hodamsgr 48 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ سلام هدا هستم ، دانشجوی ترم 4 مهندسی شهرسازی دانشگاه فردوسی مشهد 6 لینک به دیدگاه
hodamsgr 48 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان.منم سيما هستم.دانشجوي ترم آخر .الان درگير پروژه نهايي هستم. همين جا ميخوام از دوستان شهرسازم كمك بخوام .موضوع من بررسي رنگ در شهر، ولي هنوز عنوان دقيق اون رو پيدا نكردم دنبال يه بررسي جديد از رنگ در شهرها هستم .ممنون ميشم اگه مطلبي دارين يا مقاله اي ميشناسين كمكم كنين مرسيييييييييييييييي سلام سیما جان من با دوستانم ترم دو یک تحقیق درباره رنگ در بعضی از شهر را انجام دادیم با نمونه موردی بوشهر و یک قسمت از جزیره قشم که الان خضور ذهنی ندارم ولی اگه بخوای برات جرییاتش رو در میارم چون توی شت نوشتیم و تحویل دادیم برای همین برگه هاشو ندارم، ولی رنگ در هر اقلیم ارتباط مستقیم با مصالح در دسترس اون بافت داره ، رنگ مصالح و سنگ ها ، در دسترس بودن سنگ یا چوب یا هر وسیله ی ساختمانی دیگه موفق باشی 5 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ سلام هدا هستم ، دانشجوی ترم 4 مهندسی شهرسازی دانشگاه فردوسی مشهد سلام خوش اومدی .. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان.منم سيما هستم.دانشجوي ترم آخر .الان درگير پروژه نهايي هستم. همين جا ميخوام از دوستان شهرسازم كمك بخوام .موضوع من بررسي رنگ در شهر، ولي هنوز عنوان دقيق اون رو پيدا نكردم دنبال يه بررسي جديد از رنگ در شهرها هستم .ممنون ميشم اگه مطلبي دارين يا مقاله اي ميشناسين كمكم كنين مرسيييييييييييييييي سلام هدا هستم ، دانشجوی ترم 4 مهندسی شهرسازی دانشگاه فردوسی مشهد سلام. خوش اومدین به انجمن 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ سلام.. من پریسام، ترم 5، دانشگاه آزاد خوشحال میشم باهاتون همکاری کنم :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ سلام.. من پریسام، ترم 5، دانشگاه آزاد خوشحال میشم باهاتون همکاری کنم :icon_gol: خوش اومدین پریسا خانوم. به چه زمینه های از شهرسازی بیشتر علاقه دارین حالا؟ 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ خوش اومدین پریسا خانوم. به چه زمینه های از شهرسازی بیشتر علاقه دارین حالا؟ ممنونم من عاشق رشتمم.. همه چیشو دوس دارم بیشتر علاقم به خاطر اینه که باید از همه چی سر درارم :دی یا بهتره بگم رشتمون میان رشته ایه 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دوستان.منم سيما هستم.دانشجوي ترم آخر .الان درگير پروژه نهايي هستم. همين جا ميخوام از دوستان شهرسازم كمك بخوام .موضوع من بررسي رنگ در شهر، ولي هنوز عنوان دقيق اون رو پيدا نكردم دنبال يه بررسي جديد از رنگ در شهرها هستم .ممنون ميشم اگه مطلبي دارين يا مقاله اي ميشناسين كمكم كنين مرسيييييييييييييييي سلام.. منم می تونم کمکت کنم. اگه چیزی پیدا کردم می فرستم براتموفق باشی 4 لینک به دیدگاه
fateme mojtahedi 148 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ slm man fateme daneshjue terme 5 shahrsazi hastam 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ slm man fateme daneshjue terme 5 shahrsazi hastam خوش اومدین به انجمن فقط فینگیلیش تایپ نکنین بهتره. 3 لینک به دیدگاه
fateme mojtahedi 148 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ منم ملودیم ترم اول شهرسازی دانشگاه آزاد وهحد رباط کریم.بچه های ترم بالا یه کم به ما کمک کنید. چ جالب منم دانشجوی شهرسازی رباط کریمم البته ترم پنج 1 لینک به دیدگاه
KaMiyaR___ 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ سلام :دی کامیارم ، دانشجو ترم 5 شهرسازی پیام نور ساری :دی خیلی خوشحالم یه تالاری پیدا کردم که همه مثل خودم فکر میکنن و پی یه هدفیم :دی 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ سلام :دیکامیارم ، دانشجو ترم 5 شهرسازی پیام نور ساری :دی خیلی خوشحالم یه تالاری پیدا کردم که همه مثل خودم فکر میکنن و پی یه هدفیم :دی :welcome: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ سلام :دیکامیارم ، دانشجو ترم 5 شهرسازی پیام نور ساری :دی خیلی خوشحالم یه تالاری پیدا کردم که همه مثل خودم فکر میکنن و پی یه هدفیم :دی خوش اومدی کامیار جان خوشحال میشیم حضور فعالت هم تو انجمن و تالار شهرسازی ببینیم 1 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ سلام :دیکامیارم ، دانشجو ترم 5 شهرسازی پیام نور ساری :دی خیلی خوشحالم یه تالاری پیدا کردم که همه مثل خودم فکر میکنن و پی یه هدفیم :دی خوش اومدی دوستم لینک به دیدگاه
fateme mojtahedi 148 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ سلام من فاطمه ترم پنج شهرسازی دانشگاه ازاد رباط کریم 4 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ سلام فوق لیسانس شهرسازی-گرایش برنامه ریزی منطقه ای ترم 3 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ ممنون عزيزم-پروژه رو خدارو شكر تموم كردم. به سلامتی. خوشحال میشیم اطلاعاتی از موضوعی که کار کردین که فکر کنم رنگ در شهر بود رو تو یه تاپیک مجزا در اختیار دوستان هم بذارین 3 لینک به دیدگاه
Jessie 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۲ سلام. منم محبوبه ام و ترم 7 شهرسازی...دانشگاه آزاد :icon_pf (44): 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۲ سلام. منم محبوبه ام و ترم 7 شهرسازی...دانشگاه آزاد :icon_pf (44): خوش اومدین محبوبه خانوم. ایشالا شاهد فعالیت و حضور بیشترتون هم در کنار بقیه شهرسازای انجمن باشیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده