afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ مواد لازم : سينه مرغ 1000 گرم فيله گوشت 100 گرم براي نگيني كردن پياز 3 عدد دنبه 150 گرم كره 100 گرم گوجه فرنگي 500 گرم فلفل قدري نمك قدري طرز تهيه : مرغ و پياز و نمك و فلفل را مخلوط ميكنيم و خوب مالش ميدهيم تا موادكاملا چسيندگي پيدا كند ، بعد دست را مرطوب مي كنيم و از مايه گوشت بر ميداريم و بسيخ ميكشيم و با انگشت كمي فشار ميدهيم تا گوشت بسيخ بچسبد و سطح آن صاف شود ، آنگاه آتش قراوان را كه كاملا گرفته است روي منقل صاف ميكنيم و سيخها را روي آتش مي چنيم و فوري آتش را باد ميزنيم تا گوشت خودش را بسيخ بگيرد و از آن نريزد وقتي گوشت كمي برشته شد ، ديگر آتش را باد نميزنيم تا مغز گوشت بپزد بابد دقت كرد كه كبابها زياد برشته و خشك نشوند ، كبابها را در ديس ميكشيم و روي آن را كمي سماق كوبيده ميپاشيم . اگر بخواهيم كباب چربي كمتر داشته باشد ميتوانيم از گوشت ران بهمين طريق كباب تهيه كنيم ولي البته گوشت اگر كمي چرب باشد كباب آن خوشمزه تر ميشود. كباب كوبيده يا برگ را در فر نيز مي توان تهيه كرد البته كباب روي آتش و اگر ذغال باشد بهتر تهيه ميشود، ولي از فر بلحاظ آساني كار ميتوان استفاده كرد و در صورتيكه بخواهيم كباب كوبيده را در فر تهيه كنيم سيخهاي كباب كوبيده را در ديسي مي چينيم و فر را با حرارت 500 درجه گرم ميكنيم و ديس كباب را روي آخرين پنجره بطرف بالا قرار ميدهيم و ميگذاريم در حدود بيست دقيقه بماند و گاهي سيخها را چرخ ميدهيم . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده