.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا***** نو ح تویی روح تویو خاجه میازار مرا اگر فردا نهان از دیدگانیم به چشم عشق پیداییم امشب ز بعد روزگار خواجه و شیخ خداوند غزل ماییم امشب 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ یا رب این بوی که امروز به ما میآید ز سراپرده اسرار خدا میآید 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ بوستان را کرمش خلعت نو میپوشد خستگان را ز دواخانه دوا میآید 2 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اگر فردا نهان از دیدگانیمبه چشم عشق پیداییم امشب ز بعد روزگار خواجه و شیخ خداوند غزل ماییم امشب باز امشب دل من قرق گله شد *** بی تاب و بی رمق بی حوصله شد دردا كه دوری دردا ای آرزوی فردا تو بیا توبیا 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ باز امشب دل من قرق گله شد *** بی تاب و بی رمق بی حوصله شددردا كه دوری دردا ای آرزوی فردا تو بیا توبیا اینک این آغوش باز جاده ها ای سوار عشق! بگذر با شتاب 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ بس کن ای دوست که سنبوسه چو بسیار خوری که ز سنبوسه تو را بوی گیا میآید 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اینک این آغوش باز جاده هاای سوار عشق! بگذر با شتاب بیا بیا كه مرا با تو ماجرایی هست*** بگوی اگر به گونه ای رفت و گر خطایی هست 3 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ تو که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد حیف باشد که توباشی و مرا غم ببرد 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ بیا بیا كه مرا با تو ماجرایی هست*** بگوی اگر به گونه ای رفت و گر خطایی هست تمام قافله ها آماده شد، ولی خورشید نیامده ست، گمانم که باز جا مانده است 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ در نمازند درختان و به تسبیح طیور در رکوعست بنفشه که دوتا میآید 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ تو که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد حیف باشد که توباشی و مرا غم ببرد در وصـل هـم ز عـشـق تـو ای گـل در آتشم عـاشـق نـمـی شـوی کـه بـبـیـنـی چـه می کشم لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ مه دی رفت و بهمن هم بیا که نوبهار آمد زمین سرسبز و خرم شد زمان لاله زار آمد 6 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ دلا تا کی در این زندان فریب اینو آن بینی یکی زین چاه ظلمانی برون شو تا جهان بینی 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ یا رب چه یار دارم شیرین شکار دارم در سینه از نی او صد مرغزار دارم 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید قفسم برده به باغیو دلم شاد کنید 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ دی سحری بر گذری گفت مرا یار شیفته و بیخبری چند از این کار 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ روزی ز سر سنگ عقابی به هوا خاست واندرطلب طعمه پروبال بیاراست 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ تو را ساقی جان گوید برای ننگ و نامی را فرومگذار در مجلس چنین اشگرف جامی را 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ الا یا ایها الساقی ادر کأسا و ناولها....که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ آمد بت میخانه تا خانه برد ما را بنمود بهار نو تا تازه کند ما را 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده