طول دو هفته ی اول که کل ستون ذرهی عراق منهدم شد... در هفته ی دوم هم کل ارتش پاشید و جنگ پارتیزانی شروع شد... شما به من بفرمایید که کجای این جنگ آمریکا مشکل داشت ؟

هزار تا متحد ؟ خیال میکنید کل نیروهایی که این متحدین فرستادند و در پست های ایستا بودند چقدر بوده اصلا ؟

کلا فکر میکنید اون متحد ها در درگیری ها بودند ؟

خیر...

ما داریم اینجا در مورد جنگ های متعارف حرف میزنیم... نه چریکی و پارتیزانی... در چنین نبردی هیچ کشوری نموتونه در هیچ زمینه ای با آمریکا مقابله کنه...

به نظر من اينا به ترتيب قدرتمند ترين ارتشها هستن

چين

آمريكا

روسيه

بريتانيا

آلمان

كره شمالي

اسرائيل

هند

تعداد نیرو چه اهمیتی داره ؟

مگر اینجا زمان روم باستانه ؟ یا جنگ جهانی اوله که نیروهای همینطوری وقتی فرمانده اعلام کرد از سنگر در بیان و حمله کنند به خط دشمن ؟

تعداد نفرات به هیچ وجه مهم نیست... یک تک تیر انداز رنجرز میتونه کاری رو بکنه که یه گردان نیروی ویژه ی ایران نمیتونه انجام بده...

حالا شما حساب کن یه سرباز صفر چقدر مگر آموزش دیده ؟ چقدر تیر انداز توانایی هست ؟

تا چه حدی فرماندهی و تاکتیک های انفرادی رو بلده ؟ اصلا میدونه اینا چی هستند ؟

اصلا کادر مگر چقدر توانایی داره ؟

نه عزیز دل... ایران هیچی نداره... نه تکنولوژی کافی و نه حتی نیروی توانا... هیچی ...

• Like 11
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...