soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ ياد يه جرياني تو زلزله بم افتادم كه با اين عكس خيلي مطابقت داره يكي از دوستان تعريف ميكرد تو همون بحبوحه زلزله و در حالي كه هنوز اجسادي زير آوار بودند ديديم يكي از سگهاي امدادگر دنبال يه مرد كيف به دست كه خيلي هم متشخص به نظر ميرسيد مي كرد و هي دور و برش پارس ميكرد سگه ول كن نبود ....هر جا اون مي رفت سگه هم پارس زنان دنبالش بود تا اينكه مرده بالاخره كيفش رو انداخت رو زمين و خودش بدو بدو فرار كرد وقتي رفتيم بالاي سر كيف ..... صحنه اسف بار و رقت انگيزي رو ديديم ديديم توي كيف يه دست بريده شده زني با كلي النگو بود در واقع اون دزد كثيف وقتي نتونسته بود النگوهاي اون زن مرده رو از دستش در بياره دست زنه رو بريده بود و تو كيفش گذاشته بود تا سر فرصت درشون بياره 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ ياد يه جرياني تو زلزله بم افتادم كه با اين عكس خيلي مطابقت داره يكي از دوستان تعريف ميكرد تو همون بحبوحه زلزله و در حالي كه هنوز اجسادي زير آوار بودند ديديم يكي از سگهاي امدادگر دنبال يه مرد كيف به دست كه خيلي هم متشخص به نظر ميرسيد مي كرد و هي دور و برش پارس ميكرد سگه ول كن نبود ....هر جا اون مي رفت سگه هم پارس زنان دنبالش بود تا اينكه مرده بالاخره كيفش رو انداخت رو زمين و خودش بدو بدو فرار كرد وقتي رفتيم بالاي سر كيف ..... صحنه اسف بار و رقت انگيزي رو ديديم ديديم توي كيف يه دست بريده شده زني با كلي النگو بود در واقع اون دزد كثيف وقتي نتونسته بود النگوهاي اون زن مرده رو از دستش در بياره دست زنه رو بريده بود و تو كيفش گذاشته بود تا سر فرصت درشون بياره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دقیقان معنای انسانیت 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ وای خدای من.......................... 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا متاسفم واسه هرچی ایرانیه من جمله خودم بعد از خوندنش تمام وجودم نفرت شد.................... 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا متاسفم واسه هرچی ایرانیه من جمله خودم بعد از خوندنش تمام وجودم نفرت شد.................... عزیزم انسانیت ایرانی و غیر ایرانی نداره که......:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده