پری آسمان 171 ارسال شده در 8 تیر، 2013 بچه ها حالا یه چیزی میپرسم من از کتابخانه مجازی دانشگاه تهران یه پایان نامه میخواستم ولی بهم نمیده چون دانشجوی دانشگاه تهران نیستم و باید حضورا معرفی نامه ببرم منم که نمیتونم برم تهران چکار کنم 2
nasim184 12256 ارسال شده در 8 تیر، 2013 همونطور که نسیم جان فرمودن خیلی خیلی نفت و دوست دارم ولی شهرسازی میخونم ولی تازه داره از شهرسازی خوشم میاد حالا مونده تا متوجه بشی شهرسازی چه چیزیه!پشیمون نمیشی فقط ممکنه بعدش بیکار باشی که اونم عادیه 1
nasim184 12256 ارسال شده در 8 تیر، 2013 می بینم تو هم منو شناختیبا دقت من هم کاری نداشته باش لازمش دارم تابلو شدی داخل تاپیکا خوب....دقتت برا خودت بابا!خسسییس!!!:(87): 1
Moment 15228 ارسال شده در 8 تیر، 2013 تابلو شدی داخل تاپیکا خوب....دقتت برا خودت بابا!خسسییس!!!:(87): خسیس خودتی! تا حالا شده چیزی ازم بخوای بگم بهت نمیدم..نه خدایی شده 1
Moment 15228 ارسال شده در 8 تیر، 2013 بچه ها حالا یه چیزی میپرسم من از کتابخانه مجازی دانشگاه تهران یه پایان نامه میخواستم ولی بهم نمیده چون دانشجوی دانشگاه تهران نیستم و باید حضورا معرفی نامه ببرم منم که نمیتونم برم تهران چکار کنم به نظر من بی خیالش شوحتما یه چیزی میدونن که با معرفی نامه بهت پایان نامه میدن..شناختنت ولی معرفی نامه بیاری بهت میدن همونجا بخونی..به ما هم نمیدن پایان نامه رو بیاریم بیرون باس همونجا بخونیم 2
Moment 15228 ارسال شده در 8 تیر، 2013 پس هیچی ولی اگه گیرش میاوردم چی میشد:hapydancsmil: بله کاملا حق با توه اگه گیرش میاوردی علم دنیا رو یک تنه پیش میبردی هرچند این وظیفه خطیریه ولی تو این کا رو می کردی.. و تحولی به وجود میاوردی توی صحنه فناوری حالا پایان نامه کی هست ببینم این ویژگی ها رو داره؟ 3
ghazal_abs 72 ارسال شده در 8 تیر، 2013 سلام من غزل عباسی هستم ؛ ترم 6 از دانشگاه آزاد قزوین - باراجین 4
پری آسمان 171 ارسال شده در 8 تیر، 2013 بله کاملا حق با توه اگه گیرش میاوردی علم دنیا رو یک تنه پیش میبردی هرچند این وظیفه خطیریه ولی تو این کا رو می کردی.. و تحولی به وجود میاوردی توی صحنه فناوریحالا پایان نامه کی هست ببینم این ویژگی ها رو داره؟ خوب شد فهمیدی چه وظیف سنگینی دارم 3
nasim184 12256 ارسال شده در 8 تیر، 2013 خسیس خودتی! تا حالا شده چیزی ازم بخوای بگم بهت نمیدم..نه خدایی شده هه نه خدایی تا الان پیش نیومده...خسیس منم اصلا تا وقتی که خودت ثابت کنی ؟ ببینم هنو صاحبش نیومده که شما چترتون اینجا پهنه!!!:bigbed: 2
nasim184 12256 ارسال شده در 8 تیر، 2013 سلام من غزل عباسی هستم ؛ ترم 6 از دانشگاه آزاد قزوین - باراجین خوش اومدی مهندس:hapydancsmil: 2
faaarnaz 5345 ارسال شده در 15 تیر، 2013 سلاممن مارال دانشجوی ترم 2 شهرسازی خوشحالم که اینجا عضو شدم. سلام مارال جون خوش آومدی به جمع ما 3
jalali_a3 43 ارسال شده در 24 تیر، 2013 سلام من فارغ التحصیل شدم. تموم کردم سلام؛ منم علی هستم دانشجوی ترم 2 دانشگاه ملی زابل 3
Place.Maker 4554 ارسال شده در 24 تیر، 2013 سلام؛ منم علی هستم دانشجوی ترم 2 دانشگاه ملی زابل سلام خوش اومدی علی آقا 4
mehr69 80 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 سلام دوستان. منم سيما هستم.دانشجوي ترم آخر .الان درگير پروژه نهايي هستم. همين جا ميخوام از دوستان شهرسازم كمك بخوام .موضوع من بررسي رنگ در شهر، ولي هنوز عنوان دقيق اون رو پيدا نكردم دنبال يه بررسي جديد از رنگ در شهرها هستم .ممنون ميشم اگه مطلبي دارين يا مقاله اي ميشناسين كمكم كنين مرسيييييييييييييييي 4
ارسال های توصیه شده