Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ گیر نده خودم حدس زدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آره جان خودت 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ تا صاحبش نیومده از اینجا بریم بیرون 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ تا صاحبش نیومده از اینجا بریم بیرون :th_running1: 3 لینک به دیدگاه
پری آسمان 171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها حالا یه چیزی میپرسم من از کتابخانه مجازی دانشگاه تهران یه پایان نامه میخواستم ولی بهم نمیده چون دانشجوی دانشگاه تهران نیستم و باید حضورا معرفی نامه ببرم منم که نمیتونم برم تهران چکار کنم 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ همونطور که نسیم جان فرمودن خیلی خیلی نفت و دوست دارم ولی شهرسازی میخونم ولی تازه داره از شهرسازی خوشم میاد حالا مونده تا متوجه بشی شهرسازی چه چیزیه!پشیمون نمیشی فقط ممکنه بعدش بیکار باشی که اونم عادیه 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ می بینم تو هم منو شناختیبا دقت من هم کاری نداشته باش لازمش دارم تابلو شدی داخل تاپیکا خوب....دقتت برا خودت بابا!خسسییس!!!:(87): 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ تابلو شدی داخل تاپیکا خوب....دقتت برا خودت بابا!خسسییس!!!:(87): خسیس خودتی! تا حالا شده چیزی ازم بخوای بگم بهت نمیدم..نه خدایی شده 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها حالا یه چیزی میپرسم من از کتابخانه مجازی دانشگاه تهران یه پایان نامه میخواستم ولی بهم نمیده چون دانشجوی دانشگاه تهران نیستم و باید حضورا معرفی نامه ببرم منم که نمیتونم برم تهران چکار کنم به نظر من بی خیالش شوحتما یه چیزی میدونن که با معرفی نامه بهت پایان نامه میدن..شناختنت ولی معرفی نامه بیاری بهت میدن همونجا بخونی..به ما هم نمیدن پایان نامه رو بیاریم بیرون باس همونجا بخونیم 2 لینک به دیدگاه
پری آسمان 171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ پس هیچی ولی اگه گیرش میاوردم چی میشد:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ پس هیچی ولی اگه گیرش میاوردم چی میشد:hapydancsmil: بله کاملا حق با توه اگه گیرش میاوردی علم دنیا رو یک تنه پیش میبردی هرچند این وظیفه خطیریه ولی تو این کا رو می کردی.. و تحولی به وجود میاوردی توی صحنه فناوری حالا پایان نامه کی هست ببینم این ویژگی ها رو داره؟ 3 لینک به دیدگاه
ghazal_abs 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سلام من غزل عباسی هستم ؛ ترم 6 از دانشگاه آزاد قزوین - باراجین 4 لینک به دیدگاه
پری آسمان 171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ بله کاملا حق با توه اگه گیرش میاوردی علم دنیا رو یک تنه پیش میبردی هرچند این وظیفه خطیریه ولی تو این کا رو می کردی.. و تحولی به وجود میاوردی توی صحنه فناوریحالا پایان نامه کی هست ببینم این ویژگی ها رو داره؟ خوب شد فهمیدی چه وظیف سنگینی دارم 3 لینک به دیدگاه
پری آسمان 171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سلام غزل جان خوش اومدی. امیدوارم موفق باشی عزیزم 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ خسیس خودتی! تا حالا شده چیزی ازم بخوای بگم بهت نمیدم..نه خدایی شده هه نه خدایی تا الان پیش نیومده...خسیس منم اصلا تا وقتی که خودت ثابت کنی ؟ ببینم هنو صاحبش نیومده که شما چترتون اینجا پهنه!!!:bigbed: 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ سلام من غزل عباسی هستم ؛ ترم 6 از دانشگاه آزاد قزوین - باراجین خوش اومدی مهندس:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Marals 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلام من مارال دانشجوی ترم 2 شهرسازی خوشحالم که اینجا عضو شدم. 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلاممن مارال دانشجوی ترم 2 شهرسازی خوشحالم که اینجا عضو شدم. سلام مارال جون خوش آومدی به جمع ما 3 لینک به دیدگاه
jalali_a3 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام من فارغ التحصیل شدم. تموم کردم سلام؛ منم علی هستم دانشجوی ترم 2 دانشگاه ملی زابل 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام؛ منم علی هستم دانشجوی ترم 2 دانشگاه ملی زابل سلام خوش اومدی علی آقا 4 لینک به دیدگاه
mehr69 80 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان. منم سيما هستم.دانشجوي ترم آخر .الان درگير پروژه نهايي هستم. همين جا ميخوام از دوستان شهرسازم كمك بخوام .موضوع من بررسي رنگ در شهر، ولي هنوز عنوان دقيق اون رو پيدا نكردم دنبال يه بررسي جديد از رنگ در شهرها هستم .ممنون ميشم اگه مطلبي دارين يا مقاله اي ميشناسين كمكم كنين مرسيييييييييييييييي 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده