سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ اسپمتو بکن صفا پیدا کنی!!!!!!!معلوم نی دفعه بعد کی باشه رگ اسپمم بیدار بشه ها!!!!!!!!!!! انخد دوس دارم وختی جمجمه خالی رو نشون میده!!!!!!!!!!! خدا یه عقلی به تو بده من پول نخواستممممممممممممممممم 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ خدا یه عقلی به تو بدهمن پول نخواستممممممممممممممممم بگو اون پولم بده به من!!!!! لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ خودم الان واسش اخطار رد میکنم!!!!!!! چیه می خوای بری جاش بشینی:ws28: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ تفاوت را احساس کنیدددد:banel_smiley_4::ban el_smiley_4: :ws28: من اخرش نفهمیدم این لیدی گاگا دیگه چه جونوریه تو خودتو با گاگاي من چيكار داري؟! بانو گاگا هستن ايشون ! 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ اسپمتو بکن صفا پیدا کنی!!!!!!!معلوم نی دفعه بعد کی باشه رگ اسپمم بیدار بشه ها!!!!!!!!!!! من تاحالا اسپم نکردم.....:w00: تا حالا کی دیدی من اسپم کنم؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28: تو خودتو با گاگاي من چيكار داري؟! بانو گاگا هستن ايشون ! از این واضح تر نبود 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ اینا جوجه اسپمرن شاهین جون مونده حالا............ سهیل وقتی من تازه اومده بود تو مهندسان بهم اسپم بازی رو ید داد حالا رو دستش دارم میزنم سهیل یادت میاد با a30r 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ چیه می خوای بری جاش بشینی:ws28: نه میخوام این سمنو بشونم جاش!!!!!!!! لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ من تاحالا اسپم نکردم.....:w00: تا حالا کی دیدی من اسپم کنم؟:icon_pf (34): خو الان اسپم کن تا مزه زندگی رو بفهمی!!!!! لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ سهیل وقتی من تازه اومده بود تو مهندسان بهم اسپم بازی رو ید داد حالا رو دستش دارم میزنم سهیل یادت میاد با a30r :ws28:از چه کسی هم یاد گرفتی:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ من تاحالا اسپم نکردم.....:w00: تا حالا کی دیدی من اسپم کنم؟:icon_pf (34): سَن دیَن اولسون شهر یاتسون 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ قال السهیل (ع): الاسبم خیر الاعمال مع الحوریون فیها....فالاسبموا لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ نه میخوام این سمنو بشونم جاش!!!!!!!! نه سمنی زوده هنوز براش تو فعلا استعفا بده سمنی بیاد جات سمنی نظرت چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ جریان چیه اینجا!!!؟! کم کم داره پتانسیل اسپم خیزی همه ی تاپیکا رو میشه ها! 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ نه سمنی زوده هنوز براش تو فعلا استعفا بده سمنی بیاد جات سمنی نظرت چیه؟ شماهها حرف دیگه ای ندارید؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ جریان چیه اینجا!!!؟!کم کم داره پتانسیل اسپم خیزی همه ی تاپیکا رو میشه ها! خوب یکی از بندای قرارداده ثبت نام همین بود که باس اسپم بازی بلد باشی دیگه 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ نه سمنی زوده هنوز براش تو فعلا استعفا بده سمنی بیاد جات سمنی نظرت چیه؟ ما جانمان را در راه آغا وقف کرده ایم، جایز نیست کنار بکشیم!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ جریان چیه اینجا!!!؟!کم کم داره پتانسیل اسپم خیزی همه ی تاپیکا رو میشه ها! کافیه فتواش صادر بشه!! شماهها حرف دیگه ای ندارید؟ خوب یکی از بندای قرارداده ثبت نام همین بود که باس اسپم بازی بلد باشی دیگه 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ ما جانمان را در راه آغا وقف کرده ایم، جایز نیست کنار بکشیم!!!!!!! داری میگی آغا دهنتو آب بکش تا حالا مثل اینکه اخطار نگرفتی:w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده