sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ دوست آنست که گیرد دست دوست.......................... در پریشان حالی و درماندگی 7 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ یک نفر ساده چنان ساده که از ساده گی اش می توان یک شبه پی برد به دل دادگی اش 6 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ شاه نشین چشم من تکیه گه خیال توست جای دعاست شاه من بی تو مباد جای تو 6 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ وعده ديدار نزديک است ياران مژده باد روز وصلش ميرسد، ايام هجران ميرود 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ دور بادا عاقلان از عاشقان دور بادا بوي گلخن از صبا 6 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ آن را که جای نیست همه شهر جای اوست درویش هر کجا که شب آید سرای اوست بیخانمان که هیچ ندارد بجز خدای او را گدا مگوی که سلطان گدای اوست 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ تنت باد پیوسته چون دین , درست بداندیش را دل چو تدبیر , سست درونت به تایید حق شاد باد دل و دین و اقلیمت آباد باد 6 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ دیدن زلف رهایت لذتی دارد عجیب این مکارم بیخودی دارد حرامش میکند (استثنائن این شعر طنز بودااا دل نوشته نبود ..برام حرف درنیارید ...والا .. 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ در كوي نيك نامي ما را گذر ندادند گر تو نمي پسندي تغيير كن قضا را 6 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ در كوي نيك نامي ما را گذر ندادندگر تو نمي پسندي تغيير كن قضا را به به مهناز خانوم ====================== آنچه با اهل زمین کرد نمیدانی چیست نازپروردهای و درد نمیدانی چیست 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ تو نیستی و این در و دیوار هیچوقت… غیر از تو، من به هیچکس انگار هیچوقت… اینجا دلم برای تو هِی شور میزند... از خود مواظبت کن و نگذار هیچوقت… 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ تو نیستی و این در و دیوار هیچوقت…غیر از تو، من به هیچکس انگار هیچوقت… اینجا دلم برای تو هِی شور میزند... از خود مواظبت کن و نگذار هیچوقت… تو کمان کشیده و در کمین که زنی به تیرم و من غمین ...... همه غمم بود از همین که خدا نکرده خطا کنی:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ یا رب از فردوس کی رفت این نسیم یا رب از جنت که آورد این پیام 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ من و تو آن دو خطیم اری,موازیان به ناچاری که سرنوشتمان ز اغاز .به یکدگر نرسیدن بود 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد؟ 6 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد؟ دست هايت دو جوجه گنجشک اند ، بازوانت دو شاخه ی بی جان ! ساق تــــو ساقـــه ی سفيـدی کــــه سر زده از سياهــــی گلدان 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ دست هايت دو جوجه گنجشک اند ، بازوانت دو شاخه ی بی جان ! ساق تــــو ساقـــه ی سفيـدی کــــه سر زده از سياهــــی گلدان ناز ها زان نرگس مستانه اش باید کشید این دل شوریده تا آن جعد و کاکل بایدش 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ ناز ها زان نرگس مستانه اش باید کشید این دل شوریده تا آن جعد و کاکل بایدش شب برای من دو سه ـ رويا می آوری خورشيدی و ستاره بـــــه دنيا می آوری! با يک پياله آب خوش و چند پُک هوا مثل گذشته، حال مرا جا می آوری 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ یک چکاوک بی جهت مسموم شد یک کبوتر ناگهان در خون تپید دشمنی در جان مردم خانه کرد مشکلات بی شماری آفرید 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ یک چکاوک بی جهت مسموم شدیک کبوتر ناگهان در خون تپید دشمنی در جان مردم خانه کرد مشکلات بی شماری آفرید سلام رفیق!!! دریغ و درد که تا این زمان ندانستم که کیمیای سعادت رفیق بود رفیق 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده