am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ آبای دانم تانی، ویریز...! بحث تخصصیه!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ آبای دانم تانی، ویریز...! به به میبینم که شعرم بلتی بوگو بینم دیگه چی بلتی 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ داری میگی آغا دهنتو آب بکشتا حالا مثل اینکه اخطار نگرفتی:w00: ما سرباز آغاییم!!!! لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ بحث تخصصیه!!!!!!! امین این سمن چی میگه ویزا داره که حرف خارجیارو میزنه 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ ما سرباز آغاییم!!!! آغا تِره چی بوگوفت 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ امین این سمن چی میگهویزا داره که حرف خارجیارو میزنه خراره بیاد ببرمش دهکده!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ آغا تِره چی بوگوفت امر بوکود کی جغلانه سیفارش بوکونید به اسپم!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ سمنی می خوای بزارمت جای این امین دوست داری مدیر بشی؟ 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ خو بسه دیگه برید تاپیکای دیگه یالا همه بیرون:167: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ خراره بیاد ببرمش دهکده!!!!!! بابا اینا که پاسپورت ندارن نمیتونن بیان anzali port مگه ندیدی ورودیه شهر پاسگاه مرزی زدن 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ بابا اینا که پاسپورت ندارن نمیتونن بیان anzali port مگه ندیدی ورودیه شهر پاسگاه مرزی زدن اهن من گرین دارم اینم گاچاگی میزارم تو جیبم!!!!!!! گفتی انزلی یاد این افتادم my love is malavan fc my heart is anzali port and my love is in my heart 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ اقااااااااااااااااااا من دوست دارم شمالی یاد بگیرممممممممممممم خیلی باحاله خدایییییییییی:ws3::ws37: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ بابا اینا که پاسپورت ندارن نمیتونن بیان anzali port مگه ندیدی ورودیه شهر پاسگاه مرزی زدن پیشته بابااااااااااااااااااااااااا سمندون را همه میخواهند حتی انزلی هاااااا 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ اقااااااااااااااااااا من دوست دارم شمالی یاد بگیرممممممممممممم خیلی باحاله خدایییییییییی:ws3::ws37: پس اینو تا فردا تکرار کن بقیشو بهت میگم بوگو کولیور.اندلیور.شاهلیور.هل هَله کون هو هو .مَره ولَه کون هو هو 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ خو بسه دیگهبرید تاپیکای دیگه یالا همه بیرون:167: بیشین بینیم با حال ندریم من که رفتم لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ اقااااااااااااااااااا من دوست دارم شمالی یاد بگیرممممممممممممم خیلی باحاله خدایییییییییی:ws3::ws37: پیشته بابااااااااااااااااااااااااا سمندون را همه میخواهند حتی انزلی هاااااا اول باس فحش دادن یاد بگیری چون فحشها در زبان گیلکی به عنوان نقل و نبات استفاده میشن!!!!!!!! بعدشم من که خونم اونجاستو به زور را میدن تورو با تانکم بری را نمیدن!!!!! 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ اول باس فحش دادن یاد بگیریچون فحشها در زبان گیلکی به عنوان نقل و نبات استفاده میشن!!!!!!!! بعدشم من که خونم اونجاستو به زور را میدن تورو با تانکم بری را نمیدن!!!!! حالااااااااااااا میبینییییییییییییی:w16: اونی که بالاییت گفت معتیش چی بید تیجان قربان 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ اقااااااااااااااااااا من دوست دارم شمالی یاد بگیرممممممممممممم خیلی باحاله خدایییییییییی:ws3::ws37: بشو بشو تو هنوز مشهدی رو یاد نگرفته بعد می خوای شمالی یاد بگیری:ws28: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ بشو بشو تو هنوز مشهدی رو یاد نگرفته بعد می خوای شمالی یاد بگیری:ws28: مشدی بلدم یره لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ پیشته بابااااااااااااااااااااااااا سمندون را همه میخواهند حتی انزلی هاااااا انزلی ها نه وووو انزلی چیا ..........:w00: اول باس فحش دادن یاد بگیریچون فحشها در زبان گیلکی به عنوان نقل و نبات استفاده میشن!!!!!!!! بعدشم من که خونم اونجاستو به زور را میدن تورو با تانکم بری را نمیدن!!!!! بعدشم حرفای امینو گوش کن سمن میخای من 2/3 تا فوش بهت یاد بدم که هرجا رسیدی نقلو نبات پخش کنی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده