بهاررادصادقی نیا 621 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ سلام. من بهار هستم.ترم 5 مهندسی شهرسازی. دانشگاه آزاد رباط کریم .:icon_pf (44): 7 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ سلام. من بهار هستم.ترم 5 مهندسی شهرسازی.دانشگاه آزاد رباط کریم . سلام خیلی خیلی خوش اومدی بهار خانوم 3 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ سلام. من بهار هستم.ترم 5 مهندسی شهرسازی.دانشگاه آزاد رباط کریم .:icon_pf (44): خووووش اوووووومدی بهار جان!:welcome: 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ سلام. من بهار هستم.ترم 5 مهندسی شهرسازی.دانشگاه آزاد رباط کریم .:icon_pf (44): سلام بهار خانوم خوش اومدید. اتفاقا یکی از دوستای صمیمی من هم رباط کریم شهرسازی میخونه ، اونم ترم پنجه 2 لینک به دیدگاه
بهاررادصادقی نیا 621 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ سلام بهار خانوم خوش اومدید. اتفاقا یکی از دوستای صمیمی من هم رباط کریم شهرسازی میخونه ، اونم ترم پنجه خیلی خیلی ممنون.:girl_blush2: میتونم فامیلی شونو بدونم . شاید دوست منم باشه. آخه من با تمام بچه های شهرسازی در ارتباطم. 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ سلام به انجمن نو اندیشان خوش آمدید امیدوارم بتونیم در کنار هم تعاملاتی سازنده در جهت ارتقای دانش شهرسازیمون داشته باشیم. 8 لینک به دیدگاه
saie 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ سلام منم ترم 1مهندسی شهرسازی دانشگاه یزدم 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ سلام به همه ی بچه های گل تازه وارد منتظر فعالیت ها و پست های خوبتون تو تالار شهرسازی هستیم. 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ همه بچه ها خیلی خیلی خوش اومدین 4 لینک به دیدگاه
nastaran.am 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ salam hodaye aziz shoma vorodi che sali bodin? 4 لینک به دیدگاه
سنجاب کوچولو 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ سلام به همکارای شهرسازم منم پریا هستم دانشجوی ترم آخر شهرسازی گیلان، خوشحالم که با بچه های شهرساز دیگه آشنا میشمو میتونم از مطالب جذابشون استفاده کنم.البته باید بگم وقت ازادم خیلی کمه واسه همین تو سایت کم پیدام!!:heartshape2: 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ سلام به همکارای شهرسازممنم پریا هستم دانشجوی ترم آخر شهرسازی گیلان، خوشحالم که با بچه های شهرساز دیگه آشنا میشمو میتونم از مطالب جذابشون استفاده کنم.البته باید بگم وقت ازادم خیلی کمه واسه همین تو سایت کم پیدام!!:heartshape2: سلام پریا جان تو 87 ای هستی؟ پارسا پدرام معین اینا خوبن؟ هژیر خوبه؟ منو میشناسی؟ 5 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ سلام منم وایکینگم ترم 9 ایم در خدمتم بعد ارشد 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ منم به همه ی اعضای جدید خوش آمد میگم و براشون آرزوی بهترینارو دارم امید وارم اینجا بتونیم از حضور همه نهایت استفاده رو ببریم 4 لینک به دیدگاه
armanrahimi 101 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ آرمان برنامه ریزی شهری - دانشگاه کردستان 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ آرمان برنامه ریزی شهری - دانشگاه کردستان خوش اومدی 4 لینک به دیدگاه
سنجاب کوچولو 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ [سلام پریا جان تو 87 ای هستی؟ پارسا پدرام معین اینا خوبن؟ هژیر خوبه؟ منو میشناسی؟] سلام، نه متأسفانه بجا نمیارمتون. 86 ای هستم اما بچه هایی که گفتینو میشناسم همشون خوبن! اگه امکانش هست بیشتر معرفی کنین خودتونو 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده