.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ ای دل! به شب، به ماه نظر کن تا خلوت ستاره سفر کن با یک سبد ترانه و شبنم از کوچه های عشق، گذر کن 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ ندیدم در جهان کس را که تا سر پر نبودهست او همه جوشان و پرآتش کمین اندر بهانه جو همه از عشق بررسته جگرها خسته لب بسته ولی در گلشن جانشان شقایقهای تو بر تو 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ نابرده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد سعدی 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ ندیدم در جهان کس را که تا سر پر نبودهست اوهمه جوشان و پرآتش کمین اندر بهانه جو همه از عشق بررسته جگرها خسته لب بسته ولی در گلشن جانشان شقایقهای تو بر تو وقتی به یاد نام شما آب میخوریم انگار جای آب می ناب میخوریم 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ نابرده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد سعدی دوستی همسایه نزدیکمان مهربانی نیز خویشاوند ماست دست خوبت را به دست من بده! دستهای ما پل پیوند ماست 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ تو جام عشق را بستان و میرو همان معشوق را میدان و میرو لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ وقتی به یاد نام شما آب میخوریم انگار جای آب می ناب میخوریم منو تو از حضور گرم لحظه های تبدار پناه میبریم زیر چتر سایه بانها . . . . . تو جام عشق را بستان و میروهمان معشوق را میدان و میرو وفا مجو زکس ور سخن نمیشنوی به هرزه طالب سیمرغ و کیمیا می باش لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ شرابی باش بیخاشاک صورت لطیف و صاف همچون جان و میرو 1 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ وه که جدا نمیشود نقش تو از خیال من تا چه شود به عاقبت در طلب تو حال من 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ نیست یک لحظه تبسم با من بی تو آیینه بی تصویرم کوششی بیخود و کاری به عبث شعر تکراریه بی تاثیرم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ مرا می گفــت دوش آن یــار عیــــار ســگ عاشق به از شیـــران هشیـــار 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ مرا می گفــت دوش آن یــار عیــــار ســگ عاشق به از شیـــران هشیـــار روز و شب در پناه چشم توایم صوفی خانقاه چشم توایم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ روز و شب در پناه چشم توایمصوفی خانقاه چشم توایم من چشم ازو چگونه توانم نگاه داشت کاول نظر به دیدن او دیده ور شدم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ من از اقلیم بالایم سر عالم نمیدارم نه از آبم نه از خاکم سر عالم نمیدارم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ ما زخـــود سوی تو گردانیم ســــر چون تـــویی از ما به ما نزدیکتــــر 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ روزی که گذر کنی به گورم یاد آور از این نفیر و شورم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ روزی که گذر کنی به گورمیاد آور از این نفیر و شورم مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ تا با تو قرین شدهست جانم هر جا که روم به گلستانم 2 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ تا با تو قرین شدهست جانمهر جا که روم به گلستانم مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ---- ز بامی که برخواست مشکل نشیند 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ---- ز بامی که برخواست مشکل نشیند دلم شکسته تر از شیشه های شهر شماست شکسته باد کسی که این چنینمان میخواست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده