mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ گفتم جهتشو عوض کنم شاید بگیره :w00:دههه:w00: الان چی ببینیم:w00: الان بت میگم چکار کنی!!!!! قبل از دست زدن به دیش.....اول علامت گذاری کن..که وقتی خواستی برگدونیش به همین جهت اذیت نشی ببین خیلی اسونه..زیاد سختش نکن....فقط یکم دقت میخواد برو تو تنظیمات ماهوارتون....جهت رو nilsat انتخاب کن..بعد از اون میری سراغ دیش...مبنارو هاتبرد در نظر میگیریم(یعنی دیشتون روی هاتبرد هست) دیش رو 5 سانتی متر به سمت راست(وقتی که پشت دیش قرار میگیرین) وحالا برو سراغ ارتفاع حدود 5 تا 7 سانتی متر دیش به سمت پایین بیار (یعنی افقی تر بشه) نیلست یه جهت خیلی قوی هست..خیلی راحته 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ بابا نایل ست هم که پرید!!!:w00:عرب ست هم نداریم لابد راسته که کارتی اش می کنن الان بت میگم چکار کنی!!!!!قبل از دست زدن به دیش.....اول علامت گذاری کن..که وقتی خواستی برگدونیش به همین جهت اذیت نشی ببین خیلی اسونه..زیاد سختش نکن....فقط یکم دقت میخواد برو تو تنظیمات ماهوارتون....جهت رو nilsat انتخاب کن..بعد از اون میری سراغ دیش...مبنارو هاتبرد در نظر میگیریم(یعنی دیشتون روی هاتبرد هست) دیش رو 5 سانتی متر به سمت راست(وقتی که پشت دیش قرار میگیرین) وحالا برو سراغ ارتفاع حدود 5 تا 7 سانتی متر دیش به سمت پایین بیار (یعنی افقی تر بشه) نیلست یه جهت خیلی قوی هست..خیلی راحته مشکل اینه که من دیشب پام رفت به اون تو تا سیمی که روش اویزونه یکیش کنده شد منم فکر نمیکردم مهم باشه بابام الان قراره بره بالااینایی که گفتی میگم 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ مشکل اینه که من دیشب پام رفت به اون تو تا سیمی که روش اویزونه یکیش کنده شد منم فکر نمیکردم مهم باشه بابام الان قراره بره بالااینایی که گفتی میگم جان مادرت بپا تل استارمون رو نزنی! 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ مثل اینکه باید بریم رو نایل ست لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ مثل اینکه باید بریم رو نایل ست صبحا قطعه! 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ جان مادرت بپا تل استارمون رو نزنی! بابام درست کرد صبحا قطعه! دهه ما داریم که 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ صبحا قطعه! معلوم نیست داستان چیه. صبح که فارسی1 کامل قطعه. شب هم که پارازیت در پارازیت!!!! 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ بابام درست کرد دهه ما داریم که بعد می گن تو این مملکت پارتی بازی نداریم!:w74: 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ معلوم نیست داستان چیه.صبح که فارسی1 کامل قطعه. شب هم که پارازیت در پارازیت!!!! گفتی پارازیت یادم افتاد دیشب پارازیت ندیدم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ بعد می گن تو ای مملکت پارتی بازی نداریم!:w74: ملت دارن دیونه میکنن با این کارشون من که تلویزیون ایران یکی فاصله ها رو میبینم فقط 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ ملت دارن دیونه میکنن با این کارشون من که تلویزیون ایران یکی فاصله ها رو میبینم فقط پاسخ تو اینجایه! http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=25032 من اونو هم نگاه می کنم واسه آهنگ تهش که باهاش بخونم!! لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها این فرکانس جدید فارسی وان ما گاهی وختا ادا درمیاره صبی وا کردم دیدم نوشته no signal :w58::w58: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها این فرکانس جدید فارسی وان ما گاهی وختا ادا درمیاره صبی وا کردم دیدم نوشته no signal :w58::w58: آخيششششششش دلم خنک شد لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها این فرکانس جدید فارسی وان ما گاهی وختا ادا درمیاره صبی وا کردم دیدم نوشته no signal :w58::w58: :ws28::ws28::ws28: دلم خنک شد لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ از وقتی این فارسی 1 اومده رو عرب همه ی شبکه های MBC و فاکس مووی و .... همه پارازیتی شدن :w00: ما فارسی 1 نخوایم باید کیو ببینیم؟ :w00: 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ فرکانسی که فارسی وان در عربست داره .چطور هست؟؟ میشه با قیچی این کانال را گرفت؟؟؟؟ از شمال هستم. 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ از وقتی این فارسی 1 اومده رو عرب همه ی شبکه های MBC و فاکس مووی و .... همه پارازیتی شدن :w00: ما فارسی 1 نخوایم باید کیو ببینیم؟ :w00: ما میخایم:w00: فرکانسی که فارسی وان در عربست داره .چطور هست؟؟میشه با قیچی این کانال را گرفت؟؟؟؟ از شمال هستم. زحمت نکش دوباره قطع شد 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ مثل اينکه عزيزان نايل ست رو هم زدن!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده