پری آسمان 171 ارسال شده در 8 تیر، 2013 آره دیگه جوزف علاقه و پول در یه راستا هستن...آدم باید خودش فعال باشه پولم به دست میاد 2
Moment 15228 ارسال شده در 8 تیر، 2013 ینی اگه بخوای حساب کنی جوزف رفته باشه دنبال علاقش میشه ===> شهرسازی ، و از طرفی پول و علاقه رو با هم حساب کرده ینی میشه ===> فاضلاب که توش پوله ( بقول خودش) پس نتیجه میگیریم ===> جوزف کار شهرسازی و فاضلابو با هم دنبال کرده یــــــــــــــــا الان شهرسازی خونده بعد میرم فاضلاب تحلیلو حل کردی داداش ؟ بد نبود ولی زیاد خوب هم نبود...جوزف وارد بخش تاسیسات میشه توی شهرسازی 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 8 تیر، 2013 بد نبود ولی زیاد خوب هم نبود...جوزف وارد بخش تاسیسات میشه توی شهرسازی راس میگیا ، چرا من اینو نگفتم :icon_pf (34): توضیحاتت منحرف کننده ی ذهن بود 1
Moment 15228 ارسال شده در 8 تیر، 2013 آره دیگه جوزف علاقه و پول در یه راستا هستن...آدم باید خودش فعال باشه پولم به دست میاد والله با این حرفت که فعال باشی پول در میاری موافق نیستم زیاد...توی ایران اینجوری نیس 3
Moment 15228 ارسال شده در 8 تیر، 2013 انگار روی هوا پیاده روی میکنی یاد گرگه توی میگ میگ افتادم که قبل از اینکه از کوه بیفته پایین 5 دقیقه توی اسمون می دویید 3
Moment 15228 ارسال شده در 8 تیر، 2013 آره درست میگی.ولی پارتی رو قبول کن که شدید تاثیر داره نه این رو قبول نمیکنم...پارتی هیچ تاثیری ندارهبیشتر بر اساس لیاقت و توانایی ها استخدام میشیم ما 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 8 تیر، 2013 سرم گیج رفت من مطلب واسه کنکور میخوام برنامه ریزی شهری ، هر مطلبی که باشه ، مقاله ، کتاب و ..... کی میتونه بهم این مطالبو بده ؟ اخه گفتن اونایی که دانشگاه تهران برنامه ریزی شهری قبول شدن از این مقاله ها و مطالب کنکوری دارن حالا نمیدونم چقد درسته 3
Moment 15228 ارسال شده در 8 تیر، 2013 من مطلب واسه کنکور میخوام برنامه ریزی شهری ، هر مطلبی که باشه ، مقاله ، کتاب و ..... کی میتونه بهم این مطالبو بده ؟ اخه گفتن اونایی که دانشگاه تهران برنامه ریزی شهری قبول شدن از این مقاله ها و مطالب کنکوری دارن حالا نمیدونم چقد درسته اول بگو کی گفته؟ 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 8 تیر، 2013 ایجانننننننننننن بچه ها فک کنم آشنایی با کاربرارو با پاتوق اشتباه گرفتیم :icon_pf (34): 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 8 تیر، 2013 نمیشناسم...اسم دقیق بگو گیر نده خودم حدس زدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
ارسال های توصیه شده