رفتن به مطلب

فرکانسهاي جديد فارسي1

ارسال های توصیه شده

فعلا که ما داریمش :ws3:

البته اگه بعدا موقع پخش اریانگ نپره:pichak29:

:there::there:

ما به جای توام نگاه می کنیم!

شما رو چی گرفتین مامان من داره دق میکنه:ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 246
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

میدونم جاش اینجا نیست اما به فارسی 1 ربط داره

فارس: مجله آمريكايي نيويوركر گزارشي را منتشر كرده است كه در ميان انتشار اخبار ضد و نقيض در خصوص ارتباط فارسي1 با "رابرت مردوخ "، مهر تأييدي بر اين ارتباط خواهد بود.

همزمان با انتشار اخباري در خصوص عدم ارتباط شبكه تلويزيوني "فارسي 1 " با "رابرت مردوخ " رئيس شبكه تلويزيوني صهيونيستي "فاكس نيوز " آمريكا كه زيرمجموعه شركت رسانه‌اي "نيوز كورپوريشن " است، مجله آمريكايي "نيويوركر " گزارشي را منتشر كرده است كه ارتباط شبكه فارسي1 را با وي به اثبات مي‌رساند.

نيويوركر در گزارش خود مي‌نويسد: شركت "سعد محسني " كه هم‌اكنون صاحب شبكه تلويزيوني "طلوع " و شبكه راديويي "آرمان " افغانستان است در سال 2009 موفق شد با همكاري شركت رسانه‌اي "نيوز كورپوريشن " كه متعلق به رابرت مردوخ است، شبكه ماهواره‌اي فارسي1 را راه‌اندازي كند. اين شبكه ماهواره‌اي از دبي فعاليت دارد.

اين گزارش افزود: در حال حاضر سعد محسني با عنوان "مردوخ افغانستان " معروف شده است و اين امر ميزان تأثيرگذاري و نفوذ شبكه‌هاي تحت كنترل وي از جمله "فارسي1 " را به اثبات مي‌رساند.

نيويوركر در ادامه گزارش خود تأكيد كرد: محسني سياست‌هايي دارد كه به شدت در حمايت از منافع آمريكا است و همين امر فرضيه‌هايي را در خصوص اينكه ممكن است وي از عوامل آمريكا باشد، مطرح كرده است.

نيويوركر همچنين تصريح كرد: سياست‌هاي وي در حمايت از غرب و آمريكا بر اين نكته تأكيد دارد كه برنامه‌هاي شبكه‌هاي تحت كنترل وي از جمله "فارسي1 " نيز به طريقي منعكس‌كننده منافع آمريكا و غرب خواهد بود.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 2
لینک به دیدگاه
میدونم جاش اینجا نیست اما به فارسی 1 ربط داره

فارس: مجله آمريكايي نيويوركر گزارشي را منتشر كرده است كه در ميان انتشار اخبار ضد و نقيض در خصوص ارتباط فارسي1 با "رابرت مردوخ "، مهر تأييدي بر اين ارتباط خواهد بود.

همزمان با انتشار اخباري در خصوص عدم ارتباط شبكه تلويزيوني "فارسي 1 " با "رابرت مردوخ " رئيس شبكه تلويزيوني صهيونيستي "فاكس نيوز " آمريكا كه زيرمجموعه شركت رسانه‌اي "نيوز كورپوريشن " است، مجله آمريكايي "نيويوركر " گزارشي را منتشر كرده است كه ارتباط شبكه فارسي1 را با وي به اثبات مي‌رساند.

نيويوركر در گزارش خود مي‌نويسد: شركت "سعد محسني " كه هم‌اكنون صاحب شبكه تلويزيوني "طلوع " و شبكه راديويي "آرمان " افغانستان است در سال 2009 موفق شد با همكاري شركت رسانه‌اي "نيوز كورپوريشن " كه متعلق به رابرت مردوخ است، شبكه ماهواره‌اي فارسي1 را راه‌اندازي كند. اين شبكه ماهواره‌اي از دبي فعاليت دارد.

اين گزارش افزود: در حال حاضر سعد محسني با عنوان "مردوخ افغانستان " معروف شده است و اين امر ميزان تأثيرگذاري و نفوذ شبكه‌هاي تحت كنترل وي از جمله "فارسي1 " را به اثبات مي‌رساند.

نيويوركر در ادامه گزارش خود تأكيد كرد: محسني سياست‌هايي دارد كه به شدت در حمايت از منافع آمريكا است و همين امر فرضيه‌هايي را در خصوص اينكه ممكن است وي از عوامل آمريكا باشد، مطرح كرده است.

نيويوركر همچنين تصريح كرد: سياست‌هاي وي در حمايت از غرب و آمريكا بر اين نكته تأكيد دارد كه برنامه‌هاي شبكه‌هاي تحت كنترل وي از جمله "فارسي1 " نيز به طريقي منعكس‌كننده منافع آمريكا و غرب خواهد بود.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

فرقی نداره

باعث و بانیش هر کی بوده کلی همه واسش دعا کردند14.gif

چه مردوخ باشه چه گولاخو

ایشالله به هدفش از ایجاد این شبکه هم برسه:w16:

حالا هدفش چه رضای خدا بوده چه سرنگونی و مبارزه **** ....:whistle:

• Like 5
لینک به دیدگاه
بچه ها بیاین تاپیک بزنین برا یفری دیگر

افسانه افسونگر

رویای شیشه ای

و ..........

بعد خلاصشو تعریف کنید ما هم بفهمیم چی به چیه:ws3::w16:

خودت برو بساز شايد بهترين تاپيك هفته شد جايزه شم بردي! :ws3:

سفري ديگر كه اتفاق خاصي نيفتاد ...آندرس ميخواست ايزابلو بكشه ولي والتر نذاشت! بقيه شم چيزاي آبكي بود ارزش گفتن نداره :4chsmu1: (اينجوري بهتره ها بريد تاپيك بزنيد من ديگه از فردا الكي نشينم پاي سريال 2 ديقه ميام اينجا خلاصه شو ميخونم ميرم ! :w58:)

• Like 5
لینک به دیدگاه
خودت برو بساز شايد بهترين تاپيك هفته شد جايزه شم بردي! :ws3:

سفري ديگر كه اتفاق خاصي نيفتاد ...آندرس ميخواست ايزابلو بكشه ولي والتر نذاشت! بقيه شم چيزاي آبكي بود ارزش گفتن نداره :4chsmu1: (اينجوري بهتره ها بريد تاپيك بزنيد من ديگه از فردا الكي نشينم پاي سريال 2 ديقه ميام اينجا خلاصه شو ميخونم ميرم ! :w58:)

خوب من که ندارم یکی که داره باید تاپیک بزنه بیاد تعریف کنه:w00:

:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
روي عرب ست عوض شده فركانسش

11655

رفته رو فركانس VOA و BBC ...كار جــــمهوري اســلامي رو واسه پارازيت انداختن راحت كرده! :w58:

مگه رو 11393 نبود؟:w58::w58:

عصری که من از اونجا تماشا کردم

یعنی بازم عوض شد :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...