VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ فعلا که ما داریمش البته اگه بعدا موقع پخش اریانگ نپره:pichak29: :there::there: ما به جای توام نگاه می کنیم! شما رو چی گرفتین مامان من داره دق میکنه 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ شما رو چی گرفتین مامان من داره دق میکنه تو هم با مامانت همراه شدی؟؟ رو نایل ست دیگه! 11393 27500 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ امشب تکراره دیشبه دوستان زیاد غصه نخورین:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ میدونم جاش اینجا نیست اما به فارسی 1 ربط داره فارس: مجله آمريكايي نيويوركر گزارشي را منتشر كرده است كه در ميان انتشار اخبار ضد و نقيض در خصوص ارتباط فارسي1 با "رابرت مردوخ "، مهر تأييدي بر اين ارتباط خواهد بود. همزمان با انتشار اخباري در خصوص عدم ارتباط شبكه تلويزيوني "فارسي 1 " با "رابرت مردوخ " رئيس شبكه تلويزيوني صهيونيستي "فاكس نيوز " آمريكا كه زيرمجموعه شركت رسانهاي "نيوز كورپوريشن " است، مجله آمريكايي "نيويوركر " گزارشي را منتشر كرده است كه ارتباط شبكه فارسي1 را با وي به اثبات ميرساند. نيويوركر در گزارش خود مينويسد: شركت "سعد محسني " كه هماكنون صاحب شبكه تلويزيوني "طلوع " و شبكه راديويي "آرمان " افغانستان است در سال 2009 موفق شد با همكاري شركت رسانهاي "نيوز كورپوريشن " كه متعلق به رابرت مردوخ است، شبكه ماهوارهاي فارسي1 را راهاندازي كند. اين شبكه ماهوارهاي از دبي فعاليت دارد. اين گزارش افزود: در حال حاضر سعد محسني با عنوان "مردوخ افغانستان " معروف شده است و اين امر ميزان تأثيرگذاري و نفوذ شبكههاي تحت كنترل وي از جمله "فارسي1 " را به اثبات ميرساند. نيويوركر در ادامه گزارش خود تأكيد كرد: محسني سياستهايي دارد كه به شدت در حمايت از منافع آمريكا است و همين امر فرضيههايي را در خصوص اينكه ممكن است وي از عوامل آمريكا باشد، مطرح كرده است. نيويوركر همچنين تصريح كرد: سياستهاي وي در حمايت از غرب و آمريكا بر اين نكته تأكيد دارد كه برنامههاي شبكههاي تحت كنترل وي از جمله "فارسي1 " نيز به طريقي منعكسكننده منافع آمريكا و غرب خواهد بود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ واسه ما نیسشت چرا:w00: ای خداااااااااااااااااااااااااا:w00: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ ما هم نداریم من فقط همون رویای شیشه ای رو گاهی نگاه میکردم که اونم تعطیل شد 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ روي عرب ست عوض شده فركانسش 11655 رفته رو فركانس VOA و BBC ...كار جــــمهوري اســلامي رو واسه پارازيت انداختن راحت كرده! 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها بیاین تاپیک بزنین برا یفری دیگر افسانه افسونگر رویای شیشه ای و .......... بعد خلاصشو تعریف کنید ما هم بفهمیم چی به چیه 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ میدونم جاش اینجا نیست اما به فارسی 1 ربط داره فارس: مجله آمريكايي نيويوركر گزارشي را منتشر كرده است كه در ميان انتشار اخبار ضد و نقيض در خصوص ارتباط فارسي1 با "رابرت مردوخ "، مهر تأييدي بر اين ارتباط خواهد بود. همزمان با انتشار اخباري در خصوص عدم ارتباط شبكه تلويزيوني "فارسي 1 " با "رابرت مردوخ " رئيس شبكه تلويزيوني صهيونيستي "فاكس نيوز " آمريكا كه زيرمجموعه شركت رسانهاي "نيوز كورپوريشن " است، مجله آمريكايي "نيويوركر " گزارشي را منتشر كرده است كه ارتباط شبكه فارسي1 را با وي به اثبات ميرساند. نيويوركر در گزارش خود مينويسد: شركت "سعد محسني " كه هماكنون صاحب شبكه تلويزيوني "طلوع " و شبكه راديويي "آرمان " افغانستان است در سال 2009 موفق شد با همكاري شركت رسانهاي "نيوز كورپوريشن " كه متعلق به رابرت مردوخ است، شبكه ماهوارهاي فارسي1 را راهاندازي كند. اين شبكه ماهوارهاي از دبي فعاليت دارد. اين گزارش افزود: در حال حاضر سعد محسني با عنوان "مردوخ افغانستان " معروف شده است و اين امر ميزان تأثيرگذاري و نفوذ شبكههاي تحت كنترل وي از جمله "فارسي1 " را به اثبات ميرساند. نيويوركر در ادامه گزارش خود تأكيد كرد: محسني سياستهايي دارد كه به شدت در حمايت از منافع آمريكا است و همين امر فرضيههايي را در خصوص اينكه ممكن است وي از عوامل آمريكا باشد، مطرح كرده است. نيويوركر همچنين تصريح كرد: سياستهاي وي در حمايت از غرب و آمريكا بر اين نكته تأكيد دارد كه برنامههاي شبكههاي تحت كنترل وي از جمله "فارسي1 " نيز به طريقي منعكسكننده منافع آمريكا و غرب خواهد بود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فرقی نداره باعث و بانیش هر کی بوده کلی همه واسش دعا کردند چه مردوخ باشه چه گولاخو ایشالله به هدفش از ایجاد این شبکه هم برسه حالا هدفش چه رضای خدا بوده چه سرنگونی و مبارزه **** .... 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها بیاین تاپیک بزنین برا یفری دیگر افسانه افسونگر رویای شیشه ای و .......... بعد خلاصشو تعریف کنید ما هم بفهمیم چی به چیه خودت برو بساز شايد بهترين تاپيك هفته شد جايزه شم بردي! سفري ديگر كه اتفاق خاصي نيفتاد ...آندرس ميخواست ايزابلو بكشه ولي والتر نذاشت! بقيه شم چيزاي آبكي بود ارزش گفتن نداره :4chsmu1: (اينجوري بهتره ها بريد تاپيك بزنيد من ديگه از فردا الكي نشينم پاي سريال 2 ديقه ميام اينجا خلاصه شو ميخونم ميرم ! ) 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ خودت برو بساز شايد بهترين تاپيك هفته شد جايزه شم بردي! سفري ديگر كه اتفاق خاصي نيفتاد ...آندرس ميخواست ايزابلو بكشه ولي والتر نذاشت! بقيه شم چيزاي آبكي بود ارزش گفتن نداره :4chsmu1: (اينجوري بهتره ها بريد تاپيك بزنيد من ديگه از فردا الكي نشينم پاي سريال 2 ديقه ميام اينجا خلاصه شو ميخونم ميرم ! ) خوب من که ندارم یکی که داره باید تاپیک بزنه بیاد تعریف کنه:w00: :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ روي عرب ست عوض شده فركانسش11655 رفته رو فركانس VOA و BBC ...كار جــــمهوري اســلامي رو واسه پارازيت انداختن راحت كرده! مگه رو 11393 نبود؟:w58: عصری که من از اونجا تماشا کردم یعنی بازم عوض شد 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ مگه رو 11393 نبود؟:w58:عصری که من از اونجا تماشا کردم یعنی بازم عوض شد اين كه تو ميگي واسه نايله من عربو گفتم 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ خوب من که ندارم یکی که داره باید تاپیک بزنه بیاد تعریف کنه:w00::banel_smiley_4: تو بزن من ميام واست تعريف ميكنم!:4chsmu1: لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من حوصله ام سر رفت..چرا هیچ تاپیکی هیچ حرف جدیدی نداره!!!! 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من حوصله ام سر رفت..چرا هیچ تاپیکی هیچ حرف جدیدی نداره!!!! بذارم؟!!!! 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ بذارم؟!!!! بذار یه کم به تاپیکات بحندیم لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ بذارم؟!!!! :3384s: فکرات تموم شده!؟؟!:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده