Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 18 مهر، 2010 خوب همونطوری که در جریان هستین، کار تهیه مجله نواندیشان شروع شده و اولین شماره این مجله هم ویژه گروهیه که معماری یکی از اوناس: عمران، شهرسازی، معماری، فضای سبز، کشاورزی، محیط زیست دوستان معماری که علاقه مند به همکاری با گروه معماری این مجله هستن، اعلام آمادگی کنن. مطالب مختلفی رو این مجله شامل میشه که شامل مقالات علمی خوب با منابع معتبر مقالات دوستان بخشی به عنوان تصاویر گزارش و مصاحبه اخبار روز کنفرانس ها و همایش ها آموزش معرفی کتاب و ... حالا دوستان به هر نحوی که میتونن همکاری کنن اعلام آمادگی کنن تا در مورد هرچه بهتر شدن مطالب معماری مجله صحبت کنیم. در ضمن دوستان مطالب خودشون هم میتونن به مدیر تالار یعنی من یا sepide&alireza بفرستن. به طور خلاصه: هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم! پ.ن: هرگونه اسپم پاک می شود( بعدا نگید نگفتید!) 22
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2010 مهناز جان از مجلات معماري و در مورد هرچي باشه خوبه؟ آره عزیزم. در مورد هر چی باشه خوبه. 3
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2010 سلاااااااااااام مجدد به همه ی دوستان خب افرادی که تا حالا اسم نوشتن: kimia ملینا شاهین sarai sara-arch bahar_68 niaz mini از اونجایی که فقط تا 15 امرداد ماه وقت داریم که مطالب رو جمع و جور کنیم نهایتا تا 10 امرداد می تونید مطالب رو بفرستید. چون تو این مدت سپیده ( مدیر تالار ) نیست، می تونید مطالب رو با ذکر منبع به صورت پیغام خصوصی بران بفرستید.:ws2: بعد از 10 امرداد این تاپیک بسته می شه. موفق باشید. 5
hami_sani 6076 ارسال شده در 26 مهر، 2010 میگم مهناز جان اینایی که گفته بودی خیلی زیاد بود من نخوندم یک کلمه بگو من چیکار کنم همین 4
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2010 خب.... سلام مجدد به همه ی دوستان: بنا به دلایلی چاپ مجله به تاخیر افتاد.... ظاهرا تا 15 شهریور ماه زمان داریم برای گرد آودری مطالب. خوشخال می شم پست شماره 1 رو بخونید... تا در جریان کار قرار بگیرید. منتظرتون هستییییییییییییییییم. 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2010 دوستانی که تا اینجا همراه ما بودن: mini = مینا hsmi_ sani:icon_gol: خودم بقیه کوجان؟ منم نمی دونم :icon_pf (34): در ضمن امتیاز ها محفوظه 3
*mini* 37778 ارسال شده در 11 آبان، 2010 مرسی مهناز جون... مهناز از قدیم گفتن ما میتوانیم.... اگه همه بچه ها باشن که خیلی خوب میشه....اما اگه کسیم نیومد من و حامی هستیم 3
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 15 آبان، 2010 ملینا شاهین sarai sara-arch bahar_68 niaz به عمل کار برآید ..... به سخن گفتن نیست! 3
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 15 آبان، 2010 mini = مینا=> زحمت 2 تا مقاله رو کشیده hsmi_ sani=> زحمت 1 مقاله + شونصد تا عکس از بناهای معماری(توسط خودش گرفته شده) خودم=> معرفی نرم افزار ****************************** منتظر کارهای بقیه ی دوستان در موارد زیر هستیم: گزارش و مصاحبه اخبار روز کنفرانس ها و همایش ها آموزش معرفی کتاب 4
hami_sani 6076 ارسال شده در 15 آبان، 2010 mini = مینا=> زحمت 2 تا مقاله رو کشیده Hsmi_ sani=> زحمت 1 مقاله + شونصد تا عکس از بناهای معماری(توسط خودش گرفته شده) خودم=> معرفی نرم افزار ****************************** منتظر کارهای بقیه ی دوستان در موارد زیر هستیم: گزارش و مصاحبه اخبار روز کنفرانس ها و همایش ها آموزش معرفی کتاب مهناز جان اگه چیزی فکر میکنی لازمه بگو ببینم دارم یا نه ؟ تا برات بفرستم منتظرم 3
ارسال های توصیه شده