ehsan.motallebi 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستان شهرساز احسان هستم. دانشجوی ترم 3 کاردانی به کارشناسی شهرسازی دانشگاه ساریان 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستان شهرسازاحسان هستم. دانشجوی ترم 3 کاردانی به کارشناسی شهرسازی دانشگاه ساریان خوش اومدی احسان جان روز شهرسازم بهت تبریک میگم. ایشالا که شاهد همکاری و فعالیت خوبی هم ازت تو انجمن باشیم 2 لینک به دیدگاه
arastoo.sh 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ باسلام خدمت مهندسای عزیز ارسطو هستم دانشجوی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد قزوین کارشناسیم معماری بوده برا همین خیلی باید هوامو داشته باشید که بتونم به گرد شماها برسم! موفق و پیروز باشد باتقدیم احترام ارسطو 4 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ سلام. منم محبوبه ام و ترم 7 شهرسازی...دانشگاه آزاد :icon_pf (44): [/QUOسلام عزيزم خيلي خيلي خوش آمدين 2 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ باسلام خدمت مهندسای عزیز ارسطو هستم دانشجوی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد قزوین کارشناسیم معماری بوده برا همین خیلی باید هوامو داشته باشید که بتونم به گرد شماها برسم! موفق و پیروز باشد باتقدیم احترام ارسطو سلا م آقا ارسطو خيلي خوش آمدي منتظر فعاليت پر ثمر شما هستيم. موفق باشي 2 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستان شهرسازاحسان هستم. دانشجوی ترم 3 کاردانی به کارشناسی شهرسازی دانشگاه ساریان سلام آقا احسان خيلي خوش آمدين به انجمن ماااااااااااااااا:w66: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ باسلام خدمت مهندسای عزیز ارسطو هستم دانشجوی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد قزوین کارشناسیم معماری بوده برا همین خیلی باید هوامو داشته باشید که بتونم به گرد شماها برسم! موفق و پیروز باشد باتقدیم احترام ارسطو خوش اومدین به انجمن ایشالا که بتونیم همکاری خوبی داشته باشیم تو انجمن لینک به دیدگاه
reza-khan 647 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ اینم یه معرفی از خودم: رضا , 20 ساله , ساکن تهران , دانشجوی ترم سه شهرسازی دانشگاه آزاد , عاشق شهرسازی , نیازمند کمک دوستان با تجربه ای مثل شما , جویای نام , به شدت کنجکاو خوب بود؟ به هر حال واقعا خوشحال میشم اگر من تازه شهرساز رو راهنمایی کنید و اگر پندی هست به دیده ی جان خریداریم 2 لینک به دیدگاه
ela_urban 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۲ سلام به همه. فارغ التحصیل مهندسی شهرسازی و ترم 2 ارشد طراحی شهری :girl_yes2: مدیر محترم تالار آقا محمد من اون نرم افزارو میخوام :ydm47612zsesgift969 هنوز نتونستم اکسترکت بکنم :(( و اینکه یه چندتا نرم افزار تازه و به روز و مرتبط با شهرسازی میخوام برا یاد گیری به غیر از GIS_ Autocad_Spss _sketchUp... کمکم کنین ممنون میشم مهندسای عزیز. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ سلام به همه.فارغ التحصیل مهندسی شهرسازی و ترم 2 ارشد طراحی شهری :girl_yes2: مدیر محترم تالار آقا محمد من اون نرم افزارو میخوام :ydm47612zsesgift969 هنوز نتونستم اکسترکت بکنم :(( و اینکه یه چندتا نرم افزار تازه و به روز و مرتبط با شهرسازی میخوام برا یاد گیری به غیر از GIS_ Autocad_Spss _sketchUp... کمکم کنین ممنون میشم مهندسای عزیز. سلام. خوش اومدین به انجمن. اگه اجازه بدین من اون فایلو خودم سر فرصت دانلود میکنم تست میکنم ببینم چطوریه. نرم افزار اصلی که کار باهاش زیاد بشه غیر اینا نیست. ولی خب یه سری نرم افزارا که شاید یه سری خورده کارا بشه باهاش کرد یا واسه یه سری تحلیلا استفاده بشه. expert choice و civil 3D و map 3d یا مثلاً نرم افزارایی مثل همون cityengine 3 لینک به دیدگاه
ela_urban 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ سلام. خوش اومدین به انجمن.اگه اجازه بدین من اون فایلو خودم سر فرصت دانلود میکنم تست میکنم ببینم چطوریه. نرم افزار اصلی که کار باهاش زیاد بشه غیر اینا نیست. ولی خب یه سری نرم افزارا که شاید یه سری خورده کارا بشه باهاش کرد یا واسه یه سری تحلیلا استفاده بشه. expert choice و civil 3D و map 3d یا مثلاً نرم افزارایی مثل همون cityengine مرســــــــــی بابت خوش آمد گوییتون. اگه این کار رو بکنین که خیلی عالی میشه این 3تا نرم افزاری که فرمودین آموزشش هست تو فروم آیاا؟میشه آپلود کنین؟ 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ منم یک جور تازه وارد به حساب میام بعد چند وقت اومدم اعضای جدید میبنم هم خوشحالم هم ناراحت خوشحالی واسه شلوغ شدن سایت و ناراحت واسه بچه های قدیمی که بودن و الان نیستن :sigh::sigh: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۲ مرســــــــــی بابت خوش آمد گوییتون.اگه این کار رو بکنین که خیلی عالی میشه این 3تا نرم افزاری که فرمودین آموزشش هست تو فروم آیاا؟میشه آپلود کنین؟ expert choice هست: http://www.noandishaan.com/forums/thread85017.html چیز خاصی نیست . ساده هم هستش. خودمم داشتم آموزشش رو میذاشتم که خب متأسفانه چون دیگه از بعد اون پستی که قسمت اولشو آموزش دادم، دانشگاه نرفتم، نشد. چون رو سیستم دانشگاه ویندوز 7 بود و تونستم کرکشو نصب کنم. ولی رو سیستم خونه ویندوز xp هست و کرکش کار نمیکنه. خود نرم افزارش هم اینجا هست: http://www.noandishaan.com/forums/thread85053.html اون دوتای دیگه رو آموزششون رو ندارم. ولی اوکی گیر میارم میذارم. البته خیلی گسترده هستن و کاربردشون تو شهرسازی خیلی کمتر از گستردگیشونه. واسه همین شاید آموزشاشون، بخش پرت زیاد داشته باشه منم یک جور تازه وارد به حساب میام بعد چند وقت اومدم اعضای جدید میبنم هم خوشحالم هم ناراحت خوشحالی واسه شلوغ شدن سایت و ناراحت واسه بچه های قدیمی که بودن و الان نیستن :sigh::sigh: خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
eelyasi43@yahoo.com 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ با سلام واحترام خدمت مهندسان معماروشهرسازان عزیز الیاسی هستم، دانش آموخته طراحی شهری. مدیرمحترم، یه مقاله فرستادیم برای مجله شماره 2، مجله کی منتشرخواهد شد؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ YAHOO[/MENTION].com;1363878]با سلام واحترام خدمت مهندسان معماروشهرسازان عزیزالیاسی هستم، دانش آموخته طراحی شهری. مدیرمحترم، یه مقاله فرستادیم برای مجله شماره 2، مجله کی منتشرخواهد شد؟ سلام مهندس ممنون از مقاله ای که ارسال کرده بودین دوتا از مقالات قبلیتون هم دیدم که امروز برای قرارگیری در صفحه اصلی سایت ارسال کردین. مجله اواخر سال آماده میشه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ YAHOO[/MENTION].com;1363878]با سلام واحترام خدمت مهندسان معماروشهرسازان عزیزالیاسی هستم، دانش آموخته طراحی شهری. مدیرمحترم، یه مقاله فرستادیم برای مجله شماره 2، مجله کی منتشرخواهد شد؟ سلام مهندس ممنون از مقاله ای که ارسال کرده بودین دوتا از مقالات قبلیتون هم دیدم که امروز برای قرارگیری در صفحه اصلی سایت ارسال کردین. مجله اواخر سال آماده میشه 1 لینک به دیدگاه
mehr69 80 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۲ فعلا ك در گير كلاساي كامپيوترم هستم. دنبال كاراي مقاله نويسيش هستم.آماده شد حتما در اختيار دوستان قرار ميدم. 2 لینک به دیدگاه
mozhgaan 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ سلااااااام اسمم مژگانه ترم 6کارشناسی تو اردبیل هستم از این همه مطلب خوبه شهرسازی به وجد اومدم و دارم یکی یکی مطلبارو دان 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ سلااااااام اسمم مژگانه ترم 6کارشناسی تو اردبیل هستم از این همه مطلب خوبه شهرسازی به وجد اومدم و دارم یکی یکی مطلبارو دان خوش اومدین به انجمن ایشالا که شاهد حضور و فعالیت خوبتون تو انجمن هم باشیم 2 لینک به دیدگاه
s-shahrsaaz 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ سلام:girl_blush2:صبام ... دانشجوی پیام نور _ ترم 6...:wavesmile:سایت پربار و جالبیه!خیلی خوشحالم ازینکه عضو اینجام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده