pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ یه دوست دارم تو خونه شون خیلی مشکل داره یه مدتی هم افسردگی و اضطراب شدید گرفت رفت پیش روانپزشک ولی مشکلش حل نشده حالا دیگه طاقت نداره تو اون خونه بمونه می خواد بره به نظر شما تنها راه ازدواجه؟ اینجوری بدبخت نمی شه چون هیچ علاقه ای بهش نداره تازه داره درسم می خونه اونم پزشکی خیلی براش غصه می خورم ولی کاری از دستم بر نمی آد:ws44::ws44: 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ بنظر من يه بار ازدواج براش خوبه... 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ بنظر من يه بار ازدواج براش خوبه... هیچی می دونی چی می گی :w00::w00::w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ یه دوست دارم تو خونه شون خیلی مشکل داره یه مدتی هم افسردگی و اضطراب شدید گرفت رفت پیش روانپزشک ولی مشکلش حل نشده حالا دیگه طاقت نداره تو اون خونه بمونه می خواد بره به نظر شما تنها راه ازدواجه؟ اینجوری بدبخت نمی شه چون هیچ علاقه ای بهش نداره تازه داره درسم می خونه اونم پزشکی خیلی براش غصه می خورم ولی کاری از دستم بر نمی آد:ws44::ws44: خب مشکلاتش از چه جنسیه بهش بگو سارا افشار گفت بشین تو بغل همون مشکلات با جون دلم هر روز اونارو عبادت کن اما شوهر نکن :Ghelyon: بدبخت هستی بدبختر هم میشی 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ بنظر من يه بار ازدواج براش خوبه... اینجوری از چاله نمی افته تو چاه؟؟ خب مشکلاتش از چه جنسیه بهش بگو سارا افشار گفت بشین تو بغل همون مشکلات با جون دلم هر روز اونارو عبادت کن اما شوهر نکن :Ghelyon: بدبخت هستی بدبختر هم میشی خیلی بدبخته با وجود اینکه همه چی داره از زیباترین چهره ها تا بهترین رشته و حتی مالی ولی هر روز یا با مامانه دعوا داره یا با باباهه انگار از دو فرهنگ متفاوت اند 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ طناب که حلقه داره هم میتونه کارساز باشه 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ ولی جدی دو راه داره یا بمونه و بیخیال همه چی بشه و فقط به خودش برسه و فارغ از شرایط زندگیش به خودش امیدواری بده معمولا خونه هایی که ننه بابا مگشکل دارن بچه ها کاری از دستشون برنمیاد باید بیخیال شد....منزوی شدن هم خوبه ....یه چن سالی این شرایطو تحمل کنه راه دومم که ازدواجه ....با یه فردی که باهاش همخونی داره مزدوج بشه و سعی کنه زندگی ایده آلشو به هر نحوی درس کنه 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ طناب که حلقه داره هم میتونه کارساز باشه حتی یه بار برای اینکه نشون بده خیلی از این اوضاع خسته است دست به خودکشی زد ولی خوب فقط واسه اینکه شاید والدینش بیدار شن ولی... می ترسم بخدا نمی دونم براش چی کار کنم عزیزترین و بهترین آدم زندگیمه:ws44: می ترسم یا دق کنه یا بدبخت شه 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ اینجوری از چاله نمی افته تو چاه؟؟ خیلی بدبخته با وجود اینکه همه چی داره از زیباترین چهره ها تا بهترین رشته و حتی مالی ولی هر روز یا با مامانه دعوا داره یا با باباهه انگار از دو فرهنگ متفاوت اند خب چی بگم والا ولی مطمئنم کارش اشتباه اما راه حل مشکلش چیه باید خودش پیدا کنه 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ حتی یه بار برای اینکه نشون بده خیلی از این اوضاع خسته است دست به خودکشی زد ولی خوب فقط واسه اینکه شاید والدینش بیدار شن ولی... می ترسم بخدا نمی دونم براش چی کار کنم عزیزترین و بهترین آدم زندگیمه:ws44: می ترسم یا دق کنه یا بدبخت شه تنها کسي که ميتونه بهش کمک کنه فقط خودشه!! خب چی بگم والا ولی مطمئنم کارش اشتباه اما راه حل مشکلش چیه باید خودش پیدا کنه خسته نباشي از کي تاحالا روانشناس شدي 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ وقتی ادم تو تاریکی گیر میفته باید حتی اگه شده دنبال کوچکترین چرقه های امید بگرده و ناامید نشینه وعادت نکنه به شرایط فعلیش و گرنه اگه ادم بخواد عادت کنه به جهنم هم عادت میکنه . 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ ازدواج تو این شرایط حماقت محضه !مطمئن باش یه کم که صبر کنه مشکلاتش حل میشه 2 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ اگر همه كس و همه چيز نا اميد شدي برو كوه داد بزن اميد هست تا جواب بياد هست هست هست 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ وقتی ادم تو تاریکی گیر میفته باید حتی اگه شده دنبال کوچکترین چرقه های امید بگرده و ناامید نشینه وعادت نکنه به شرایط فعلیش و گرنه اگه ادم بخواد عادت کنه به جهنم هم عادت میکنه . آره اگه تا الان به چشم هر بیننده ای همه چی تمومه به خاطر همین دیدگاهشه اما خوب گاهی اینقدر بعضی اختلاف دیدگاها آزارش می دن که هیچ راهی براش نمی مونه ازدواج تو این شرایط حماقت محضه !مطمئن باش یه کم که صبر کنه مشکلاتش حل میشه :icon_gol: صبور ترین آدم دنیاست طفلی براش دعا کنیم ممنونم از نظراتون دوستای مهلبونم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ نمی دونم شاید بهترین راه بیخیال شدن و اتمام درس باشه. شاید... شاید هم بهترین راه ازدواج باشه.. البته با یکی که دوسش داشته باشه. شاید... همه اینا به نوع مشکلش بر میگرده!!! 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ نمی دونمشاید بهترین راه بیخیال شدن و اتمام درس باشه. شاید... شاید هم بهترین راه ازدواج باشه.. البته با یکی که دوسش داشته باشه. شاید... همه اینا به نوع مشکلش بر میگرده!!! عاشق درس و رشته شه و عاشق عشق! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده