رفتن به مطلب

حماقت تا کی تا چه اندازه؟

ارسال های توصیه شده

چند روز قبل زنی با حضور در شعبه هشتم بازپرسی دادسرای ناحیه ۵ تهران از اعضای یك خانواده به اتهام كلاهبرداری و شیادی شكایت كرد. زن شاكی در تشریح ماجرا به بازپرس گلی پور گفت: چندی قبل به یك مجلس مهمانی دعوت شدم. در این مهمانی، مردی به نام پیروز ادعا می كرد همراه اعضای خانواده اش با عالم غیب و امام زمان در ارتباطند و می توانند دعاهای افراد را مستجاب و بیماری لاعلاج آنها را درمان كنند. وی افزود: بعد از این ملاقات كنجكاو شدم و تصمیم گرفتم در مهمانی های دیگر آنها نیز حضور یابم. بنابراین شب های پنجشنبه در مجلس آنها شركت و صحبت هایشان را گوش می كردم. پیروز در این جلسات وردهایی را می خواند و می گفت با خواندن این اوراد اجنه از این مكان خارج می شوند. ● پول دادن برای دور شدن اجنه شاكی ادامه داد: مادر و دختر خانواده نیز برای دور كردن اجنه مبالغی پول از ما می گرفتند و در قبال آن لوح و پیراهن های مخصوص تحویلمان می دادند و می خواستند لوح ها را در اتاق های خانه آویزان كرده و لباس ها را ۲ روز در هفته بپوشیم و سپس در آینه چند بار خود را ببینیم و به سمت آن فوت كنیم. زن شاكی در ادامه اظهاراتش گفت: حتی پیروز و اعضای خانواده اش، من و دیگر شركت كنندگان در مهمانی ها را به مدت ۳ روز به روستایی در شمال كشور بردند و درخواست كردند تا در كنار درختان جنگل نشسته و وردهای آنها را تكرار كنیم. پس از آن سفر وقتی به تهران بازگشتیم پیروز گفت بزودی در تهران زلزله ای به وقوع می پیوندد كه باعث مرگ مردم می شود و افرادی از این زلزله جان سالم به در می برند كه غارهای بهشتی و قطعه زمین های بهشتی را از آنها خریده باشند. ● خرید زمین های بهشتی خیالی شاكی افزود: آنها معتقد بودند فرشته ها تا زمان مرگ ما و حضور در بهشت از این مكان ها حفاظت می كنند و اگر كسی به اظهاراتشان شك كند یكی از بستگان نزدیكش بیمار خواهد شد. وی ادامه داد: آن روز وقتی به خانه بازگشتم، متوجه بیماری فرزندم شدم. بنابراین وحشت كرده و سراسیمه از پیروز تقاضای كمك كردم كه او نیز در چند مرحله ۶۱ میلیون تومان از من دریافت كرد و سند یك قطعه زمین خیالی در بهشت را به من تحویل داد و گفت: با خرید این زمین بیماری فرزندت مداوا خواهد شد. شاكی افزود: وقتی حال فرزندم وخیم تر شد، او را به مطب پزشك بردم و پس از معاینه معلوم شد او بیماری لاعلاج ندارد و تنها بر اثر گرمازدگی بدحال شده است. با اطلاع از این موضوع، به كلاهبرداری خانواده شیاد پی برده و به خانه شان رفتم، اما آنها كه ۵ نفر بودند، به طرز مرموزی ناپدید شده بودند. با ثبت اظهارات شاكی، پرونده در اختیار ماموران پایگاه دوم اطلاعات ـ امنیت عمومی تهران قرار گرفت و جستجو برای یافتن اعضای این باند كلاهبرداری آغاز شد. ● شكایت یكی پس از دیگری در حالی كه تحقیقات ادامه داشت، چند شهروند تهرانی دیگر هم به مركز پلیس مراجعه و شكایت های مشابهی ارائه كردند. ماموران در ادامه تحقیقات پی بردند مالباخته ها در دام خانواده شیاد گرفتار شده و برای دور شدن بلاهای طبیعی و مداوای بیماری های لاعلاج، مبالغی از ۱۰ تا ۵۰ میلیون تومان پرداخت كرده و تعدادی غار و زمین خیالی در بهشت خریده اند. بنابراین گزارش، جستجوی ماموران پایگاه دوم اطلاعات ـ امنیت عمومی تهران برای دستگیری اعضای این باند شیاد آغاز شده است. جام جم

• Like 18
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 66
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

فک کنم حماقت از اون جمله چیزهایییه که اصلا حد واندازه نداره.....و زمان ومکان نمیشناسه....:banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
حالا اینا بکنار من تو فکر اون 61میلیون تومنم که داده دست این یارو :w58:

ملت از بس پول دارن نمیدون باهاش چیکار کنن

همینو بگووووووووو

موندن چه حوری خرج کنن:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

یعنی واقعاااااااااااااااا ما ها پدیده ایم!!!!

این جریان خرید و فروش ملک و املاک و مسیحی ها یه عمر پیش با کلیسا حل کردند..ای خداااااااااااااااااااااا...چرا ما انقدر عقب مونده ایم آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ws27:

• Like 6
لینک به دیدگاه

شیطونه میگه من هم برم بزنم تو خط خریو و فروش حوری

کسی حوری نمی خواد از دو جنس مذکر و مونث مو جود هستش

تازه ابشن بندی داره این حوری ها

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم بهشت ميخوام :ws3:

100 هزار تومن بده بهت بدم:ws3:

ما ارزون حساب میکنیم مشتری شی:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم بهشت ميخوام :ws3:

حالا به خونه پیامبر و اماما نزدیک باشه یا دور:ws3:

دورو بر خونه اونا متری 10 میلیون تومن به ازای هر ده کیلومتری که از محله شون دورمیشی یه 100 هزار تومنی از رو قیمت برداشته میشه :Ghelyon:

• Like 2
لینک به دیدگاه

99 هزار تومن بده به من تا برات قول نامه کنم تازه بهت یک حوری هم اشانتیون هم میدم

• Like 3
لینک به دیدگاه
حالا به خونه پیامبر و اماما نزدیک باشه یا دور:ws3:

دورو بر خونه اونا متری 10 میلیون تومن به ازای هر ده کیلومتری که از محله شون دورمیشی یه 100 هزار تومنی از رو قیمت برداشته میشه :Ghelyon:

آقا ميشه منو تيو خر پشته ي آقايون يه جا بدين :a030:

ماله تو ارزونه پس قلابيه :w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آقا ميشه منو تيو خر پشته ي آقايون يه جا بدين :a030:

ماله تو ارزونه پس قلابيه :w00:

نگین جا یک جادارم توپ دیوار به دیوار خونه ی مهستی و هایده رو به روت هم خونه ی علامه مجلسی هستش همسایه ی سمت راستیت هم شهریار هستش

خوبه برات یا نه؟:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نگین جا یک جادارم توپ دیوار به دیوار خونه ی مهستی و هایده رو به روت هم خونه ی علامه مجلسی هستش همسایه ی سمت راستیت هم شهریار هستش

خوبه برات یا نه؟:ws3:

يه جوري ما رو به دامن آقا وصل كن كن ديگه

ريش و قيچي دست خودت عزيزم

عاليه :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...