maryam tomari 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ سلام به دوستان من مریم ترم6 دانشگاه پیام نور 4 لینک به دیدگاه
mohadeseh ganji 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ سلام.خوشوقتم.شما پاوری در رابطه با اقلیم در معماری ندارین؟ 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ سلام به دوستان من مریم ترم6 دانشگاه پیام نور خیلی خوش اومدی مریم جان منتظر حضور فعالت در تالار شهرسازی هستم 1 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ سلام.خوشوقتم.شما پاوری در رابطه با اقلیم در معماری ندارین؟ سلام دوست عزیز. خوش اومدین به تالار خودتون سوالاتتونو تو این تاپیک: http://www.noandishaan.com/forums/thread58745.html می تونین بپرسین تا بچه ها بتونن کمکتون کنن سوالات مربوط به معماری هم فک کنم تو تالار معماری بهتر جواب داده بشه موفق باشی دوست من 3 لینک به دیدگاه
maryam tomari 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ شاید باورتون نشه ترم 7 ام حواسم نبود زدم 6. یه پلان مسکونی میخام 1طبقه با همکف واسه واحد مبانی مهندسی و معماری ساختمان چیکار کنم پیدا نمیکنم؟ اینجا کسی نداره؟ 3 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ سلام به دوستان من مریم ترم6 دانشگاه پیام نور سلام مریم خانم خوش اومدین به انجمن خودتون منم ترم8دانشگاه پیام نور هستم اگه سوالی یا مطلبی خواستین درخدمتیم 2 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ سلام.خوشوقتم.شما پاوری در رابطه با اقلیم در معماری ندارین؟ سلام دوستم به این لینک یه سر بزن فکر کنم راجه به اقلیم بحث کرده یه تیکه از مطالبش مال کتاب دکتر قبادیان هستش http://www.noandishaan.com/forums/thread125647.html 1 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ شاید باورتون نشه ترم 7 ام حواسم نبود زدم 6. یه پلان مسکونی میخام 1طبقه با همکف واسه واحد مبانی مهندسی و معماری ساختمان چیکار کنم پیدا نمیکنم؟ اینجا کسی نداره؟ سلام به این لینک یه سر بزنین اگرم بدردتون نخورد تو انجمن سرچ کنین هست http://www.noandishaan.com/forums/thread3297-2.html 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ شاید باورتون نشه ترم 7 ام حواسم نبود زدم 6. یه پلان مسکونی میخام 1طبقه با همکف واسه واحد مبانی مهندسی و معماری ساختمان چیکار کنم پیدا نمیکنم؟ اینجا کسی نداره؟ خوش اومدین به انجمن. واسه پلان مسکونی اگه تو تالار معماری درخواست بدین دوستان معماری بهتر میتونن کمک کنن 3 لینک به دیدگاه
Mohammad 95 58 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ سلام محمد هستم ترم 4 کارشناسی پیام نور 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ سلام محمد هستمترم 4 کارشناسی پیام نور سلام دوست عزیز خوش اومدین به انجمن :w63: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad 95 58 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیزخوش اومدین به انجمن :w63: ممنون 3 لینک به دیدگاه
zahra pirzad 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ سلام من زهرا هستم ترم 2 شهرسازي 3 لینک به دیدگاه
maryam najarpishe 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ سلام من مریم هستم ترم اول مهندسی شهرسازی دانشگاه زابل 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ سلام من زهرا هستم ترم 2 شهرسازي سلام من مریم هستم ترم اول مهندسی شهرسازی دانشگاه زابل سلام به مریم و زهرای عزیز ورود هر دو عزیز رو به نواندیشان تبریک میگم 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ سلام محمد هستمترم 4 کارشناسی پیام نور سلام من زهرا هستم ترم 2 شهرسازي سلام من مریم هستم ترم اول مهندسی شهرسازی دانشگاه زابل سلام به همه دوستای نواندیشانــــــــــــی خوش اومدین به انجمن و تالار خودتون.. منتظر حضور فعالتون در تالار شهرسازی هستم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده