**samira 93 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ به به خوش اومدی سمیرا خانوم مرسي دوسي حميد 2 لینک به دیدگاه
fatima00 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سلام دانشگاه پیام نور ساری ترم دوم 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سلام دانشگاه پیام نور ساریترم دوم خوش اوومدی 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سلام دوسي جوني هاي شهرساز :hapydancsmil:ترم 2 پيام نور كرج عزيزم به انجمن خوش اومدي خيلي خيلي زياد سلام دانشگاه پیام نور ساریترم دوم سلام عزيز دلم توهم به انجمن خوش اومدي 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ سلام ، توی این چند ماهی که نبودم ، کاربرای جدید زیاد داریم. بهتره من خودم رو معرفی کنم ، محمد حسین هستم ، ترم هشت ، دانشگاه هنر... : ) 9 لینک به دیدگاه
zavieh67 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ سلام بچه های امیرحسین هستم ترم 1 برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد قزوین درضمن کارشناسیم هم شهرسازیه مخلص شهرسازای عالم 9 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ سلام ، توی این چند ماهی که نبودم ، کاربرای جدید زیاد داریم.بهتره من خودم رو معرفی کنم ، محمد حسین هستم ، ترم هشت ، دانشگاه هنر... : ) سلام مهندس خوشحالم دوباره به جمع نوانديشاها برگشتي:hapydancsmil: سلام بچه های امیرحسین هستم ترم 1 برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد قزوین درضمن کارشناسیم هم شهرسازیه مخلص شهرسازای عالم خوش اومدي مهندس :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
mahsha 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ سلام منم کارشناسی مهندسی شهرسازی خوندم 5 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ سلام نوروز مهندسا مبارک سلام اجي نوروز تونم مبارك گلم سلام منم کارشناسی مهندسی شهرسازی خوندم كارشناسي چي تو الان اجي واسه خودت خانم مهندسي 3 لینک به دیدگاه
nilaneh 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ سلام پریسام ترم اول دانشگاه بندرعباس خداییش رشتمون محشره مگه نه؟؟؟؟؟؟؟ 9 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ سلام پریسام ترم اول دانشگاه بندرعباس خداییش رشتمون محشره مگه نه؟؟؟؟؟؟؟ سلام پريساي عزيز خوش اومدي محشر كه چه عرض كنم ماههه 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ سلام پريساي عزيز خوش اومدي محشر گه چه عرض كنم ماههه :vahidrk::zadan: 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ :vahidrk::zadan: اشتباه تايپي بود 2 لینک به دیدگاه
nkarimi90 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ من مریم دانشجو ترم 4 دانشگاه ازاد تهران 6 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ سلام پریسام ترم اول دانشگاه بندرعباس خداییش رشتمون محشره مگه نه؟؟؟؟؟؟؟ من مریم دانشجو ترم 4 دانشگاه ازاد تهران به هردو عزيزخوش آمد ميگم خيلي خوش اومدين اميدوارم بتونيم بهم كمك كنيم 4 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ من مریم دانشجو ترم 4 دانشگاه ازاد تهران مريمي خوش اومدي گلم اميدوارم بتونيم در كنار هم اطلاعاتمون رو زياد كنيم 2 لینک به دیدگاه
Manuchehr_ku 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام به تمام شهرسازای عریز من منوچهر هستم رشت درس می خونم:icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده