hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ سلام...نه ،قسمتم نشد .درسشو ترم دوم پاس کردم. شما از کجا دکتر شمس مارو می شناسی! از طریق یکی از دوستان با دکتر آشنا شدم اگه خدا بخواد این تابستون یکی دو تا باهاش مقاله میدم یه چند وقت پیش توی همایش گردشگری همدان هم دیدمش 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ واقعااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:jawdrop: خیلی خوبه ،موفق باشید. 2 لینک به دیدگاه
Emad Shahrsaz 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ سلام بر همه عزيزان من عماد مشفقي دانشجوي شهرسازي دانشگاه ازاد قزوين هستم عضو جديد سايت خوشحال هستم كه در كنار شما دوستان هستم 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ سلام بر همه عزيزان من عماد مشفقي دانشجوي شهرسازي دانشگاه ازاد قزوين هستم عضو جديد سايت خوشحال هستم كه در كنار شما دوستان هستم سلام اقا عماد عزیز خیلی خوش اومدین.......:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ سلام بر همه عزيزان من عماد مشفقي دانشجوي شهرسازي دانشگاه ازاد قزوين هستم عضو جديد سايت خوشحال هستم كه در كنار شما دوستان هستم سلام مهندس عماد به جمع ما خیلی خیلی خوش اومدین:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ سلام عماد خوش اومدی بقیه مهندسای عزیز این عماد از هم کلاسیاهای منو حمید شهرسازه .... اصلا بهش رحم نکنید 4 لینک به دیدگاه
zahra. 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بچه ها زهرا هستم دانشجوی ترم 3 شهرسازی دانشگاه یزد به روزها دل مبند ، روزها به فصل که میرسند ، رنگ عوض میکنند با شب بمان ، شب گرچه تاریک است ، لیکن همیشه یک رنگ است . . . (دکتر شریعتی) 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بچه هازهرا هستم دانشجوی ترم 3 شهرسازی دانشگاه یزد به روزها دل مبند ، روزها به فصل که میرسند ، رنگ عوض میکنند با شب بمان ، شب گرچه تاریک است ، لیکن همیشه یک رنگ است . . . (دکتر شریعتی) خوش اومدی زهرا جان. خوشحال میشیم اگر یه عضو فعال دیگه به جمعمون اضافه بشه. راستی چطور با نواندیشان آشنا شدی؟ 5 لینک به دیدگاه
zahra. 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ خوش اومدی زهرا جان.خوشحال میشیم اگر یه عضو فعال دیگه به جمعمون اضافه بشه. راستی چطور با نواندیشان آشنا شدی؟ یه روز داشتم تو نت بشدت تلاش میکردم یه سایت رو که یکی از دوستام بهم معرفی کرده بود پیداکنم بخت باهام یار بود و این انجمن وخیلی اتفاقی دیدم:girl_in_dreams: واسم افتخاره اگه بتونم اینجا فعالیتی داشته باشم. ممنون از لطفتون 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ یه روز داشتم تو نت بشدت تلاش میکردم یه سایت رو که یکی از دوستام بهم معرفی کرده بود پیداکنم بخت باهام یار بود و این انجمن وخیلی اتفاقی دیدم:girl_in_dreams:واسم افتخاره اگه بتونم اینجا فعالیتی داشته باشم. ممنون از لطفتون ما هم خوشحال میشیم، بیشتر ببینیمت اینجا. 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بچه هازهرا هستم دانشجوی ترم 3 شهرسازی دانشگاه یزد به روزها دل مبند ، روزها به فصل که میرسند ، رنگ عوض میکنند با شب بمان ، شب گرچه تاریک است ، لیکن همیشه یک رنگ است . . . (دکتر شریعتی) یه روز داشتم تو نت بشدت تلاش میکردم یه سایت رو که یکی از دوستام بهم معرفی کرده بود پیداکنم بخت باهام یار بود و این انجمن وخیلی اتفاقی دیدم:girl_in_dreams:واسم افتخاره اگه بتونم اینجا فعالیتی داشته باشم. ممنون از لطفتون خوش اومدی زهرا جان.:flowerysmile::aghosh: منم همینجوری اینجا عضو شدم 6 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بچه هازهرا هستم دانشجوی ترم 3 شهرسازی دانشگاه یزد به روزها دل مبند ، روزها به فصل که میرسند ، رنگ عوض میکنند با شب بمان ، شب گرچه تاریک است ، لیکن همیشه یک رنگ است . . . (دکتر شریعتی) سلام زهرا جووون خیلی خوش آمدی:texc5lhcbtrocnmvtp8 :w66: 6 لینک به دیدگاه
zahra. 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ سلام زهرا جووون خیلی خوش آمدی:texc5lhcbtrocnmvtp8 :w66: :icon_pf (44): سلام. ممنون:girl_blush2: 6 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بچه هازهرا هستم دانشجوی ترم 3 شهرسازی دانشگاه یزد به روزها دل مبند ، روزها به فصل که میرسند ، رنگ عوض میکنند با شب بمان ، شب گرچه تاریک است ، لیکن همیشه یک رنگ است . . . (دکتر شریعتی) منم به نوبه خودم ورودتون به جمع شسهرسازان نوانديش رو تبريك ميگم :Welcome1: 6 لینک به دیدگاه
zahra. 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ منم به نوبه خودم ورودتون به جمع شسهرسازان نوانديش رو تبريك ميگم :Welcome1: :w73:سلام از لطف شماهم خیلی ممنونم:love070: 10 لینک به دیدگاه
ya3r 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ salam ya3r hastam term 3 shahrsazi . - paris kocholooo 8 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ salam ya3r hastam term 3 shahrsazi . - paris kocholooo سلام داش یاسر به انجمن خوش آمدین 5 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ salam ya3r hastam term 3 shahrsazi . - paris kocholooo سلاااااام .منم به نوبه خودم خوش آمد گویی می کنم.:girl_blush2: :w66: 4 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ salam ya3r hastam term 3 shahrsazi . - paris kocholooo خوش اومدی دوست عزیز 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده