رفتن به مطلب

آشنایی با کاربرای مهندسی شهرسازی

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 762
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ینی اگه بخوای حساب کنی جوزف رفته باشه دنبال علاقش میشه ===> شهرسازی ، و از طرفی پول و علاقه رو با هم حساب کرده ینی میشه ===> فاضلاب که توش پوله ( بقول خودش) پس نتیجه میگیریم ===> جوزف کار شهرسازی و فاضلابو با هم دنبال کرده یــــــــــــــــا الان شهرسازی خونده بعد میرم فاضلاب :ws38:

تحلیلو حل کردی داداش ؟

بد نبود ولی زیاد خوب هم نبود...جوزف وارد بخش تاسیسات میشه توی شهرسازی:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بد نبود ولی زیاد خوب هم نبود...جوزف وارد بخش تاسیسات میشه توی شهرسازی:w02:

راس میگیا ، چرا من اینو نگفتم :icon_pf (34):

توضیحاتت منحرف کننده ی ذهن بود :w000:

• Like 1
لینک به دیدگاه
آره دیگه جوزف علاقه و پول در یه راستا هستن...آدم باید خودش فعال باشه پولم به دست میاد

والله با این حرفت که فعال باشی پول در میاری موافق نیستم زیاد...توی ایران اینجوری نیس:sad0:

• Like 3
لینک به دیدگاه

275819_6vz72dpajlv8881e.gif

انگار روی هوا پیاده روی میکنی یاد گرگه توی میگ میگ افتادم که قبل از اینکه از کوه بیفته پایین 5 دقیقه توی اسمون می دویید:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آره درست میگی.ولی پارتی رو قبول کن که شدید تاثیر داره

نه این رو قبول نمیکنم...پارتی هیچ تاثیری نداره:whistle:بیشتر بر اساس لیاقت و توانایی ها استخدام میشیم ما:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:w000:سرم گیج رفت

من مطلب واسه کنکور میخوام برنامه ریزی شهری ، هر مطلبی که باشه ، مقاله ، کتاب و ..... کی میتونه بهم این مطالبو بده ؟ :whistle:

اخه گفتن اونایی که دانشگاه تهران برنامه ریزی شهری قبول شدن از این مقاله ها و مطالب کنکوری دارن حالا نمیدونم چقد درسته :whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من مطلب واسه کنکور میخوام برنامه ریزی شهری ، هر مطلبی که باشه ، مقاله ، کتاب و ..... کی میتونه بهم این مطالبو بده ؟ :whistle:

اخه گفتن اونایی که دانشگاه تهران برنامه ریزی شهری قبول شدن از این مقاله ها و مطالب کنکوری دارن حالا نمیدونم چقد درسته :whistle:

اول بگو کی گفته؟:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...