پری آسمان 171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ آره دیگه جوزف علاقه و پول در یه راستا هستن...آدم باید خودش فعال باشه پولم به دست میاد 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ ینی اگه بخوای حساب کنی جوزف رفته باشه دنبال علاقش میشه ===> شهرسازی ، و از طرفی پول و علاقه رو با هم حساب کرده ینی میشه ===> فاضلاب که توش پوله ( بقول خودش) پس نتیجه میگیریم ===> جوزف کار شهرسازی و فاضلابو با هم دنبال کرده یــــــــــــــــا الان شهرسازی خونده بعد میرم فاضلاب تحلیلو حل کردی داداش ؟ بد نبود ولی زیاد خوب هم نبود...جوزف وارد بخش تاسیسات میشه توی شهرسازی 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ بد نبود ولی زیاد خوب هم نبود...جوزف وارد بخش تاسیسات میشه توی شهرسازی راس میگیا ، چرا من اینو نگفتم :icon_pf (34): توضیحاتت منحرف کننده ی ذهن بود 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ آره دیگه جوزف علاقه و پول در یه راستا هستن...آدم باید خودش فعال باشه پولم به دست میاد والله با این حرفت که فعال باشی پول در میاری موافق نیستم زیاد...توی ایران اینجوری نیس 3 لینک به دیدگاه
پری آسمان 171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ آره درست میگی.ولی پارتی رو قبول کن که شدید تاثیر داره 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ انگار روی هوا پیاده روی میکنی یاد گرگه توی میگ میگ افتادم که قبل از اینکه از کوه بیفته پایین 5 دقیقه توی اسمون می دویید 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ آره درست میگی.ولی پارتی رو قبول کن که شدید تاثیر داره نه این رو قبول نمیکنم...پارتی هیچ تاثیری ندارهبیشتر بر اساس لیاقت و توانایی ها استخدام میشیم ما 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سرم گیج رفت چخد ایراد میگیلی دهه 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سرم گیج رفت من مطلب واسه کنکور میخوام برنامه ریزی شهری ، هر مطلبی که باشه ، مقاله ، کتاب و ..... کی میتونه بهم این مطالبو بده ؟ اخه گفتن اونایی که دانشگاه تهران برنامه ریزی شهری قبول شدن از این مقاله ها و مطالب کنکوری دارن حالا نمیدونم چقد درسته 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ چخد ایراد میگیلی دهه خب پس راحت باش 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ من مطلب واسه کنکور میخوام برنامه ریزی شهری ، هر مطلبی که باشه ، مقاله ، کتاب و ..... کی میتونه بهم این مطالبو بده ؟ اخه گفتن اونایی که دانشگاه تهران برنامه ریزی شهری قبول شدن از این مقاله ها و مطالب کنکوری دارن حالا نمیدونم چقد درسته اول بگو کی گفته؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ ایجانننننننننننن بچه ها فک کنم آشنایی با کاربرارو با پاتوق اشتباه گرفتیم :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ دور برداشته این یکی...خدا کنه باد ببردت دیگه سرم گیج نره 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ اقا کلاغه نمیشناسم...اسم دقیق بگو 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ نمیشناسم...اسم دقیق بگو گیر نده خودم حدس زدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده