میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ . . . . .. . . . . . . . خودم میدونم جاش اینجا نیست...خو ایلی گفت مخاطب جذب کنه منتقل میکنن این پستا ماله حدود 2-3 ماه پیشه :viannen_38: منم میتونم یه جمله بگم که کسی مثلشو نیاره خیلی علاقمند هستم که اون جمله شما رو بدونم...... این جمله باید یک حداقلی رو رعایت کنه.......... و اون هم اینه که : 1- نباید تا به حال کسی این جمله رو گفته باشه.... 2- باعث سعادت و خوشبختی حداقل خود نفر گوینده بشه...... 3- از ظرافت و شیوایی کلام برخوردار باشه....... 4- به نحوی باشه که در همه اعصار و قرون کاربردی و قابل استفاده باشه........ با این وصف جناب میلاد بنده منتظر جمله شما هستم.......... این شرایط که گفتی خیلی از نوشته ها دارن کهیعنی قرآن تا همین حده؟ چند نمونه: چـو ایـران نباشد تن من مـبـاد در این بوم و بر زنده یک تن مباد همـه روی یکسر بجـنگ آوریــم جــهان بر بـداندیـش تنـگ آوریم همه سربسر تن به کشتن دهیم بـه از آنکه کشـور به دشمن دهـیم چنین گفت موبد که مرد بنام بـه از زنـده دشمـن بر او شاد کام اگر کُشــت خواهــد تو را روزگــار چــه نیکــو تر از مـرگ در کـــار زار 1- قبل از فردوسی کسی این رو نگفته بود 2-باعث سعادت هزاران نفر و خود نویسنده شده 3-ظرافت و شیوایی داره که کف میکنی هیچ کس تاحالا مقلشو نیورده 4-در همه اعصار کاربرد داره، از حمله مغول ها تاحمله عثمانی ها و حمله عراقیها و .... همه ی شرایط رو داره اینم مثلا همه شرایط رو داره: اگـــــــــر پای در دامن آری چو کوه ســـــرت زآسمان بگذرد در شکــوه زبــــــــان درکش ای مرد بسیار دان که فــــــــردا قلم نیست بر بی زبـان صـــــــــدف وار گوهر شناسان راز دهــــــــان جز به لولو نـــکردند بـاز فــــــــــراوان سخن باشد آکنده گوش نصیـــــحت نگیرد مـگر در خـموش . . . خوب حالا شما همون شراطی که خودت گفتی رو تو سوره توحید و کوثر نشون من بده جوابی ندادند تا حالا قصدی ندارم فقط میخوام بدونم خو ...اطلاعاتم زیاد شه:JC_thinking: 9 لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ میلاد دقت نمیکنیااااا! یه مثال برات میزنم که خصوصیات ذکر شده توسط حاج رضا رو داره! همانا زنان کشتزار شمایند . . .! 1- هیچ گاگولی این جمله رو نگفته تا حالا! 2-باعث سعادت و خوشبختی حداقل یک نفر (مرد) شده! 3-شیوایی از این بیشتر میخوای!!! 4-تا ابد کاربردی! 9 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ دلم بره این بحث ها تنگ شده بود... 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ دقیقا درسته جرف حساب جواب نداره . فقط چرا تحدی؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ دقیقا درسته جرف حساب جواب نداره . فقط چرا تحدی؟ آخه بحث تحدی بود گفتند کسی نمیتونه شبیه قرآن بیاره من گفتم این جمله تشبیهی هست...ولی وجه شبه نداره یعنی از چه لحاظ شبیه باشه؟ بعد واسه اینکه جواب بدند گفتم منم میتونم بیارم....شرایط رو گفتند...طبق اون شرایط اوردیم. ولی همون شرایط که خودشون گفتند تو آیه های قرآن نیست:w58: 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ آخه بحث تحدی بودگفتند کسی نمیتونه شبیه قرآن بیاره من گفتم این جمله تشبیهی هست...ولی وجه شبه نداره یعنی از چه لحاظ شبیه باشه؟ بعد واسه اینکه جواب بدند گفتم منم میتونم بیارم....شرایط رو گفتند...طبق اون شرایط اوردیم. ولی همون شرایط که خودشون گفتند تو آیه های قرآن نیست:w58: . . .درست گفتی والله همین عبید زاکانی همین خیام ..... حرفایی زدند که باید با اب طلا نوشت . 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ دقیقا درسته جرف حساب جواب نداره . فقط چرا تحدی؟ خود این جماعت همیشه از این واژه استفاده میکنن.. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ میو میو من به تو ایمان اوردم :ws36: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ میو میو من به تو ایمان اوردم :ws36: تازه من به تو به دید یه کشتزار نگاه نمیکنم 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ تازه من به تو به دید یه کشتزار نگاه نمیکنم زحمت می کشی بر سرما ضعیفه ها منت عظیم می گذاری 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ زحمت می کشی بر سرما ضعیفه ها منت عظیم می گذاری متشکرم لینک به دیدگاه
سکولار 101 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ هیچ جوابی براش نیست، همه سایت هارو گشتم نیست. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده