رفتن به مطلب

خانم خانه یا اقای خانه یا هر دو .....به نفع کی ؟؟؟؟؟؟

ارسال های توصیه شده

قبول دارم موقعی که قرار مهریه وموارد دیگرقبل ازدواج تعیین شود دونفرمسئولند ولی ایا این تقسیم به انصاف یا برابر هست ؟؟؟؟؟؟؟؟

فرض کنید در طومار بلند بالایی که برای اقای خانه نوشته میشود

یک عدد یخچال ساید بای ساید که حالا بستگی به مدلش از 1500000تومان هست به بالا

خوب درسته که گران هست ولی دیگر خانم خانه سر حوض نمی شینه تا قالب های یخ چند کیلویی بشکند تا یک قالب یخ کوچک درست کند برای این که در یک لیوان جا گیرد خوب مزیت دیگه اینکه کار اسان تر میشه فقط با دادن یک لیوان به اقای خانه وگرفتن لیوان در قسمت یخ ساز یخچال سایوان یک قالب یخ به اندازه لیوان در می اید وراحت اب نوشیده می شود

یا یک گاز سخنگو

خوب از ان روز یه یعد حداقل اقای خانه خیالش راحت هست که اگر هم غذا بد مزه هست دیگر سوخته نیست به محض اینکه قرار است غذا بسوزد گاز سخن می گوید که کدبانوی خانه به داد غذای بیچاره برس (البته دربعضی موارد اقایان بی مزگی غذا بهونشون .........)

یا یک سرویس مبل سلطنتی با چوب افرا که فکر کنم حدود 2000000به بالا هست

خوب اینهم میشه گفت دیگه از دست مبل های راحتی که زود خراب می شوند راحت میشن وهم اینکه یک نمایی دیگر برای کلاس گذاشتن وچشم وهم چشمی داره

خوب میبینید بهونه های خوبی برای این وسایل گران قیمت میشه اورد ولی واقعا به عقل خودمان اینها تضمین یک زندگی زیباست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من منظورم این نیست که از این وسایل استفاده نکنیم ولی خوب شرایط ووضعیت طرف مقابلمان رادر نظر بگیریم وببینیم کسی که توانایی تهیه این وسایل نداره ایا درست است به اجبار این وسایل تهیه کند وبعد ازازدواج تا اخر عمر مجبور باشه این خرج ها را بدهد زندگی شیرین را به این بها بفروشیم

مهریه

فرض کنید خانمی مهریه اش چیدن یک گل رز اتشین در هر روز که از زندگی می گذرد وتا اخر عمر ان هم گل فقط از کوه های هیمالیا باشد

خوب به نظرمن اقای خانه باید تا اخر عمر در هیمالیا غار نشین شود

یا یک خانمی انصاف به خرج میدهد می گوید مهریه من صفا و صمیمیت باشد واگر روزی این عهد شکسته شود ان روز اخرین روز زندگی وزنده بودن اقای خانه هست

یا در جایی خوندم یک خانم مهریه اش به مقدار وزنش سکه طلا باشد والبته به روز محاسبه شود خوب فکر کنم این خانم بایدچاق ترین فرد شود تا مهریه سنگینی بگیرد

واقعا من در این نوع مهریه منظور سنگین بودن مهریه را کاملا متوجه شدم

یا یک خانمی با اقایی ازدواج کرده واز انجایی که چشمان اقا زیبا بوده مهریه اش را چشمان اقا قرار داده وبعد از ازدواج مهریه را اجرا گذاشته

خوب به نظرم با این مهریه کلا حقوق بشر نقض کردند

یا یک خانمی میگه اصل برام محیت وصمیمیت هست وبه نیت 14 معصوم ...14سکه مهرم باشد

یا دیگری یک سکه مهر خود قرار دهد تا اخر عمر فقط تک باشند

یا یک نفر هم پیدا میشه میگوید مهریه من

سال تولدم به میلادی*سال تولدم به قمری ^2*سال تولدم به شمسی +ثانیه تولدم

خوب من هم فکر می کنم مهریه جالبی هست

جهیزیه

بعضی ها رسم دارند میگویند جهیزیه با خانم

بعضی از شهر ها هم می گویند اقا جهیزیه می دهد البته از این نوع شهر ها زیاد هستند

بعضی دیگر هم توافق می کنند مثل اول که توضیح دادم جهیزیه نصف می کنند تا هردونفر بدهند

خوب همه این موارد گفته شد ولی ........

ایا مهریه سنگین ویا خیلی کم اورنده محبت در زندگی ؟

یا یک جهزیه خوب اورنده ارامش به خانه ؟

ودیگر اینکه این تقسیم لوازم ومهریه از چه نوعی باشه تا حق را رعایت کنیم ؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

خب این انصاف تو دوطرف قضیه باید باشه ولی چرا الان تو جامعمون این چیزا کمرنگ شده علیرغم این همه ادعا درمورد باورها وفرهنگمون

کاش یخورده هم به واقعیت زندگی ارزش داده میشد واین همه سخت نمیگرفتن

البته خانوما سریه چیزایی واقعا حق دارن که خودشونو مقید به داشتن یه حداقلهایی بدونن وقتی تمام قوانین برعلیه اوناست حتی اگه اسما به نفع مردا نباشه

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...