Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ یار مرا غار مرا عشق جگرخوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگهدار مرا 5 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ یار مرا غار مرا عشق جگرخوار مرایار تویی غار تویی خواجه نگهدار مرا اهل بی مرز ترین دریا باش اهل همه جا را عشق است از غزل باختگان می ترسم شعر های بی هوا را عشق است... 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ تبر را بر زمین پرتاب خواهد کرد ابراهیم اگر یک دم چو من بیند بت زیبای چشمانت 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ تو ای تنهاتر از تنها به دنبال تو می گردم تو ای پیدا و نا پیدا به دنبال تو می گردم 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ تو ای تنهاتر از تنها به دنبال تو می گردم تو ای پیدا و نا پیدا به دنبال تو می گردم میخواستم رها شوم از عاشقانهها +دیدم که در نگاه تو حاصل نمیشود +تا نیستی تمام غزلها معلّق اند +این شعر مدتیست که کامل نمیشود. 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد / 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ دانه تویی دام تویی باده تویی جام تویی پخته تویی خام تویی خام بمگذار مرا 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ آشناي تو به دل غير تو را ره ندهد که نسازند به يک خانه دو بيگانه به هم / 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ مرده بدم زنده شدم گریه بدم خنده شدم دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ ما بی تو تا دنیاست دنیایی نداریم چو سنگ خاموشیم و غوغایی نداریم / 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ ما آتش عشقیم که در موم رسیدیم چون شمع به پروانه مظلوم رسیدیم 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ من طاقت هجر تو ندارم با تو چه کنم جز مدارا / 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ دانه تویی دام تویی باده تویی جام توییپخته تویی خام تویی خام بمگذار مرا مرده بدم زنده شدم گریه بدم خنده شدمدولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم عالي داريوش.. اي كه بي تو خودمو تك و تنها مي بينم هر جا كه پا ميذارم تو رو اونجا مي بينم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ ماه درست را ببین کو بشکست خواب ما تافت ز چرخ هفتمین در وطن خراب ما 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ امشب ای ماه به درد دل من تسکینی شاید ای مه، تو همدرد من مسکینی (انشالله که درست یادم مونده باشه) 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ یک پند ز من بشنو خواهی نشوی رسوا....من خمره افیونم زنهار سرم مگشا آتش به من اندرزن آتش چه زند با من......کاندر فلک افکندم صد آتش و صد غوغا 3 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ ای نسیم سحر از من به دلارام بگوی که کسی جز تو ندانم که بود محرم دوست گو کم یار برای دل اغیار مگیر دشمن این نیک پسندد که تو گیری کم دوست 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ تو جان و جهانی کریما مرا....چه جان و جهان از کجا تا کجا که جان خود چه باشد بر عاشقان......جهان خود چه باشد بر اولیا 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ امشب قرار نیست که من عاشقی کنم آوارهای روح مرا غم تکانده است... / 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ تا به شب ای عارف شیرین نوا آن مایی آن مایی آن ما 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده