soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ سلام تساوی حقوق زن و مرد بر مبنای استفاده برابر از پارامتر های اجتماعی مقبول همه هست و کاملا درسته! ولی آیا زن و مرد واقعا برابر همند؟ توانایی هاشون با هم هم ترازه؟:ws3: بحث میکنیم 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ بینم تنت میخاره یا نونت بریده یا ابت ته کشیده ....هان ؟:167: 9 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ بینم تنت میخاره یا نونت بریده یا ابت ته کشیده ....هان ؟:167: :banel_smiley_52: برای انکار حرف من دلیلی داری؟ 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ سهیل جان بیکاری اینا رو میشورونی؟دارم به مدیریتت شک میکنما 6 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ سهیل جان بیکاری اینا رو میشورونی؟دارم به مدیریتت شک میکنما به درخت میگن این! :banel_smiley_4: 9 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ سهیل جان بیکاری اینا رو میشورونی؟دارم به مدیریتت شک میکنما هدف جنجال اسلامی بود نه واقعیت باید قبول بشه این نظر من بود اگه غلطه آبجی های گلم منو قانع کنن:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ به درخت میگن این! :banel_smiley_4: خب منظورم از اینا همون خانومای خوب و مودبی مث شما بود دیگه 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52:برای انکار حرف من دلیلی داری؟ اره دلیلم همین مخ توئه شمپت الان تو سازمان ملل کلا یه مجمع جهانی جداگانه و مستقل برا زنا تشکیل دادن و همه دنیا به برابری حق و حقوق زن و مرد اذعان دارن اونوخت توئه شمپت ............. چی بگم بهت 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ درسته که تفاوت هایی دارند هم از لخاظ روحی هم جسم ...اما این تفاوت ها نباید دلیلی بشه برای گفتنه این جمله : . .تو دختری (خانمی) نمی تونی !!!!!!!!!!!!!...!!... 8 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ هدف جنجال اسلامی بودنه واقعیت باید قبول بشه این نظر من بود اگه غلطه آبجی های گلم منو قانع کنن:icon_pf (34): به قول یه بنده خدایی زنا نه قانع کننده هستن و نه قانع شونده 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ هدف جنجال اسلامی بودنه واقعیت باید قبول بشه این نظر من بود اگه غلطه آبجی های گلم منو قانع کنن:icon_pf (34): آبجی یعنی چی ؟ یاد جوب و آب و آبجو واین چیزا میفتم. خیلی لغت بی کلاسیه. زین پس به جای این کلمه بفرمایید، خواهر، خانوم، بانو 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ اره دلیلم همین مخ توئه شمپتالان تو سازمان ملل کلا یه مجمع جهانی جداگانه و مستقل برا زنا تشکیل دادن و همه دنیا به برابری حق و حقوق زن و مرد اذعان دارن اونوخت توئه شمپت ............. چی بگم بهت ر. ش به پست اول گفتم که حقوق برابره و این کاملا درسته چرا مژمییت نمیفته؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ آبجی یعنی چی ؟ یاد جوب و آب و آبجو واین چیزا میفتم. خیلی لغت بی کلاسیه. زین پس به جای این کلمه بفرمایید، خواهر، خانوم، بانو چشم خواهرم 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ر. ش به پست اولگفتم که حقوق برابره و این کاملا درسته چرا مژمییت نمیفته؟:w00: خب دردت چیه اگه تو نوع ساختار بدنی و فکری و روحی منظورته خب اره اینو حتی یه مورچه بی بالم میدونه اما این تفاوتا دلیل ضعف یکی و قوت دیگری نیس مثل این می مونه بگی اهن ربا دو قطب داره یکی N و یکی هم S حالا کدوم بهتر و برتره جان چه مثلی زدم من 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ آبجی یعنی چی ؟ یاد جوب و آب و آبجو واین چیزا میفتم. خیلی لغت بی کلاسیه. زین پس به جای این کلمه بفرمایید، خواهر، خانوم، بانو راس میگه...منم از این لغت خیلی بدم میاد.... 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ چرا با این قضیه مشکل داری سهیل؟!؟! 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ درسته که تفاوت هایی دارند هم از لخاظ روحی هم جسم ...اما این تفاوت ها نباید دلیلی بشه برای گفتنه این جمله : . .تو دختری (خانمی) نمی تونی !!!!!!!!!!!!!...!!... آرش جان کاملا درسته والا منظورم سابقه خانوما بودش الان هم تو بیشتر زمینه ها خانوما برابر مردا هستند ولی باز مرد ها هستند که عملکرد چشمگیرتری دارن چرا فیلسوف زن نداریم یا اینکه خیلی کم داریم؟ 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ خب منظورم از اینا همون خانومای خوب و مودبی مث شما بود دیگه :banel_smiley_4: فراموش نشه....به هیچ انسانی این نمیگن.....این مال اجسامه.... ایشان.... 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ آرش جان کاملا درستهوالا منظورم سابقه خانوما بودش الان هم تو بیشتر زمینه ها خانوما برابر مردا هستند ولی باز مرد ها هستند که عملکرد چشمگیرتری دارن چرا فیلسوف زن نداریم یا اینکه خیلی کم داریم؟ خب اینارو برو از نگرش گذشتگان بپرس یادت باشه هرجا که مردی زنی رو حمایت فکری و روحی کرد اون زن تونست خودشو و راه خودشو پیدا کنه البته زن اگه بتونه خودشو به قول دکتر شریعتی از سکسیوالیته بودن نجات بده خیلی کارا میتونه انجام بده اما متاسفانه اولین نقشی که هم تو خونواده هم جامعه به زن داده میشه همین صفته پ.ن امیدوارم کلمه سکسیوالیته رو درست نوشته باشم 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ الان خیلی از ظرفیتهای دانشگا های کشور توسط خانمها پرشده ...ولی وقتی به میزان اشتغال اونها در شرکت ها نهاد ها و کلا جامعه نگاه میکنیم امار خیییییییییییلی خیلی پایینی نسبت به اقایون دارند و این فقط وفقط دلیل بر اینه که جامعه نتونسته خودشو راضی کنه که عرصه بیشتر دست خانم ها بده ...و این دلیلی همون طرز فکر تفاوت بین خانمها و اقایونه ...که باید حل شه این وسط پسرای پشت کنکوری خیلی متضرر میشن ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده