pianist 31129 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2010 فک کن اقایون جیگر باشن:persiana__hahaha:....وااااااااااااااااااااایحالم بد شد!!! همینو میخواستی پیانیست :viannen_38::viannen_38: 1
pianist 31129 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2010 پيانيست خودت كه بيشتر از همه اسپم مي كني!!!:ws28: کي ؟ من؟؟ 2
saba888 1746 ارسال شده در 22 مهر، 2010 :banel_smiley_4: چيه سمندون جون!!! داشتم ازت طرفداري مي كردم!!
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 22 مهر، 2010 ما یکی از اقوام نزدیکمون!!شوهرش نمایشگاه ماشین داره!!!این فامیله ما از ریو خوشش میاد اما اقا معتقدن که ریو ماشین خوبی نیست و اینا کلی هم دلیل منطقی و درست میاره ها!!!یعنی کاملا خرفه ای و درسته حرفش چون حرفه اش اینه! میگه برات مزدا 3 میگیرم!!اما خانوم قبول نمیکنه میگه من ریو دوس دارم حالا بهتون بگم چقد سر این جریان دعوا کردن که بماند!!!خلاصه این داستان کماکان ادا مه داره.. کلا دو نفری هم گیر کردن توی لووپ اعصاب خورد کن!!!به نظرتون حق با کیه!!کی باید کوتاه بیاد!!!؟ هیچ کدوم ژیان :Ghelyon: 2
Ssara 14641 ارسال شده در 22 مهر، 2010 اره ولي بيشتر تو دهه 60 صادق بود... ولي حالا... خب اول سلام من تازه اومدم اينجا براي همين كسي رو نميشناسم ولي خب اشنا ميشيم:icon_pf (44): فكر ميكنم شما اشتباه ميكني درسته كه خانم ها الان نسبت به دهه ي 60 پيشرفت هاي زيادي كردن ولي خب هنوز هم محدوديت هاي زيادي دارن و ........... كلا در طول تاريخ به جنس ما ظلم شده و الان هم ميشه 4
pianist 31129 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2010 خب اول سلام من تازه اومدم اينجا براي همين كسي رو نميشناسم ولي خب اشنا ميشيم:icon_pf (44): فكر ميكنم شما اشتباه ميكني درسته كه خانم ها الان نسبت به دهه ي 60 پيشرفت هاي زيادي كردن ولي خب هنوز هم محدوديت هاي زيادي دارن و ........... كلا در طول تاريخ به جنس ما ظلم شده و الان هم ميشه منم سلام خوب بنظرت تا 10 ساله ديگه اين اتفاق ميفته؟؟ که کلا خانوما پدر آقايون رو دربيارن 4
rezanassimi 9036 ارسال شده در 22 مهر، 2010 درسته كه خانم ها الان نسبت به دهه ي 60 پيشرفت هاي زيادي كردن ولي خب هنوز هم محدوديت هاي زيادي دارن و ........... كلا در طول تاريخ به جنس ما ظلم شده و الان هم ميشه آره مخصوصا تو ایران 4
سمندون 19437 ارسال شده در 22 مهر، 2010 منم سلام خوب بنظرت تا 10 ساله ديگه اين اتفاق ميفته؟؟ که کلا خانوما پدر آقايون رو دربيارن مگه بیکاریم 3
rezanassimi 9036 ارسال شده در 22 مهر، 2010 منم سلام خوب بنظرت تا 10 ساله ديگه اين اتفاق ميفته؟؟ که کلا خانوما پدر آقايون رو دربيارن اگه با این دید بخوای جلو بری که دیگه هیییییچ :icon_pf (34): 3
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 22 مهر، 2010 اگه با این دید بخوای جلو بری که دیگه هیییییچ :icon_pf (34): موافقم بابا 2
Ssara 14641 ارسال شده در 22 مهر، 2010 منم سلام خوب بنظرت تا 10 ساله ديگه اين اتفاق ميفته؟؟ که کلا خانوما پدر آقايون رو دربيارن نخير مسئله اينه كه اقايون نميخوان زندگي رو با زنشون به طور كامل شريك باشن. اينقدر به قول خودت تو دهه ي 60 زور گفتن كه الان براشون جا افتاده كه بايد قدرت مطلق باشن آره مخصوصا تو ایران بله متاسفانه مگه بیکاریم گل گفتي 1
سیندخت 18786 ارسال شده در 22 مهر، 2010 منم سلام خوب بنظرت تا 10 ساله ديگه اين اتفاق ميفته؟؟ که کلا خانوما پدر آقايون رو دربيارن همین الانم بخوان می تونن. فقط دلشون سوخته. بچه که زدن نداره. 4
pianist 31129 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2010 نخير مسئله اينه كه اقايون نميخوان زندگي رو با زنشون به طور كامل شريك باشن.اينقدر به قول خودت تو دهه ي 60 زور گفتن كه الان براشون جا افتاده كه بايد قدرت مطلق باشن بله متاسفانه گل گفتي همین الانم بخوان می تونن. فقط دلشون سوخته. بچه که زدن نداره. موافقم :banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1
rezanassimi 9036 ارسال شده در 22 مهر، 2010 نخير مسئله اينه كه اقايون نميخوان زندگي رو با زنشون به طور كامل شريك باشن. همین دیدگاه باعث میشه دو طرف به هم به عنوان رقیب زندگی نگاه کنن این باعث میشه همش دنبال دلیل برا اثبات حرفشون باشن زندگی رو باید راحتتر گرفت. یه مرد میتونه با یه شوکولات گول بخوره ولی آیا لازمه ؟؟؟ 2
ارسال های توصیه شده