erfan qiau 20 ارسال شده در 31 تیر 1389 سلام میخواستم یه فایل اسمبل شده رو از catia به adams بیارم ولی هر کاری می کنم نمیشه فایل ها رو با پسوند stp و igs میارم اگه کمک کنید ممنون میشم 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
S.F 24,918 ارسال شده در 1 مرداد 1389 سلام .ای کاش سوال رو کامل تر مطرح می کردید . چه خطایی می ده . من الان این نرم افزار رو ندارم . امافکر می کنم که وقتی یه مجموعه رو وارد می کنی . قید ها از بین می رن و باید دوباره لینک ها رو تعریف کنی . 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
erfan qiau 20 ارسال شده در 2 مرداد 1389 یه فیلم ازش گرفتم adams.rar 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
electra 174 ارسال شده در 15 خرداد 1391 سلام میخواستم یه فایل اسمبل شده رو از catia به adams بیارم ولی هر کاری می کنم نمیشه فایل ها رو با پسوند stp و igs میارم اگه کمک کنید ممنون میشم سلامتک تک پارتهای تو اسمبلتو باید جدا جدا igs کنی بفرستی تو ادمز اونجا دوباره اسمبلش کنی اگرم نحوه اینکارو میخوای بدونی یه فیلم تو یوتیوب هتسش با این عنوان:exporting cad models to adams که توضیح داده چجوری باید اینکارو انجام بدی موفق باشی 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Taherrah 13 ارسال شده در 26 شهریور 1391 پلاگین ( لایف مود ) نرم افزار ادامز رو می خواستم که قابل نصب باشه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال