تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ تو قران خوندم شيطان قسم خورده يك لحظه فرزند ادم و تنها نميذاره از چهار طرف اونو منحرف ميكنه :banel_smiley_52: ولی از نظر من انسان میتونه گول شیطان و نخوره مهسا جان تو با نماز خوندن میتونی شیطان و از خودت دور کنی 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ همین بزرگترین اشتباهته! پس از این به بعد سعی می کنم اشتباه کنم لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ ولی از نظر من انسان میتونه گول شیطان و نخوره مهسا جان تو با نماز خوندن میتونی شیطان و از خودت دور کنی انسان تا لحظه مرگ از دست شيطان در امان نيست 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ انسان تا لحظه مرگ از دست شيطان در امان نيست من نمیگم که شیطان انسان و گول نمیزنه بلکه من میگم انسان با به یاد خدا بودن یعنی همون نماز خوندن وچیزای دیگه گول شیطانو نخوره 2 لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ انسان تا لحظه مرگ از دست شيطان در امان نيست شیطون کدومه خواهر من!!! 1 لینک به دیدگاه
nena_921 48 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ بدنیا اومدنم دست خودم نبود اما بزرگترین اشتباه من زنده موندن و نفس کشیدنمه:ws44: 1 لینک به دیدگاه
الناز20 168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ بزرگترین اشتباه من این بود که یبار دل یه مادرو شکوندم وهنوزم ناراحتم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده