sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ دلم شکسته تر از شیشه های شهر شماستشکسته باد کسی که این چنینمان میخواست تو را سری است که با ما فرو نمی آید --- مرا دلی کهصبوری از او نمی اید 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ تو را سری است که با ما فرو نمی آید --- مرا دلی کهصبوری از او نمی اید دست تو باز میکند، پنجره های بسته را هم تو سلام میکنی، رهگذران خسته را 2 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ دست تو باز میکند، پنجره های بسته راهم تو سلام میکنی، رهگذران خسته را ای نور ما ای سور ما ای دولت منصور ما جوشی بنه در شور ما تا می شود انگور ما 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ امروز جمادها شکفتهست امروز میان زندگانم چون علم بالقلم رهم داد پس تخته نانبشته خوانم 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ ای نور ما ای سور ما ای دولت منصور ماجوشی بنه در شور ما تا می شود انگور ما ای دل به شب به ماه نظر کن تا خلوت ستاره سفر کن با یک سبد ترانه و شبنم از کوچه های عشق گذر کن 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ ای دل به شب به ماه نظر کنتا خلوت ستاره سفر کن با یک سبد ترانه و شبنم از کوچه های عشق گذر کن ناز نکن ناز نکن ای صنم --- عشوه مکن عشوه مکن ای صنم 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ ناز نکن ناز نکن ای صنم --- عشوه مکن عشوه مکن ای صنم من تورا ای نگاهت در آفاق جاری من ترا خوب ای منتظر میشناسم در مجال غزل از تو گفتن، نگنجد من ترا ورنه، زین بیشتر میشناسم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ من عاریهام در آن که خوش نیست چیزی که بدان خوشم من آنم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ من چون ز پا بیفتم درمان درد من اوست درد آن بــود کـه از پـا درمـان مـن بـیـفـتـد شهریار 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ در کشتی عشق خفتهام خوش در حالت خفتگی روانم امروز جمادها شکفتهست امروز میان زندگانم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ مــن اخــتــیــار نــکــردم پــس از تـو یـار دگـر بـه غـیـر گـریـه کـه آن هـم بـه اخـتـیارم نیست بازم شهریار 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ تا صورت تو قرین دل شد بر خاک نیم بر آسمانم همشون از مولوی 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ مــرغ دل در قــفــس ســیــنــه مــن مــی نــالـد بـــلـــبـــل ســـاز تــرا دیــده هــم آواز امــشــب شهریار 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ بادا مبارک در جهان سور و عروسیهای ما سور و عروسی را خدا ببرید بر بالای ما 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ ای کاش سحـر نایـد و خورشید نـزایـد کامـشب قمر این جا قمر این جا قمر اینجاست شهریار 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ تا من به تو دل دادم، افسانه شده یادم چون حافظ و مولانا، در رندی و شیدایی 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ تا من به تو دل دادم، افسانه شده یادمچون حافظ و مولانا، در رندی و شیدایی یك نفس با ما نشست خانه بوی گل گرفت **** موی خود را شانه كردی شانه بوی گل گرفت 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ تا من به تو دل دادم، افسانه شده یادمچون حافظ و مولانا، در رندی و شیدایی یک شعر عاقلی و دگر شعر عاشقی است سـعـدی یکی سخنور و حافظ قلندر است شهریار 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ یك نفس با ما نشست خانه بوی گل گرفت **** موی خود را شانه كردی شانه بوی گل گرفت تو آتش و من رودم، دریا تو و من دودم هرچند محال اما، چیزی است تماشایی 3 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ تو آتش و من رودم، دریا تو و من دودمهرچند محال اما، چیزی است تماشایی یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا***** نو ح تویی روح تویو خاجه میازار مرا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده