DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ خو برا پسرا میشه اسپم . . . ما که چیزی نمیفهمیم شما چی میگین! :jawdrop:یعنی شما این قد چش و گوش بسته این؟!؟!؟؟!؟ لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ ای بابا!!هنوز سر عشق دعوا است!!؟!یا نتیجه معلوم شده؟!؟! 2 لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop:یعنی شما این قد چش و گوش بسته این؟!؟!؟؟!؟ گاهی اوقات خوبه که آدم خودشو به نفهمی بزنه!! 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ ای بابا!!هنوز سر عشق دعوا است!!؟!یا نتیجه معلوم شده؟!؟! بفرما یه نفسی تازه کن....تازه از را رسیدین شما..... :w58: 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ گاهی اوقات خوبه که آدم خودشو به نفهمی بزنه!! ................... چقد دلم گرفت از این حرفت..... 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا بی خیال خودت چطوری؟ فداااااات..تو خوبی؟؟؟؟!چه خبر گوگولی؟ بفرما یه نفسی تازه کن....تازه از را رسیدین شما..... :w58: بله!!! گفتم بیام نزارم موهای هم و چنگ بزنید!!! کلا عشق و عاشقی فرآیند رو اعصابیه!!! یعنی من فک میکنمااا!!! نمیزاره شب سر راحت رو بالش بزاری بگیری بخوابی!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده