soheiiil 24251 ارسال شده در 22 مهر، 2010 سلام تساوی حقوق زن و مرد بر مبنای استفاده برابر از پارامتر های اجتماعی مقبول همه هست و کاملا درسته! ولی آیا زن و مرد واقعا برابر همند؟ توانایی هاشون با هم هم ترازه؟:ws3: بحث میکنیم 7
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 22 مهر، 2010 بینم تنت میخاره یا نونت بریده یا ابت ته کشیده ....هان ؟:167: 9
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2010 بینم تنت میخاره یا نونت بریده یا ابت ته کشیده ....هان ؟:167: :banel_smiley_52: برای انکار حرف من دلیلی داری؟ 2
mohsen 88 10106 ارسال شده در 22 مهر، 2010 سهیل جان بیکاری اینا رو میشورونی؟دارم به مدیریتت شک میکنما 6
DCBA 8191 ارسال شده در 22 مهر، 2010 سهیل جان بیکاری اینا رو میشورونی؟دارم به مدیریتت شک میکنما به درخت میگن این! :banel_smiley_4: 9
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2010 سهیل جان بیکاری اینا رو میشورونی؟دارم به مدیریتت شک میکنما هدف جنجال اسلامی بود نه واقعیت باید قبول بشه این نظر من بود اگه غلطه آبجی های گلم منو قانع کنن:icon_pf (34): 3
mohsen 88 10106 ارسال شده در 22 مهر، 2010 به درخت میگن این! :banel_smiley_4: خب منظورم از اینا همون خانومای خوب و مودبی مث شما بود دیگه 3
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 22 مهر، 2010 :banel_smiley_52:برای انکار حرف من دلیلی داری؟ اره دلیلم همین مخ توئه شمپت الان تو سازمان ملل کلا یه مجمع جهانی جداگانه و مستقل برا زنا تشکیل دادن و همه دنیا به برابری حق و حقوق زن و مرد اذعان دارن اونوخت توئه شمپت ............. چی بگم بهت 8
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 22 مهر، 2010 درسته که تفاوت هایی دارند هم از لخاظ روحی هم جسم ...اما این تفاوت ها نباید دلیلی بشه برای گفتنه این جمله : . .تو دختری (خانمی) نمی تونی !!!!!!!!!!!!!...!!... 8
mohsen 88 10106 ارسال شده در 22 مهر، 2010 هدف جنجال اسلامی بودنه واقعیت باید قبول بشه این نظر من بود اگه غلطه آبجی های گلم منو قانع کنن:icon_pf (34): به قول یه بنده خدایی زنا نه قانع کننده هستن و نه قانع شونده 3
سیندخت 18786 ارسال شده در 22 مهر، 2010 هدف جنجال اسلامی بودنه واقعیت باید قبول بشه این نظر من بود اگه غلطه آبجی های گلم منو قانع کنن:icon_pf (34): آبجی یعنی چی ؟ یاد جوب و آب و آبجو واین چیزا میفتم. خیلی لغت بی کلاسیه. زین پس به جای این کلمه بفرمایید، خواهر، خانوم، بانو 5
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2010 اره دلیلم همین مخ توئه شمپتالان تو سازمان ملل کلا یه مجمع جهانی جداگانه و مستقل برا زنا تشکیل دادن و همه دنیا به برابری حق و حقوق زن و مرد اذعان دارن اونوخت توئه شمپت ............. چی بگم بهت ر. ش به پست اول گفتم که حقوق برابره و این کاملا درسته چرا مژمییت نمیفته؟:w00: 2
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2010 آبجی یعنی چی ؟ یاد جوب و آب و آبجو واین چیزا میفتم. خیلی لغت بی کلاسیه. زین پس به جای این کلمه بفرمایید، خواهر، خانوم، بانو چشم خواهرم 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 22 مهر، 2010 ر. ش به پست اولگفتم که حقوق برابره و این کاملا درسته چرا مژمییت نمیفته؟:w00: خب دردت چیه اگه تو نوع ساختار بدنی و فکری و روحی منظورته خب اره اینو حتی یه مورچه بی بالم میدونه اما این تفاوتا دلیل ضعف یکی و قوت دیگری نیس مثل این می مونه بگی اهن ربا دو قطب داره یکی N و یکی هم S حالا کدوم بهتر و برتره جان چه مثلی زدم من 5
DCBA 8191 ارسال شده در 22 مهر، 2010 آبجی یعنی چی ؟ یاد جوب و آب و آبجو واین چیزا میفتم. خیلی لغت بی کلاسیه. زین پس به جای این کلمه بفرمایید، خواهر، خانوم، بانو راس میگه...منم از این لغت خیلی بدم میاد.... 3
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2010 درسته که تفاوت هایی دارند هم از لخاظ روحی هم جسم ...اما این تفاوت ها نباید دلیلی بشه برای گفتنه این جمله : . .تو دختری (خانمی) نمی تونی !!!!!!!!!!!!!...!!... آرش جان کاملا درسته والا منظورم سابقه خانوما بودش الان هم تو بیشتر زمینه ها خانوما برابر مردا هستند ولی باز مرد ها هستند که عملکرد چشمگیرتری دارن چرا فیلسوف زن نداریم یا اینکه خیلی کم داریم؟ 2
DCBA 8191 ارسال شده در 22 مهر، 2010 خب منظورم از اینا همون خانومای خوب و مودبی مث شما بود دیگه :banel_smiley_4: فراموش نشه....به هیچ انسانی این نمیگن.....این مال اجسامه.... ایشان.... 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 22 مهر، 2010 آرش جان کاملا درستهوالا منظورم سابقه خانوما بودش الان هم تو بیشتر زمینه ها خانوما برابر مردا هستند ولی باز مرد ها هستند که عملکرد چشمگیرتری دارن چرا فیلسوف زن نداریم یا اینکه خیلی کم داریم؟ خب اینارو برو از نگرش گذشتگان بپرس یادت باشه هرجا که مردی زنی رو حمایت فکری و روحی کرد اون زن تونست خودشو و راه خودشو پیدا کنه البته زن اگه بتونه خودشو به قول دکتر شریعتی از سکسیوالیته بودن نجات بده خیلی کارا میتونه انجام بده اما متاسفانه اولین نقشی که هم تو خونواده هم جامعه به زن داده میشه همین صفته پ.ن امیدوارم کلمه سکسیوالیته رو درست نوشته باشم 6
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 22 مهر، 2010 الان خیلی از ظرفیتهای دانشگا های کشور توسط خانمها پرشده ...ولی وقتی به میزان اشتغال اونها در شرکت ها نهاد ها و کلا جامعه نگاه میکنیم امار خیییییییییییلی خیلی پایینی نسبت به اقایون دارند و این فقط وفقط دلیل بر اینه که جامعه نتونسته خودشو راضی کنه که عرصه بیشتر دست خانم ها بده ...و این دلیلی همون طرز فکر تفاوت بین خانمها و اقایونه ...که باید حل شه این وسط پسرای پشت کنکوری خیلی متضرر میشن ... 3
ارسال های توصیه شده