Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خوب همونطوری که در جریان هستین، کار تهیه مجله نواندیشان شروع شده و اولین شماره این مجله هم ویژه گروهیه که معماری یکی از اوناس: عمران، شهرسازی، معماری، فضای سبز، کشاورزی، محیط زیست دوستان معماری که علاقه مند به همکاری با گروه معماری این مجله هستن، اعلام آمادگی کنن. مطالب مختلفی رو این مجله شامل میشه که شامل مقالات علمی خوب با منابع معتبر مقالات دوستان بخشی به عنوان تصاویر گزارش و مصاحبه اخبار روز کنفرانس ها و همایش ها آموزش معرفی کتاب و ... حالا دوستان به هر نحوی که میتونن همکاری کنن اعلام آمادگی کنن تا در مورد هرچه بهتر شدن مطالب معماری مجله صحبت کنیم. در ضمن دوستان مطالب خودشون هم میتونن به مدیر تالار یعنی من یا sepide&alireza بفرستن. به طور خلاصه: هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم! پ.ن: هرگونه اسپم پاک می شود( بعدا نگید نگفتید!) 22 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ من همیشه آماده یاری کردن سبز هستم 7 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ هر کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم ...:girl_blush2: 8 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ منم هستم برم مجله عمرانی ها و شهر سازی ها رو بهم بریزم 5 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ مهناز جان از مجلات معماري و در مورد هرچي باشه خوبه؟ 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ مهناز جان از مجلات معماري و در مورد هرچي باشه خوبه؟ آره عزیزم. در مورد هر چی باشه خوبه. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ سلاااااااااااام مجدد به همه ی دوستان خب افرادی که تا حالا اسم نوشتن: kimia ملینا شاهین sarai sara-arch bahar_68 niaz mini از اونجایی که فقط تا 15 امرداد ماه وقت داریم که مطالب رو جمع و جور کنیم نهایتا تا 10 امرداد می تونید مطالب رو بفرستید. چون تو این مدت سپیده ( مدیر تالار ) نیست، می تونید مطالب رو با ذکر منبع به صورت پیغام خصوصی بران بفرستید.:ws2: بعد از 10 امرداد این تاپیک بسته می شه. موفق باشید. 5 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ میگم مهناز جان اینایی که گفته بودی خیلی زیاد بود من نخوندم یک کلمه بگو من چیکار کنم همین 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ خب.... سلام مجدد به همه ی دوستان: بنا به دلایلی چاپ مجله به تاخیر افتاد.... ظاهرا تا 15 شهریور ماه زمان داریم برای گرد آودری مطالب. خوشخال می شم پست شماره 1 رو بخونید... تا در جریان کار قرار بگیرید. منتظرتون هستییییییییییییییییم. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ دوستانی که تا اینجا همراه ما بودن: mini = مینا hsmi_ sani:icon_gol: خودم بقیه کوجان؟ منم نمی دونم :icon_pf (34): در ضمن امتیاز ها محفوظه 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی مهناز جون... مهناز از قدیم گفتن ما میتوانیم.... اگه همه بچه ها باشن که خیلی خوب میشه....اما اگه کسیم نیومد من و حامی هستیم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ ملینا شاهین sarai sara-arch bahar_68 niaz به عمل کار برآید ..... به سخن گفتن نیست! 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ mini = مینا=> زحمت 2 تا مقاله رو کشیده hsmi_ sani=> زحمت 1 مقاله + شونصد تا عکس از بناهای معماری(توسط خودش گرفته شده) خودم=> معرفی نرم افزار ****************************** منتظر کارهای بقیه ی دوستان در موارد زیر هستیم: گزارش و مصاحبه اخبار روز کنفرانس ها و همایش ها آموزش معرفی کتاب 4 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ mini = مینا=> زحمت 2 تا مقاله رو کشیده Hsmi_ sani=> زحمت 1 مقاله + شونصد تا عکس از بناهای معماری(توسط خودش گرفته شده) خودم=> معرفی نرم افزار ****************************** منتظر کارهای بقیه ی دوستان در موارد زیر هستیم: گزارش و مصاحبه اخبار روز کنفرانس ها و همایش ها آموزش معرفی کتاب مهناز جان اگه چیزی فکر میکنی لازمه بگو ببینم دارم یا نه ؟ تا برات بفرستم منتظرم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده