سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ بله خوب ميدونم همه اينجوري نيستنولي بحث سر اينه که چرا بعضيا (خيليا) اينجوري هستن میدونی من فک میکنم چون دخترای جامعه ما (البته الان کمتر شده)زمان مجردیشون زیر نظر برادر یا بابا بودن وقتی درگیر یه رابطه میشن میخوان جبران کنن .(تاکید میکنم الان کمتر شده هااا) 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ باورتون نمیشه مامانی رو میشناسم که به دخترش میگفت زندگی یعنی جنگ با شوهر:jawdrop: :jawdrop: دختر از مادرش میپرسه مامان شاهزاده با اسب سفید یعنی چی مامانه میگه یعنی یه خری مث بابات:w420::ubhuekdv133q83a7yy7 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop:دختر از مادرش میپرسه مامان شاهزاده با اسب سفید یعنی چی مامانه میگه یعنی یه خری مث بابات:w420::ubhuekdv133q83a7yy7 :ws28: لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ میدونی من فک میکنم چون دخترای جامعه ما (البته الان کمتر شده)زمان مجردیشون زیر نظر برادر یا بابا بودن وقتی درگیر یه رابطه میشن میخوان جبران کنن .(تاکید میکنم الان کمتر شده هااا) به نظر من اینجوری نیست اونایی که زیر سلطه پدر و برادر بودن عادت کردن دیگه اگه به اطرافت دقت کنی دخترایی اینجورین که مادرشونم اینجوریه 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ باورتون نمیشه مامانی رو میشناسم که به دخترش میگفت زندگی یعنی جنگ با شوهر:jawdrop: :jawdrop: به نظر من اونا عقده ریاست دارن چون میخوان به زور هم که شده حرفخودشون و به کرسی بنشوننمن که اینجوری نیستم ما همه کارمون با تفاهمه:vahidrk: از شکلکه معلومه البته همیشه اینجوری نیستبعضی وقتا باعث سوع تعبیر میشه بعضی آدما هستن که باید بدونن علیرقم میل باطنیت یا اینکه به چه دلیل دیگه ای به نظرش احترام گذاشتی و بدونه که همین توقع هم داری انشاالله که اینجور آدما گیرتون نیافته تا راحت زندگی کنین موافقم میدونی من فک میکنم چون دخترای جامعه ما (البته الان کمتر شده)زمان مجردیشون زیر نظر برادر یا بابا بودن وقتی درگیر یه رابطه میشن میخوان جبران کنن .(تاکید میکنم الان کمتر شده هااا) بدم نميگيا ولي کمتر نشده :jawdrop:دختر از مادرش میپرسه مامان شاهزاده با اسب سفید یعنی چی مامانه میگه یعنی یه خری مث بابات:w420::ubhuekdv133q83a7yy7 :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop:دختر از مادرش میپرسه مامان شاهزاده با اسب سفید یعنی چی مامانه میگه یعنی یه خری مث بابات:w420::ubhuekdv133q83a7yy7 :ubhuekdv133q83a7yy7 واقعا که مودب باش دختر :ubhuekdv133q83a7yy7 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ من کلا فک میکنم ازدواجی که آدماش همیشه در کنار همباشن وجود نداره و ادم هر کاری هم بکنه بالاخره یه جایی باید مقابل طرف مقابل بایسته!! یعنی اگه بخوای کوتاه بیای سو برداشت میشه ها! 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ به نظر من اینجوری نیستاونایی که زیر سلطه پدر و برادر بودن عادت کردن دیگه اگه به اطرافت دقت کنی دخترایی اینجورین که مادرشونم اینجوریه اره اینم هست. ولی برا بعضی دخترا این مساله عقده میشه من خیلی دیدم . لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ :ubhuekdv133q83a7yy7واقعا که مودب باش دختر :ubhuekdv133q83a7yy7 :ws6: از شکلکه معلومه :banel_smiley_4: اون که شوخیه تا وگرنه تا الان 100 بار فاتحه زندگی خونده شده بود:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ من کلا فک میکنم ازدواجی که آدماش همیشه در کنار همباشن وجود نداره و ادم هر کاری هم بکنه بالاخره یه جایی باید مقابل طرف مقابل بایسته!!یعنی اگه بخوای کوتاه بیای سو برداشت میشه ها! قبلا هم گفتم باید در مقابل اینجور اتفاقا هدفمند کوتاه بیای سختیش فقط اولای زندگیه. بعد که شناخت بیشتر بشه یا اینوری میشه یا اونوری اگه زرنگ باشی میتونی زندگیتو به سمت خوبش هدایت کنی لینک به دیدگاه
silent for ever 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ سلام. بنظر من تسلط یه نوع استثماره! در زندگی اگه به دنبال این باشیم که همسرمون رو مثل موم تو دست داشته باشیم یه اشتباه بزرگه... درکل تسلط داشتن روی تفکر و عمل همسرمون باعث می شه همیشه در مقابلش باشیم نه در کنارش...ازدواج میکنیم و عهد می بندیم که در کنار هم باشیم نه در مقابل همدیگه... 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ من کلا فک میکنم ازدواجی که آدماش همیشه در کنار همباشن وجود نداره و ادم هر کاری هم بکنه بالاخره یه جایی باید مقابل طرف مقابل بایسته!!یعنی اگه بخوای کوتاه بیای سو برداشت میشه ها! به نظر من رفتاری که ادم میتونه از خودش نشون بده بستگی به فهم طرف داره.اگه ببینی طرف میفهمه که داری به خاطر اون از نظرت میگذری و اون هم متقابلا همین کارو میکنه خوب زندگی گل و بلبل هست(خوابشو ببینی)ولی اگه طرفت عاری از هر نوع شعور هست بیا پیش خودم بگم چیکارش کنی 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ قبلا هم گفتمباید در مقابل اینجور اتفاقا هدفمند کوتاه بیای سختیش فقط اولای زندگیه. بعد که شناخت بیشتر بشه یا اینوری میشه یا اونوری اگه زرنگ باشی میتونی زندگیتو به سمت خوبش هدایت کنی مثلا من خیلی شنیدم که میگن ما اول زندگی کوتاه اومدیم که این شد... واقعا گاهی آدم میمونه!!! از حفظ مینویسم آخه!!!!اشتباه تایپی بود!! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ]مصلا[/ من خیلی شنیدم که میگن ما اول زندگی کوتاه اومدیم که این شد...واقعا گاهی آدم میمونه!!! ای بابا از این مثالا زیاده 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ مصلا من خیلی شنیدم که میگن ما اول زندگی کوتاه اومدیم که این شد...واقعا گاهی آدم میمونه!!! کوتاه اومدن اصلا خوب نیست .اصلا بحث کوتاه اومدن نیست .صحبت یه عمر زندگی هست دیگه این طوری اونی که داره کوتاه میاد عمرشو باخته.من میگم کنار اومدن با همدیگه اهمیت دادن به نطرات هم .با رضایت اونایی که میگن از اول کوتاه اومدیم این شد واسه اینه از رو عشق به زندگی نبوده و بعدشم کوتاه اومدن اصلا معنی ندارههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ نمیدونم ...گاهی فک میکنم ازدواج به سبک آمریکایی خیلی بازده بیشتری داشته باشه اما مامانم اینا میگن که من ( حالا کاری به فرهنگ ایرانی و اینا ندارم ) نمیتونم تو اون شرایط هم دووم بیارم... اصلا نمیدونم چرا جدیدا احساس میکنم زندگی ها خیلی تو خالی شدن.. فک کنم یکی از دلایلش اینه که زیاد دیدم اقایون متأهلی که دوست دختر دارن! ولی واقعا خودم هیچوخ فکر نکردم که کسی و تحت سلطه داشتم..گرفتن همه هویت یه آدم و تبدیلش کردن به اون چیزی که خودم میخوام فک کنم تمام دلایلم برا انتخابش و نابود کنه!!!! 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ مصلا من خیلی شنیدم که میگن ما اول زندگی کوتاه اومدیم که این شد...واقعا گاهی آدم میمونه!!! کوتاه اومدن با درست رفتار کردن فرق داره زندگی مشترک اولش شکلی نداره. خود ماییم که بهش شکل میدیم و بعد هرچی شد تا آخر همونه 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ به نظر من مختص به یه جنسیت خاص نمیشه بعضی ها ذاتا اینجورین ،شاید اول تو گروه دوستیشون بعد هم تو زندگی مشترک 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ البت بنظرم اين کلا تو ذات خانوماست که........ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده