pianist 31129 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2010 گرفتن این دوتا ماهواره خیلی راحتهکافیه یه قیچی بزنین. رو همون حدودش که باشین میگیره بعد دقیق تنظیمش کنین. میتونین عکساشم از اینترنت بگیرین تا راحت تر ببندینش نهایتشم یه نصابه دیگه آره حوصله درد سر ندارم ديگه خوب تا شتبه کی تعریف میکنه ؟ چيو؟؟ سفري ديگرو که تا شنبه نميده 1
سمندون 19437 ارسال شده در 22 مهر، 2010 آره حوصله درد سر ندارم ديگه چيو؟؟ سفري ديگرو که تا شنبه نميده :ws3: رویای شیشه ای رو من دوست دارم خوب:girl_blush2: 2
pianist 31129 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2010 :ws3:رویای شیشه ای رو من دوست دارم خوب:girl_blush2: آهان اون دختر لنگ درازه خوب بگو بچه ها تعريف کنن برات اکثرا کانالشون رديف شده
rezanassimi 9036 ارسال شده در 22 مهر، 2010 چيو؟؟ سفري ديگرو که تا شنبه نميده :ws3:رویای شیشه ای رو من دوست دارم خوب:girl_blush2: اوووووووه شما چقد وقت آزاد دارین 2
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 22 مهر، 2010 ماشالا همه معتاديناااااااااااااااا من فقط سالوادورو آشنايي با مادرو ميبينم 1
سمندون 19437 ارسال شده در 22 مهر، 2010 ماشالا همه معتاديناااااااااااااااا من فقط سالوادورو آشنايي با مادرو ميبينم سالوادور خوبه 1
rezanassimi 9036 ارسال شده در 22 مهر، 2010 ینی فارسی1 این همه سریال پخش میکنه! :jawdrop: من سراغ لاست و پریزون بریک نرفتم که معتاد نشم پس اینم برم پاک کنم تا درگیر نشدم 1
pianist 31129 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2010 ینی فارسی1 این همه سریال پخش میکنه! :jawdrop: من سراغ لاست و پریزون بریک نرفتم که معتاد نشم پس اینم برم پاک کنم تا درگیر نشدم آره بد جور اعتياد مياره 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 22 مهر، 2010 نصابمون میگه که نایلست دید نداره تو خونه مون اگه نایلست دید نداره،میتونه عربست یا بدر را بگیره. نایل ست دید داره،میخواسته کلاس بذاره ازتون پول بگیره. 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 22 مهر، 2010 با قیچی روی ترک میشه عرب رو گرفت (نایل فاصلش خیلی دوره نمیشه) منم رو عرب گرفتمش (با همون قیچی روی ترک) قیچی رو هاتبرد واسه نایل ست. کی گفت قیچی رو ترک بزنید!!!! در ضمن برنامه های نایلست ، خیلی بیشتر و قشنگ تر از عربست است. 2
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 22 مهر، 2010 قیچی رو هاتبرد واسه نایل ست.کی گفت قیچی رو ترک بزنید!!!! در ضمن برنامه های نایلست ، خیلی بیشتر و قشنگ تر از عربست است. منم تا حالا نشنيده بودم قيچي روي ترك نايلو بگيره !!!! واقعا" نايل بهتر از از عربه ؟ VOA هم ميگيره ؟؟ ما عرب داريم 2
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 22 مهر، 2010 ینی فارسی1 این همه سریال پخش میکنه! :jawdrop: من سراغ لاست و پریزون بریک نرفتم که معتاد نشم پس اینم برم پاک کنم تا درگیر نشدم ولي اگه سريالاشو يه هفته نبيني باز شروع كني به ديدن انگار هيچيو از دس ندادي!! 2
rezanassimi 9036 ارسال شده در 22 مهر، 2010 قیچی رو هاتبرد واسه نایل ست.کی گفت قیچی رو ترک بزنید!!!! در ضمن برنامه های نایلست ، خیلی بیشتر و قشنگ تر از عربست است. آخه من ترک و ایران و عربو روی یه دیش گرفتم دیگه دیش رو به هاتبرد نذاشتم 2
rezanassimi 9036 ارسال شده در 22 مهر، 2010 منم تا حالا نشنيده بودم قيچي رو ترك عربو بگيره !!!! واقعا" نايل بهتر از از عربه ؟ VOA هم ميگيره ؟؟ ما عرب داريم عرب هم voa و میگیره bbc هم میگیره فقط بدیش اینه که تازگیا mtv arabia رفته رو نایل 1
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 22 مهر، 2010 عرب هم voa و میگیرهbbc هم میگیره فقط بدیش اینه که تازگیا mtv arabia رفته رو نایل ميدونم VOA رو الان از عرب ميگيرم ولي ميخوام بدونم نايل هم ميگيره VOA رو ؟؟ bbc كه رو هاتبردم هست 3
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 22 مهر، 2010 آخه من ترک و ایران و عربو روی یه دیش گرفتمدیگه دیش رو به هاتبرد نذاشتم چطوري آخه ؟! عرب روي هاتبرد قيچي ميخوره ، چه جوري روي ديش ايران ميگيريش؟ :jawdrop: 1
ارسال های توصیه شده