Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ سلام:girl_blush2:صبام ... دانشجوی پیام نور _ ترم 6...:wavesmile:سایت پربار و جالبیه!خیلی خوشحالم ازینکه عضو اینجام سلام صباجان. خوش اومدی به انجمن. ما هم خوشحالیم که در کنارمون هستی ایشالا حضور و فعالیت خوبت هم کنار بقیه بچه ها تو انجمن ببینیم 3 لینک به دیدگاه
parichehr.. 207 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام من پریچهر هستم ترم 4 دانشگاه چمران والبته ساکن اهواز 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلاممن پریچهر هستم ترم 4 دانشگاه چمران والبته ساکن اهواز سلام پریچهر جان خیلی خوش اومدی به تالار و انجمن خودت امیدوارم فعالیت خوبی داشته باشیم کنار هم :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
parichehr.. 207 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مر30 دوست من امیدوارم عضو مفیدی باشم 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مر30 دوست منامیدوارم عضو مفیدی باشم حتما همینطوره .. 2 لینک به دیدگاه
serafina 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سرافینا!!! مهندسی شهرسازی! منتظر جواب مرحله اول کنکور ارشد طراحی شهری! رشتمو کلی دوس دارم ولی حیف که تو ایران بش زیاد بها نمیدن 3 لینک به دیدگاه
nasim** 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ سلام من نسیم هستم . دانشجوی ترم 5 شهرسازی هستم. دانشگاه ارومیه. 3 لینک به دیدگاه
reza-khan 647 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ سلام من نسیم هستم . دانشجوی ترم 5 شهرسازی هستم. دانشگاه ارومیه. سرافینا!!! مهندسی شهرسازی! منتظر جواب مرحله اول کنکور ارشد طراحی شهری!رشتمو کلی دوس دارم ولی حیف که تو ایران بش زیاد بها نمیدن سلام دوستان خیلی خوش اومدید! به امید حضور پر رنگ شما تو تالار شهرسازی! 1 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ سلام من نسیم هستم . دانشجوی ترم 5 شهرسازی هستم. دانشگاه ارومیه. خوش اومدی دوست من.. امیدوار شاهد حضور فعالت در تالار شهرسازی باشیم 1 لینک به دیدگاه
Iman Jafarian 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ سلام ! منم ایمانم از تهران امسال رشتم رو عوض کردم الان دارم آزاد شهرسازی میخونم 6 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ سلام ! منم ایمانم از تهرانامسال رشتم رو عوض کردم الان دارم آزاد شهرسازی میخونم خیلی خوش اومدی آقا ایمان امیدوار شاهد حضور فعالت در تالار شهرسازی باشیم 3 لینک به دیدگاه
shaghaaayegh 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ سلام. من شقایقم، هنوز دانشجوام. عاشق رشتمم:icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ سلام. من شقایقم، هنوز دانشجوام. عاشق رشتمم:icon_pf (44): خیلی خوش اومدی دوست خوبم خوشحالیم که بین مایی.. منتظر حضور فعالت در تالار شهرسازی هستم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
هستی20 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ سلام منم نسیم دانشجو ارشد شهرسازی هستم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ سلام منم نسیم دانشجو ارشد شهرسازی هستم سلام. خوش اومدین به انجمن طراحی شهری یا برنامه ریزی شهری؟ 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ سلام منم نسیم دانشجو ارشد شهرسازی هستم خوش اومدی به تالار خودت عزیزم منتظر حضور فعالت هستم 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ سلام. مهسا ترم 5 آزاد مشهد سلام خوش اومدی مهسا خانوم . 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ سلام. مهسا ترم 5 آزاد مشهد خوش اومدی هم دانشکده ای من ♥ منتظر حضور فعالت در تالار شهرسازی هستیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده