nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ سلام.بچه ها خوبین؟ امیدوارم دوستای خوبی باشیم.منم ترم 7 دانشگاه آزاد . از آشناییتون خوشحالمبرای ارشد به کمکتون احتیاج دارم!!! کمکم میکنید که؟ 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من فارغ التحصیل شهرسازی ام از دانشگاه آزاد ملایر سلام...خیلی خوش اومدی احمد اقای عزیز....دانشجوی ملایر اینجا چندتایی هستنا سلام منم حسین دانشجوی شهرسازی شوشتر هستم سلام ....خیلی خوش اومدین....:wubpink: سلام.بچه ها خوبین؟امیدوارم دوستای خوبی باشیم.منم ترم 7 دانشگاه آزاد . از آشناییتون خوشحالمبرای ارشد به کمکتون احتیاج دارم!!! کمکم میکنید که؟ سلام نسرین خانوم.....خوش اومدین به انجمن.......بعله که کمکتون میکنیم........ 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ سلام نسرین خانوم.....خوش اومدین به انجمن.......بعله که کمکتون میکنیم........ مجید جان دلبندم نسرین نه نسیم!!!:icon_pf (34)::icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها از خوش آمد گوییتون ممنون. نسیم با نسرین فرقی نمیکنه که دل بچه رو می شکنی 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها از خوش آمد گوییتون ممنون.نسیم با نسرین فرقی نمیکنه که دل بچه رو می شکنی فرق میکنه ها!:4chsmu1: خو سوات نداره بچه اومده شده مدیر همینه دیگه کدوم دانشگاه میخونین نسیم خانوم؟ 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ گفتم که بچه ناراحت نشه شما ببخشید 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ خوبه پس منم قزوینم! :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ دانشگاه ملایر ببخشید دانشگاه آزاد ملایر می خونین ؟ 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ مجید جان دلبندم نسرین نه نسیم!!!:icon_pf (34)::icon_pf (34): :icon_razz: بچه ها از خوش آمد گوییتون ممنون.نسیم با نسرین فرقی نمیکنه که دل بچه رو می شکنی فرق میکنه ها!:4chsmu1: خو سوات نداره بچه اومده شده مدیر همینه دیگه کدوم دانشگاه میخونین نسیم خانوم؟ تو پروفایلش نوشته نسرین...........:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ تو پروفایلش نوشته نسرین...........:4chsmu1: :w58: 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان عزیز و تازه وارد. تالارها و بحث هایی که یچه ها توش فعال هستند و روند مناسبی در چند وقع اخیر داشته رو معرفی میکنم: لیست تاپیک های جدید تالار کافه دیزاین انجمن شهرسازان مرده کتابخوری و مقاله خوری آزمون کارشناسی ارشد شهرسازی تاپیک رسیدگی به سوالات و درخواست ها انتقاد و پیشنهاداتون رو در اینجا مطرح کنید: دفتر مدیر تالار مهندسی شهرسازي 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها گیر دادین !نسرین هستم نه نسیم دانشگاه آزاد ملایر خلی خلی خوشبختم:shad: 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها گیر دادین !نسرین هستم نه نسیمدانشگاه آزاد ملایر خلی خلی خوشبختم:shad: باشه نسرین خانوم!!! 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ منم الهه هستم مهندس کامپیوتر از دانشگاه آزاد قزوین رشتمم هیچ ربطی به شهرسازی نداره در نقش پیام بازرگانی!!:4chsmu1: 6 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها گیر دادین !نسرین هستم نه نسیمدانشگاه آزاد ملایر خلی خلی خوشبختم:shad: سلام با دکتر شمس هم کلاس دارین ؟ :ws2: 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ سلام... نه ،قسمتم نشد .درسشو ترم دوم پاس کردم. شما از کجا دکتر شمس مارو می شناسی! 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ خوش آمدید نسرین خانوووم:w63: ممنونم مهندس مهرداد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده