سوره حسینی 82 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ سلام. منم منصوره به نظر خودم اینجا جامه چون فوق العاده شهرسازی دوست دارم و برا ارشد شهرسازی میخونم ولی فعلا لیسانس معماری دانشگاه هنر اصفهانو دارم. 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ سلام.منم منصوره به نظر خودم اینجا جامه چون فوق العاده شهرسازی دوست دارم و برا ارشد شهرسازی میخونم ولی فعلا لیسانس معماری دانشگاه هنر اصفهانو دارم. خیلی خوش اومدی منصوره جان خوشحال میشیم فعالیتتو ببینیم 2 لینک به دیدگاه
پری آسمان 171 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سلام زهرا ،ترم4شهرسازي هستم از اينكه به جمعتون اومدم خيلي خيلي خوشحااااااااالم 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ سلام زهرا ،ترم4شهرسازي هستم از اينكه به جمعتون اومدم خيلي خيلي خوشحااااااااالم سلام زهرای عزیز:hapydancsmil: ، مام خیلی از حضورت خوشحالیم و منتظر فعالیتت هستیم 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ سلام منم فرناز هستم فارغ التحصیل شهرسازی هستم از دانشگاه تهران:love070: 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ سلام منم فرناز هستم فارغ التحصیل شهرسازی هستم از دانشگاه تهران:love070: سلام به روی ماهت فرناز عزیزم خیلی خوش اومدی دوست جون منتظر فعالیتت هستیم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
nz.urplanner 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ سلام ندا ترم دو برنامه ریز شهری کارشناسی ارشد دانشگاه هنر اصفهان خودمم شیرازی کارشناسی شهرسازی هم از دانشگاه مازندران 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ سلامندا ترم دو برنامه ریز شهری کارشناسی ارشد دانشگاه هنر اصفهان خودمم شیرازی کارشناسی شهرسازی هم از دانشگاه مازندران سلام. خوش اومدین به انجمن ایشالا که همکاری خوبی هم تو تالار داشته باشیم به کمک سایر دوستان 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سلام زهرا ،ترم4شهرسازي هستم از اينكه به جمعتون اومدم خيلي خيلي خوشحااااااااالم نفت میخونی یا شهرسازی؟ 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ نفت میخونی یا شهرسازی؟ کلا مو رو از ماست میگیری ها....حتما نفت دوست داره ولی شهرسازی میخونه 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سلام.منم منصوره به نظر خودم اینجا جامه چون فوق العاده شهرسازی دوست دارم و برا ارشد شهرسازی میخونم ولی فعلا لیسانس معماری دانشگاه هنر اصفهانو دارم. سلام زهرا ،ترم4شهرسازي هستم از اينكه به جمعتون اومدم خيلي خيلي خوشحااااااااالم سلام منم فرناز هستم فارغ التحصیل شهرسازی هستم از دانشگاه تهران:love070: سلامندا ترم دو برنامه ریز شهری کارشناسی ارشد دانشگاه هنر اصفهان خودمم شیرازی کارشناسی شهرسازی هم از دانشگاه مازندران جمیعا خوش اومدین :hapydancsmil:....مطمئنم اینجا موندگارید 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ کلا مو رو از ماست میگیری ها....حتما نفت دوست داره ولی شهرسازی میخونه خب سواله برام پیش میاد دست خودم نیس که 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ خب سواله برام پیش میاد دست خودم نیس که اینی که دست خودت نیست مطمئنم...دقتت تو حلقم مهندس 2 لینک به دیدگاه
پری آسمان 171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ همونطور که نسیم جان فرمودن خیلی خیلی نفت و دوست دارم ولی شهرسازی میخونم ولی تازه داره از شهرسازی خوشم میاد 2 لینک به دیدگاه
پری آسمان 171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ همونطور که نسیم جان فرمودن خیلی خیلی نفت و دوست دارم ولی شهرسازی میخونم ولی تازه داره از شهرسازی خوشم میاد 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ اینی که دست خودت نیست مطمئنم...دقتت تو حلقم مهندس می بینم تو هم منو شناختیبا دقت من هم کاری نداشته باش لازمش دارم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ همونطور که نسیم جان فرمودن خیلی خیلی نفت و دوست دارم ولی شهرسازی میخونم ولی تازه داره از شهرسازی خوشم میاد همه فکر میکنن پول توی نفته تو تازه فهمیدی پول شاید توی شهرسازی هم باشه ولی باور کن پول نه توی نفته نه شهرسازی ...پول توی فاضلابه . ..رشته عمران یه گرایش داره وارد این قضایا میشه البته من به صورت پیش فرض پول و علاقه رو در یک راستا حساب کردم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ همه فکر میکنن پول توی نفته تو تازه فهمیدی پول شاید توی شهرسازی هم باشه ولی باور کن پول نه توی نفته نه شهرسازی ...پول توی فاضلابه . ..رشته عمران یه گرایش داره وارد این قضایا میشهالبته من به صورت پیش فرض پول و علاقه رو در یک راستا حساب کردم چشم انداز زندگی جوزفی در 5 سال آینده ( بعد از اینکه درس و سربازیش تموم شه ) .............. 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ چشم انداز زندگی جوزفی در 5 سال آینده ( بعد از اینکه درس و سربازیش تموم شه ) .............. این چشم انداز یا آرزو نیست آبجی... اینا همش خاطره س 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ این چشم انداز یا آرزو نیست آبجی... اینا همش خاطره س ینی اگه بخوای حساب کنی جوزف رفته باشه دنبال علاقش میشه ===> شهرسازی ، و از طرفی پول و علاقه رو با هم حساب کرده ینی میشه ===> فاضلاب که توش پوله ( بقول خودش) پس نتیجه میگیریم ===> جوزف کار شهرسازی و فاضلابو با هم دنبال کرده یــــــــــــــــا الان شهرسازی خونده بعد میرم فاضلاب تحلیلو حل کردی داداش ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده