ela 1911 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ سلام ela هستم، دانشجوی پای تز طراحی شهری، از دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین. 9 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ سلام ela هستم، دانشجوی پای تز طراحی شهری، از دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین. :aghosh:خوش اومدیییییییییی دوست عزیزم:w14: 5 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ سلام من مصطفی هستم دانشجو ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه کردستان خوبه که همه خوبن 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ سلام من مصطفی هستم دانشجو ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه کردستان خوبه که همه خوبن سلام خوش اومدی برادر. امیدوارم بتونیم بیشتر ازت استفاده کنیم. 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ سلام من مصطفی هستم دانشجو ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه کردستان خوبه که همه خوبن خوش اومدی همکلاسی آقا اینجا منتظر اون بحثات هستیما البته اگه نکشونیشون به سیاست 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ :welcome:همگی خوش اومدین چون جای خوبی اومدین... 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ خودتون هم معرفی میکنید؟ 4 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ مسیح هستم. 30 ساله از تهران و فارغ التحصیل دانشگاه تهران. 11 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ مسیح هستم. 30 ساله از تهران و فارغ التحصیل دانشگاه تهران. خیلی خیلی خوش اومدیییییییییییییین منم مینام شما احتمالا تو همکلاسیاتون کسی رو به اسم یزدی نداشتین؟ 7 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ ممنون مینا جان. با نام خانوادگی "یزدی" خیر ولی با اصالت یزدی، چرا! :) 8 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ سلام منم بهاره گله هستم جوجه مدير تازه :hapydancsmil: از زير زمين خونمون يكسال و يازده ماهمه از ديروز پشت كنكوري هستم 7 لینک به دیدگاه
soheila_a 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ سلام به همگی، سهیلا هستم از دانشگاه آزاد مشهد،ترم 6 شهرسازی 10 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ سلام به همگی، سهیلا هستم از دانشگاه آزاد مشهد،ترم 6 شهرسازی سلام سهيلاي عزيز به انجمن خوش اومدي 5 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ سلام منم بهاره گله هستمجوجه مدير تازه :hapydancsmil: از زير زمين خونمون يكسال و يازده ماهمه از ديروز پشت كنكوري هستم ملت میذارن مدیر میشن بعد میان خودشونو معرفی می کنن پرستیژتو عشقه 5 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ ملت میذارن مدیر میشن بعد میان خودشونو معرفی می کنن پرستیژتو عشقه ما اينيم ديگه پ فك كردي شي قربان شما گفتم آواتارم شبيه مديرا بشه 7 لینک به دیدگاه
NaNaSi 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ سلام.من ساغرم.دانشگاه آزاد نجف آباد درس میخونم امیدوارم همه بچه های شهرساز موفق و پیروز باشن 7 لینک به دیدگاه
**samira 93 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سلام دوسي جوني هاي شهرساز :hapydancsmil: ترم 2 پيام نور كرج 5 لینک به دیدگاه
بهاررادصادقی نیا 621 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سلام.من ساغرم.دانشگاه آزاد نجف آباد درس میخونمامیدوارم همه بچه های شهرساز موفق و پیروز باشن خوش اومدی :welcome: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سلام دوسي جوني هاي شهرساز :hapydancsmil:ترم 2 پيام نور كرجبه به خوش اومدی سمیرا خانوم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده