pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ یه مدته فرکانسش عوض شده اما فرکانسی که ادرس داده وجود نداره شماها تونستییید با فرکانس جدییید بگیرییییدش سلام 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ یه مدته فرکانسش عوض شده اما فرکانسی که ادرس داده وجود نداره شماها تونستییید با فرکانس جدییید بگیرییییدش سلام یعنی اینقد مهمه؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ یعنی اینقد مهمه؟ بین خودمون باشه من مامور شدم این فتنه گرانی که بالا سر خونشون قابلمه میزارن تا ............ رو شناسایی کنم و.... استاده گفت اسم 10000000 نفر رو بده نمره بدم :jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ یه مدته فرکانسش عوض شده اما فرکانسی که ادرس داده وجود نداره شماها تونستییید با فرکانس جدییید بگیرییییدش سلام با خانوم شهناز تماس بگیر........ 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ وجود داره. فرکانس 10815 h 27500 فرکانس من نمیدم تو سرچ نمیاد میدونم 10815 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ مظاهري خالي بندو ميگي؟؟ بابا با خودش که کار ندارم شبا بیکارم میخوام بشینم پا فیلم هاش 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ بابا با خودش که کار ندارم شبا بیکارم میخوام بشینم پا فیلم هاش شبکه gem هم فيلماي خوبي ميده مخصوصل فيلم ترسناک :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ فرکانس من نمیدم تو سرچ نمیاد میدونم 10815 10815 نه 10853!!!!!!! فرکانس جدیده باید دستی وارد کنی و در جستجوی خودکار وجود نداره. fec 5/6 را هم وارد کن. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ 10815 نه 10853!!!!!!! فرکانس جدیده باید دستی وارد کنی و در جستجوی خودکار وجود نداره. fec 5/6 را هم وارد کن. خوب بلد نیستم دیگه................... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ شبکه gem هم فيلماي خوبي ميده مخصوصل فيلم ترسناک :banel_smiley_52: اره اما دقیقا وسط همساییییه هاست :jawdrop: اون وقت من نقش خس و خاشاکی بیش ندارم................. 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ بزن کانال امام حسین رو ببین تا هدایت بشی 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ بزن کانال امام حسین رو ببین تا هدایت بشی :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: یه سوال شبکه هاییی مثل امام حسین ثامن و....................... از کجا پش میشن به نظرم از ایران پس چرا برا خود ایرانی ها هم پخش نمیکنن از شبکه ملی......... لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ پس چرا برا خود ایرانی ها هم پخش نمیکنن از شبکه ملی......... چون بعضی جاها، اسکول بازی زیاد نشون میدن. همینجوری کسی رسانه ملی را نگاه نمیکنه،اینها را هم که نشان بدهند،4 تا طرفدارشون هم بیخیال رسانه ملی میشن. 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: یه سوال شبکه هاییی مثل امام حسین ثامن و....................... از کجا پش میشن به نظرم از ایران پس چرا برا خود ایرانی ها هم پخش نمیکنن از شبکه ملی......... باشه حتما به عمو ضرغامیم میگم :Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ خوب بلد نیستم دیگه................... مگه میخواهی اورانیوم 20 درصد غنی کنی که میگی بلد نیستم!!! تو قسمت manual TP یا جستجوی دستی،میتونی عددها را وارد کنی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ چون بعضی جاها، اسکول بازی زیاد نشون میدن.همینجوری کسی رسانه ملی را نگاه نمیکنه،اینها را هم که نشان بدهند،4 تا طرفدارشون هم بیخیال رسانه ملی میشن. پس اینها رو گذاشتن ها بقیه شبکه های بیگانه ی وطن فروش مثل فارسی وان gem امید ایران tv prsha جم موزییییک itn و............... رو خنثا کننن :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ hiاهای شما شبکه فتنه گر فارسی وان رو دارییید الان صدام زدن رفتم دیدم فرکانس هست اما درخواست کارت میده :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: میگه کارت وارد کن شما ها الان این شبکه فتنه گر رو دارید :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده