hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 2 آبان، 2011 سلام...نه ،قسمتم نشد .درسشو ترم دوم پاس کردم. شما از کجا دکتر شمس مارو می شناسی! از طریق یکی از دوستان با دکتر آشنا شدم اگه خدا بخواد این تابستون یکی دو تا باهاش مقاله میدم یه چند وقت پیش توی همایش گردشگری همدان هم دیدمش 3
nasim184 12256 ارسال شده در 2 آبان، 2011 واقعااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:jawdrop: خیلی خوبه ،موفق باشید. 2
Emad Shahrsaz 23 ارسال شده در 2 آبان، 2011 سلام بر همه عزيزان من عماد مشفقي دانشجوي شهرسازي دانشگاه ازاد قزوين هستم عضو جديد سايت خوشحال هستم كه در كنار شما دوستان هستم 7
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 3 آبان، 2011 سلام بر همه عزيزان من عماد مشفقي دانشجوي شهرسازي دانشگاه ازاد قزوين هستم عضو جديد سايت خوشحال هستم كه در كنار شما دوستان هستم سلام اقا عماد عزیز خیلی خوش اومدین.......:flowerysmile: 3
omid vakili 6395 ارسال شده در 3 آبان، 2011 سلام بر همه عزيزان من عماد مشفقي دانشجوي شهرسازي دانشگاه ازاد قزوين هستم عضو جديد سايت خوشحال هستم كه در كنار شما دوستان هستم سلام مهندس عماد به جمع ما خیلی خیلی خوش اومدین:icon_gol: 3
bpcom 10070 ارسال شده در 4 آبان، 2011 سلام عماد خوش اومدی بقیه مهندسای عزیز این عماد از هم کلاسیاهای منو حمید شهرسازه .... اصلا بهش رحم نکنید 4
zahra. 206 ارسال شده در 1 آذر، 2011 سلام بچه ها زهرا هستم دانشجوی ترم 3 شهرسازی دانشگاه یزد به روزها دل مبند ، روزها به فصل که میرسند ، رنگ عوض میکنند با شب بمان ، شب گرچه تاریک است ، لیکن همیشه یک رنگ است . . . (دکتر شریعتی) 9
Neutron 60966 ارسال شده در 1 آذر، 2011 سلام بچه هازهرا هستم دانشجوی ترم 3 شهرسازی دانشگاه یزد به روزها دل مبند ، روزها به فصل که میرسند ، رنگ عوض میکنند با شب بمان ، شب گرچه تاریک است ، لیکن همیشه یک رنگ است . . . (دکتر شریعتی) خوش اومدی زهرا جان. خوشحال میشیم اگر یه عضو فعال دیگه به جمعمون اضافه بشه. راستی چطور با نواندیشان آشنا شدی؟ 5
zahra. 206 ارسال شده در 1 آذر، 2011 خوش اومدی زهرا جان.خوشحال میشیم اگر یه عضو فعال دیگه به جمعمون اضافه بشه. راستی چطور با نواندیشان آشنا شدی؟ یه روز داشتم تو نت بشدت تلاش میکردم یه سایت رو که یکی از دوستام بهم معرفی کرده بود پیداکنم بخت باهام یار بود و این انجمن وخیلی اتفاقی دیدم:girl_in_dreams: واسم افتخاره اگه بتونم اینجا فعالیتی داشته باشم. ممنون از لطفتون 6
Neutron 60966 ارسال شده در 1 آذر، 2011 یه روز داشتم تو نت بشدت تلاش میکردم یه سایت رو که یکی از دوستام بهم معرفی کرده بود پیداکنم بخت باهام یار بود و این انجمن وخیلی اتفاقی دیدم:girl_in_dreams:واسم افتخاره اگه بتونم اینجا فعالیتی داشته باشم. ممنون از لطفتون ما هم خوشحال میشیم، بیشتر ببینیمت اینجا. 5
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 1 آذر، 2011 سلام بچه هازهرا هستم دانشجوی ترم 3 شهرسازی دانشگاه یزد به روزها دل مبند ، روزها به فصل که میرسند ، رنگ عوض میکنند با شب بمان ، شب گرچه تاریک است ، لیکن همیشه یک رنگ است . . . (دکتر شریعتی) یه روز داشتم تو نت بشدت تلاش میکردم یه سایت رو که یکی از دوستام بهم معرفی کرده بود پیداکنم بخت باهام یار بود و این انجمن وخیلی اتفاقی دیدم:girl_in_dreams:واسم افتخاره اگه بتونم اینجا فعالیتی داشته باشم. ممنون از لطفتون خوش اومدی زهرا جان.:flowerysmile::aghosh: منم همینجوری اینجا عضو شدم 6
s_solhjou 1598 ارسال شده در 1 آذر، 2011 سلام بچه هازهرا هستم دانشجوی ترم 3 شهرسازی دانشگاه یزد به روزها دل مبند ، روزها به فصل که میرسند ، رنگ عوض میکنند با شب بمان ، شب گرچه تاریک است ، لیکن همیشه یک رنگ است . . . (دکتر شریعتی) سلام زهرا جووون خیلی خوش آمدی:texc5lhcbtrocnmvtp8 :w66: 6
zahra. 206 ارسال شده در 1 آذر، 2011 سلام زهرا جووون خیلی خوش آمدی:texc5lhcbtrocnmvtp8 :w66: :icon_pf (44): سلام. ممنون:girl_blush2: 6
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 2 آذر، 2011 سلام بچه هازهرا هستم دانشجوی ترم 3 شهرسازی دانشگاه یزد به روزها دل مبند ، روزها به فصل که میرسند ، رنگ عوض میکنند با شب بمان ، شب گرچه تاریک است ، لیکن همیشه یک رنگ است . . . (دکتر شریعتی) منم به نوبه خودم ورودتون به جمع شسهرسازان نوانديش رو تبريك ميگم :Welcome1: 6
zahra. 206 ارسال شده در 2 آذر، 2011 منم به نوبه خودم ورودتون به جمع شسهرسازان نوانديش رو تبريك ميگم :Welcome1: :w73:سلام از لطف شماهم خیلی ممنونم:love070: 10
omid vakili 6395 ارسال شده در 10 آذر، 2011 salam ya3r hastam term 3 shahrsazi . - paris kocholooo سلام داش یاسر به انجمن خوش آمدین 5
s_solhjou 1598 ارسال شده در 10 آذر، 2011 salam ya3r hastam term 3 shahrsazi . - paris kocholooo سلاااااام .منم به نوبه خودم خوش آمد گویی می کنم.:girl_blush2: :w66: 4
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 10 آذر، 2011 salam ya3r hastam term 3 shahrsazi . - paris kocholooo خوش اومدی دوست عزیز 4
ارسال های توصیه شده