سارا-افشار 36437 ارسال شده در 18 مهر، 2010 ................................................................. ................................................................................... ............. حتما شمام شنیدید که امار طلاق و امید به زندگی تو ایران چقد اسفناکه و امار ازدواج چقد پایین طوری که رئیس سازمان ثبت احوال کشور گفته برا حفظ سلامتی جامعه و مصالح کشور نباید امار واقعی منتشر بشه حتی تو بعضی مواقع گفته اند امار باید صورت امیدوار کننده داشته باشه حالا فرض کنید همون طور که برا بدحجابی جریمه گذاشتن یا ملتو به زور وادار به داشتن حجاب می کنن بیاین جوونا رو به زور مجبور به ازدواج کردن کنن میخوام بدونم شما چیکارمی کنید ؟ خوش بحالتون میشه میرین تو زیر زمین خونه تون قایم میشین چیکار می کنید بیایین بگین یه خرده دورهم :4chsmu1: پ.ن تازگیا سردار احمدی مقدم فرمودن ازدواج نکردن جوونا دیگر یه بحث اجتماعی نیست و جزو مباحث امنیتی می باشد و ازمصادیق جنگ نرم می باشد وباید باهاش به مقابله پرداخت 16
pianist 31129 ارسال شده در 18 مهر، 2010 جدي سردار اينو گفته؟؟ امان از دست اين احمديا!! :w00: من خودمو ميکشم!!! يکبار براي هميشه 4
pianist 31129 ارسال شده در 18 مهر، 2010 من مزدوج میشم خو هر چن بار که بخوان ظاهرا همه چيت رديف فقط منتظر زور دولتي اره؟؟ 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 18 مهر، 2010 من مزدوج میشم خو هر چن بار که بخوان من واسه وحید زن میگیرم:whistle: 5
میلاد 24047 ارسال شده در 18 مهر، 2010 ظاهرا همه چيت رديف فقط منتظر زور دولتي اره؟؟ آها من بد برداشت کردم فکر کردم خانوماشم خودشون میدن:icon_pf (34): 2
saba888 1746 ارسال شده در 18 مهر، 2010 من واسه وحید زن میگیرم:whistle: هنوز نگرفتي!!!!:banel_smiley_4: پس كي مي خواي تحقيقاتو شروع كني!!! 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 18 مهر، 2010 ظاهرا همه چيت رديف فقط منتظر زور دولتي اره؟؟ دو روز برادرا با باتوم بریزن تو خیابون همه مزدوج میشن حتی پیر مردای 70 ساله 2
saba888 1746 ارسال شده در 18 مهر، 2010 .................................................................................................................................................... ............. حتما شمام شنیدید که امار طلاق و امید به زندگی تو ایران چقد اسفناکه و امار ازدواج چقد پایین طوری که رئیس سازمان ثبت احوال کشور گفته برا حفظ سلامتی جامعه و مصالح کشور نباید امار واقعی منتشر بشه حتی تو بعضی مواقع گفته اند امار باید صورت امیدوار کننده داشته باشه حالا فرض کنید همون طور که برا بدحجابی جریمه گذاشتن یا ملتو به زور وادار به داشتن حجاب می کنن بیاین جوونا رو به زور مجبور به ازدواج کردن کنن میخوام بدونم شما چیکارمی کنید ؟ خوش بحالتون میشه میرین تو زیر زمین خونه تون قایم میشین چیکار می کنید بیایین بگین یه خرده دورهم :4chsmu1: پ.ن تازگیا سردار احمدی مقدم فرمودن ازدواج نکردن جوونا دیگر یه بحث اجتماعی نیست و جزو مباحث امنیتی می باشد و ازمصادیق جنگ نرم می باشد وباید باهاش به مقابله پرداخت من تو زير زمين قايم مي شم!!! ولي به دور از شوخي آدم هر روز يه مورد عجيب و غريب مي شنوه!!! مبحث امنيتي!!!!:jawdrop: جوونا اگه شرايطشون درست باشه خودشون مي دونن كه ازدواج بكنن يا نه!!! لازم نيست جنگ نرم يا سخت بكنن!!! 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 18 مهر، 2010 آهامن بد برداشت کردم فکر کردم خانوماشم خودشون میدن:icon_pf (34): اه اه اه خانومایی که اونا بدن بدرد نمیخوره با چادر و رو بند میخوابن 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 18 مهر، 2010 هنوز نگرفتي!!!!:banel_smiley_4:پس كي مي خواي تحقيقاتو شروع كني!!! والا دنبال کیس مناسبم سراغ نداری تو زیر زمین خونتون:whistle: 2
pianist 31129 ارسال شده در 18 مهر، 2010 آهامن بد برداشت کردم فکر کردم خانوماشم خودشون میدن:icon_pf (34): چيز ديگه اي نميخواي بوگووووو خجالت نکش... :jawdrop: 2
pianist 31129 ارسال شده در 18 مهر، 2010 دو روز برادرا با باتوم بریزن تو خیابون همه مزدوج میشن حتی پیر مردای 70 ساله من که تسليم نميشم 2
saba888 1746 ارسال شده در 18 مهر، 2010 والا دنبال کیس مناسبم سراغ نداری تو زیر زمین خونتون:whistle: نه كي حاضر ميشه بياد هووي تو بشه مگه اينكه از جونش سير شده باشه!!!:ws28: بيچاره وحيد!!! 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 18 مهر، 2010 هیچی بابا با دستی که در جبی بابامونه میریم زن میگیریم تا بهمون وام ازدواج دن (انقدر هست که تا 2 سال بخوریم و بخوابییییم) بعد زنم به جرم ندادن نفقه شکایت میکنه من هم طلاقش نمیدم بعد تا اخر عمر به قضای مجانی در زندان دعوت میشم بدون اینکه 1 روز هم کار کرده باشم خدا .............. 3
saba888 1746 ارسال شده در 18 مهر، 2010 هیچی بابا با دستی که در جبی بابامونه میریم زن میگیریم تا بهمون وام ازدواج دن (انقدر هست که تا 2 سال بخوریم و بخوابییییم) بعد زنم به جرم ندادن نفقه شکایت میکنه من هم طلاقش نمیدم بعد تا اخر عمر به قضای مجانی در زندان دعوت میشم بدون اینکه 1 روز هم کار کرده باشم خدا .............. مي گم شما ضريب هوشيت خيلي خوبه!!! مي ترسم بدزدنت!!! 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 18 مهر، 2010 من که تسليم نميشم دو تا باتوم بخوری صف اولی داداش نه كي حاضر ميشه بياد هووي تو بشه مگه اينكه از جونش سير شده باشه!!!:ws28:بيچاره وحيد!!! خیلی دلش هم بخواد که بیاد هووی من بشه روش تست کنم 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 18 مهر، 2010 والا دنبال کیس مناسبم سراغ نداری تو زیر زمین خونتون:whistle: من سراغ دارم اما به جای زیر زمین خونه روبرویییییمونه از هر 3 تا انگشتش 1 هنر میریزه 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 18 مهر، 2010 مي گم شما ضريب هوشيت خيلي خوبه!!!مي ترسم بدزدنت!!! اره والا خودم هم میترسم :banel_smiley_52: با محافظ میرم بیرون (کمبر بند ........ ) 1
saba888 1746 ارسال شده در 18 مهر، 2010 دو تا باتوم بخوری صف اولی داداش خیلی دلش هم بخواد که بیاد هووی من بشه روش تست کنم دكتر مواظب باش به جاي تست روونه اون ديارش نكني مي خواي ازشون ازمون ورودي بگير اره والا خودم هم میترسم :banel_smiley_52: با محافظ میرم بیرون (کمبر بند ........ ) آره مي بينم روزي رو كه مي ياي خاطرات ربوده شدنتو تعريف مي كني!!!:ws28: 2
ارسال های توصیه شده