mahdarmohagh 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ سلام مهندسخوش اومدی در خدمتیم داداش:icon_pf (44): سلام ببخشیدا جسارته من داداش نیستم آبجی هستم 5 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ سلام،منم منم دیگه (به اسمم رجوع شود)ترم آخر شهرسازی از دانشگاه کردستانم.اااای مردم از گردن کلفتی slam Asalar gol ba khayr bi gishkit nawasa sar karaw wam kordi nusintaw:ws3: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ سلام،منم منم دیگه (به اسمم رجوع شود)ترم آخر شهرسازی از دانشگاه کردستانم.اااای مردم از گردن کلفتی من کاری ندارم که ترم هشتی سالاری ولی برای من همون ترم پایییینی هستی خداییش اگه دکترا بگیری بری آسمون مریخ رو از نو کشف کنی و از کهکشان راه شیری به سمت سیاهچاله ها حرکت کنی و خلاصه بری وانت بار بخری میوه فروشی کنی پولدار بشی بعد بری مایکروسافت رو بخری و با پولش برای بچت دوچرخه شونزده بگیری و پایان نامت رو تموم کنی و عضو فعال انجومن بشی ،،،،،، باز برا من همون ترم پایینی هستی:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ سلام ببخشیدا جسارته من داداش نیستم آبجی هستم سلام بر دوشیزه بزرگ شهرسازان ببخشید اشتباه شد البته شهرساز که مرد و زن نداره:w554: 7 لینک به دیدگاه
Diplomat 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ سلام بچه ها خوشحالم که مجالی شد بازم کنار همدیگه باشیم و تبادل اطلاعات صورت بگیره... 10 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ سلام بچه ها خوشحالم که مجالی شد بازم کنار همدیگه باشیم و تبادل اطلاعات صورت بگیره...منم مهدی رازپور دانشجوی ترم 9 شهرسازی دانشگاه کردستان هستم. فکر نکنید چون ترم 9 هستم واحد افتادم ها... به خاطر اینه که سرنوشت من و همکلاسیام بهمن 85 رقم خورد و دانشجو شدیم.مرسی سلام آقا مهدی خیلی خوش اومدی انشا الله همکاری و تبادل اطلاعات خوبی داشته باشیم 5 لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ سلام بچه ها خوشحالم که مجالی شد بازم کنار همدیگه باشیم و تبادل اطلاعات صورت بگیره...منم مهدی رازپور دانشجوی ترم 9 شهرسازی دانشگاه کردستان هستم. فکر نکنید چون ترم 9 هستم واحد افتادم ها... به خاطر اینه که سرنوشت من و همکلاسیام بهمن 85 رقم خورد و دانشجو شدیم.مرسی سلام مهدی گیییییییییییان خوش اومدی:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ سلام بچه ها خوشحالم که مجالی شد بازم کنار همدیگه باشیم و تبادل اطلاعات صورت بگیره...منم مهدی رازپور دانشجوی ترم 9 شهرسازی دانشگاه کردستان هستم. فکر نکنید چون ترم 9 هستم واحد افتادم ها... به خاطر اینه که سرنوشت من و همکلاسیام بهمن 85 رقم خورد و دانشجو شدیم.مرسی سلام آقای ابتذال ببخشید رازپور! چطوری یا نه؟؟ خیلی خوش اومدی مهدی خان، امیدورام از این پس دوستان خوبی برای هم باشیم! واقعا عرض میکنم از ته دل دوست دارم با شما بیشتر آشنا بشم! راستی اگه سنندج زندگی می کنید بیاید بریم کلبه چوبی تا ببینمتون و از دیدن چهره شما مسرور و مشعوف بشوم! راستی منظورت از این تبادل فایل دقیقا چی بود؟؟ بزار یه خورده پات گرم شه بعد ازمون فایل و مایل بخا داداش! البته شوخی کردم ! بیا همون کلبه چوبی از سیستم های موجود در کلبه برای تبادل اطلاعات استفاده می کنیم 8 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ همگی خو ش اومدین چندتا از پست ها که به موضوع تاپیک: شنایی با کاربرای مهندسی شهرسازیربط نداشت پاک شد...برای گفت و گوهای دوستانه پاتوق خونه شهر سازی هست و خب تاپیک های دیگه نباید توشون خوش و بش دوستانه در حدی باشه که بحث اصلی گم بشه امیدوارم هیچ کس ناراحت نشه و به دل نگیره.:flowerysmile: مدتیه که تصمیم گرفته شده که اسپم های تالار پاک بشن.:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
azime 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام من فارغ التحصیل شهرسازی از دانشگاه مازندران هستم و 2 سالیه که پشت کنکور ارشد موندم 11 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام. خوش اومدی به انجمن اگه قصد قبولی تو ارشد داری، ایشالا که امسال موفق بشی 6 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام من فارغ التحصیل شهرسازی از دانشگاه مازندران هستم و 2 سالیه که پشت کنکور ارشد موندم سلام به تو دوست عزیزی خوش اومدی به جمع شهرسازان نو اندیش:icon_pf (17): 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام من فارغ التحصیل شهرسازی از دانشگاه مازندران هستم و 2 سالیه که پشت کنکور ارشد موندم خیلی خیلی خوش اومدید، انشاءالله که امسال دیگه قبولید داداش ببخشید آبجی 5 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نداشتیم دیگه جدید مدید 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم مهناز- شهرسازی مشهد- دانشگاه فردوسی بسیار بسیار خوش آمدی اینجا خیلی باحاله حتما بهت خوش میذگره... انجومنو میگم هاااااا 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم مهناز- شهرسازی مشهد- دانشگاه فردوسی سلام مهناز خانوم.خوش اومدی 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهناز - شهرسازی 86 دانشگاه فردوسی سلام من فارغ التحصیل شهرسازی از دانشگاه مازندران هستم و 2 سالیه که پشت کنکور ارشد موندم سلام به شهرسازای عزیز به جمع ما خوش اومدید 4 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :welcome: :w66: :2rqfst4::w330::2rqfst4: 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام من فارغ التحصیل شهرسازی از دانشگاه مازندران هستم و 2 سالیه که پشت کنکور ارشد موندم انشا الله امسال قبول میشی ولی خوب بخون از اونهایی که دانشگاه مازندران خوندن بعیده قبول نشن ها اونحا خیلی قبولی میده نمونه هاش که یکی دوتا نیستن سینا شهاب ، جواد غفاری ، مهرداد رستگار و........ خیلی ها که الان اسمشون رو یادم نیست . 4 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهناز - شهرسازی 86 دانشگاه فردوسی سلام من فارغ التحصیل شهرسازی از دانشگاه مازندران هستم و 2 سالیه که پشت کنکور ارشد موندم سلام بچه ها خوشحالم که مجالی شد بازم کنار همدیگه باشیم و تبادل اطلاعات صورت بگیره...منم مهدی رازپور دانشجوی ترم 9 شهرسازی دانشگاه کردستان هستم. فکر نکنید چون ترم 9 هستم واحد افتادم ها... به خاطر اینه که سرنوشت من و همکلاسیام بهمن 85 رقم خورد و دانشجو شدیم.مرسی سلام منم به همتون خوش آمد میگم! امیدوارم که حضورمون باعث پیشرفتمون بشه.:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده