Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه ی ورودی های جدید .... اونایی که به طراحی شهری علاقه دارند بیان این سمتی: http://www.noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=68 اونایی که به بحث و جدال توی طراحی شهری علاقه مندند بیان این وری: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=39246 اونایی که میخوان ارشد بدن برن اونوری: آمادگی برای کارشناسی ارشد طراحی شهری 6 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ مهناز - شهرسازی 86 دانشگاه فردوسی خیلی خیلی خوش اومدی مهناز جون منتظر فعالیت توپت هستیم لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ منم مهناز- شهرسازی مشهد- دانشگاه فردوسی و بسیار بسیار بیشتر خوش اومدی لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ سلام:w73:من فارغ التحصیل هستم ولی شهر ساز نیستم اگه باد موافق بیاد و چرخ گردون بذاره میخوام بشم امسالم امتحان دادم ولی جالب نبود.مریم جان فکر کنم با هم همکلاس بودیم.تو دوست س.امامی نبودی؟ 9 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ همگی خوش اومدین .........................با ارزوی موفقیت :welcome: 4 لینک به دیدگاه
درزی 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به همگی من معماری خوندم امامیخوام برای ارشد برنامه ریزی شهری بخونم. 8 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ بسیار خوش اومدین غیر شهرسازای در آینده شهرساز بشو:welcome: 1 لینک به دیدگاه
مژگان خلفی 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ سلام مژگانم،دانشجوی شهرسازی ترم 6 از دانشگاه کردستان امیدوارم روزی برسه که وضعیت شهرهای کشورمون با الان متفاوت باشه،درسته که تمام مردم باید برای بهبود این وضعیت تلاش کنن ولی فک می کنم ما بچه های شهرسازی می تونیم نقش موثرتری داشته باشیم، پس بیاین شروع کنیم-از تغییر دادن خودمون 9 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی خیلی خوش اومدید دوستان :w66: برای دوستانی هم که میخوان در آینده به جمع شهرسازا بپیوندند آرزوی موفقیت دارم 4 لینک به دیدگاه
درزی 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من معماری خوندم ارشدرومیخوام برنامه ریزی شهری بخونم:icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ سلام:w73:من فارغ التحصیل هستم ولی شهر ساز نیستم اگه باد موافق بیاد و چرخ گردون بذاره میخوام بشم امسالم امتحان دادم ولی جالب نبود.مریم جان فکر کنم با هم همکلاس بودیم.تو دوست س.امامی نبودی؟ سلام به همگی من معماری خوندم امامیخوام برای ارشد برنامه ریزی شهری بخونم. سلاممژگانم،دانشجوی شهرسازی ترم 6 از دانشگاه کردستان امیدوارم روزی برسه که وضعیت شهرهای کشورمون با الان متفاوت باشه،درسته که تمام مردم باید برای بهبود این وضعیت تلاش کنن ولی فک می کنم ما بچه های شهرسازی می تونیم نقش موثرتری داشته باشیم، پس بیاین شروع کنیم-از تغییر دادن خودمون سلااااام منم به همتون خوش آمد میگم!امیدوارم که موفق باشید! 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من به نوبه خودم به همه دوستان خوش آمد میگم امیدوارم که در کنار هم فعالیت خوبی داشته باشیم :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
عاطفه صادقیان 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستای خوبم. من عاطفه هستم. ترم 8 شهرسازی دانشگاه هنر اصفهان. خوشحال می شم اینجا با بقیه شهرسازا آشنا بشم 3 لینک به دیدگاه
ahmadi85 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سلام من فارغ التحصیل شهرسازی ام از دانشگاه آزاد ملایر 10 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سلام من فارغ التحصیل شهرسازی ام از دانشگاه آزاد ملایر :welcome::w66: 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سلام من فارغ التحصیل شهرسازی ام از دانشگاه آزاد ملایر خوش اومدی دوست عزیز. منتظر فعالیت های سازنده تون هستیم. امیدوارم بتونید با بقیه دوستان تعاملی مفید داشته باشید. 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همه ی ورودی های جدید .... اونایی که به طراحی شهری علاقه دارند بیان این سمتی: http://www.noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=68 اونایی که به بحث و جدال توی طراحی شهری علاقه مندند بیان این وری: http://www.noandishaan.com/forums/sh...ad.php?t=39246 اونایی که میخوان ارشد بدن برن اونوری: آمادگی برای کارشناسی ارشد طراحی شهری 4 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سلام من فارغ التحصیل شهرسازی ام از دانشگاه آزاد ملایر سلام مهندس احمدی. خیلی خوش اومدین به انجمن 2 لینک به دیدگاه
hosein_j09 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ سلام منم حسین دانشجوی شهرسازی شوشتر هستم 8 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ سلام منم حسین دانشجوی شهرسازی شوشتر هستم سلام مهندس حسین. خیلی خیلی به انجمن خو ش اومدین. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده