erfan qiau 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ سلام میخواستم یه فایل اسمبل شده رو از catia به adams بیارم ولی هر کاری می کنم نمیشه فایل ها رو با پسوند stp و igs میارم اگه کمک کنید ممنون میشم 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ سلام .ای کاش سوال رو کامل تر مطرح می کردید . چه خطایی می ده . من الان این نرم افزار رو ندارم . امافکر می کنم که وقتی یه مجموعه رو وارد می کنی . قید ها از بین می رن و باید دوباره لینک ها رو تعریف کنی . 3 لینک به دیدگاه
erfan qiau 20 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ یه فیلم ازش گرفتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
electra 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ سلام میخواستم یه فایل اسمبل شده رو از catia به adams بیارم ولی هر کاری می کنم نمیشه فایل ها رو با پسوند stp و igs میارم اگه کمک کنید ممنون میشم سلامتک تک پارتهای تو اسمبلتو باید جدا جدا igs کنی بفرستی تو ادمز اونجا دوباره اسمبلش کنی اگرم نحوه اینکارو میخوای بدونی یه فیلم تو یوتیوب هتسش با این عنوان:exporting cad models to adams که توضیح داده چجوری باید اینکارو انجام بدی موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
Taherrah 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ پلاگین ( لایف مود ) نرم افزار ادامز رو می خواستم که قابل نصب باشه با تشکر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده