هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ ........و چون خداوند ادم را بیافرید ادم بهانه جویی کرد که تهایی حوصله ام سر میرود برای من بازیچه ایی ، چیزی محیا کن...خداوند گفت برو از درختان سیب بچین و بخور ادم با قهر گفت نمی خوام گفت برو عسل بخور باز گفت نمی خوام خدا مکثی کرد گفت برو پیش اون هور که خیلی خوشجله ادم گفت نمی خوام یکی رو میخوام که زبونم را بفهمد مثل خودم باشد تنها نباشم اینجوری خیلی سختمه . پس خداوند از دنده چپ ادم زن را خلق کرد و او را حوا نامید یهوووووووو ادم در همان دم هوس جفت گیری نمود ، حوا اعتراض کرد که من هنوز گلم خشک نشده واگر بچه بیاورم ممکن است هیکلم خراب شود ادم برافروخته شد و گفت "مرده شور ببره ان هیکلت رو ..مگه هیکلت رو میخوای ببری اخرت ..." و در دم حوا را زوگیر نمود ..هوا گفت حیف نام ادم که برتو نهاده اند .... . . ...ادم اینجا استعاره از یه موجود جیرخوره که چون توهین کرده پس لازمه توهین شه اینو امروز یکی از دوستان تلفنی برام تعریف کرد . 7 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ چه انگیزه ای برای وجود ما هست؟ تو ترکی یه مثل داریم که فارسیش میشه سفره ای که بستس یک عیب داره ولی سفره ای که بازه 1000 تا عیب داره 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ چه انگیزه ای برای وجود ما هست؟تو ترکی یه مثل داریم که فارسیش میشه سفره ای که بستس یک عیب داره ولی سفره ای که بازه 1000 تا عیب داره ...یعین چی سهیل ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ ...یعین چی سهیل ؟؟؟ یعنی اگه انسان افریده نمیشد فقط عیبش این بود که از پرستندگان خداوندگار یکی کم بود ولی الان هزار تا عیب و ایراد از ادم هستش ....:167: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی اگه انسان افریده نمیشد فقط عیبش این بود که از پرستندگان خداوندگار یکی کم بود ولی الان هزار تا عیب و ایراد از ادم هستش ....:167: شما یه کاردستی درست میکنی پر از عیب هست...عیب از کاردستی هست یا از خودت؟ 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی اگه انسان افریده نمیشد فقط عیبش این بود که از پرستندگان خداوندگار یکی کم بود ولی الان هزار تا عیب و ایراد از ادم هستش ....:167:... .سهیل واقعا نمی دونم چی بگم ..مخصوصا اینکه باتوم به دست هم وایسادی دیگه بدتر ..!!! اما با اون ضرب المثلت موافقم ... 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ شما یه کاردستی درست میکنی پر از عیب هست...عیب از کاردستی هست یا از خودت؟ هر دوتاش میتونه باشه ببین وقتی ما تو ذهنمون یه کار دستی طراحی میکنیم این بدون عیبه ....شک نکن ....تمامی مشکلاتش حل شدس ولی وقتی ما از ذهن درش میاریم با مواد موجود نمیخونه .....مثل اینه که تصویری که از یه نفر براشته میشه اون بدون عیبه ولی وقتی اونو تو تلوزیون سیاه سفید نشون میدیم از نظر ما کلی عیب داره در حالی که اینطوری نیس حتی میشه گفت ایراد از چشم انسان هم میتونه باشه چرا که ما فکر میکنیم همه چی رو واضح میبینیم ولی درواقع پیکسلهای چشم انسان خیلی کمه پس تصاویر خیلی زیباتر از این چیزی هستن که ما میبینیم خودمم نفهمیدم چی گفتم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ هر دوتاش میتونه باشهببین وقتی ما تو ذهنمون یه کار دستی طراحی میکنیم این بدون عیبه ....شک نکن ....تمامی مشکلاتش حل شدس ولی وقتی ما از ذهن درش میاریم با مواد موجود نمیخونه .....مثل اینه که تصویری که از یه نفر براشته میشه اون بدون عیبه ولی وقتی اونو تو تلوزیون سیاه سفید نشون میدیم از نظر ما کلی عیب داره در حالی که اینطوری نیس حتی میشه گفت ایراد از چشم انسان هم میتونه باشه چرا که ما فکر میکنیم همه چی رو واضح میبینیم ولی درواقع پیکسلهای چشم انسان خیلی کمه پس تصاویر خیلی زیباتر از این چیزی هستن که ما میبینیم خودمم نفهمیدم چی گفتم:icon_pf (34): اشتپ نکن چشم آدم یکی از کاملتریناس!!!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده