monire 680 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 دلم را کجا میبری خالی ام من همین روزها رو به ویرانی ام من (تکراریه بگین عوضش کنم)
rahele_s 6472 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 نجابت يعني از باغ نگاهت به رسم عاطفه يك پونه چيدن (نمیدونم عزیزم) 1
monire 680 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 نام تورا خواندم شعری سپید در غزلستان خیالم دوید (حالا که دیگه ادامه دادیم:دی) 1
ALI* 880 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2010 نام تورا خواندم شعری سپیددر غزلستان خیالم دوید (حالا که دیگه ادامه دادیم:دی) دود می خيزد ز خلوتگاه من كس خبر كی يابد از ويرانه ام؟ با درون سوخته دارم سخن كی به پايان می رسد افسانه ام؟ 1
ALI* 880 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2010 نام تورا خواندم شعری سپیددر غزلستان خیالم دوید (حالا که دیگه ادامه دادیم:دی) دود می خيزد ز خلوتگاه من كس خبر كی يابد از ويرانه ام؟ با درون سوخته دارم سخن كی به پايان می رسد افسانه ام؟ 1
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2010 معني دوستي از گفت و شنو مستغني است صورت دشمني آن به که نگويم چونست 2
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2010 معني دوستي از گفت و شنو مستغني است صورت دشمني آن به که نگويم چونست 2
eshagh_kh 466 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2010 تا چند فریب خلق با نام مسلمانی سر بر سر سجاده می خوردن پنهانی معني دوستي از گفت و شنو مستغني است صورت دشمني آن به که نگويم چونست
eshagh_kh 466 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2010 تا چند فریب خلق با نام مسلمانی سر بر سر سجاده می خوردن پنهانی معني دوستي از گفت و شنو مستغني است صورت دشمني آن به که نگويم چونست
rahele_s 6472 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2010 تا چند فریب خلق با نام مسلمانیسر بر سر سجاده می خوردن پنهانی یار بی ما نیست ما از یار دوریم ای دریغ او به ما نزدیک و ما بسیار دوریم ای دریغ دل پر از درد است و از دلبر جدایی ای فسوس سینه سرشار غم از غمخوار دوریم ای دریغ
rahele_s 6472 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2010 تا چند فریب خلق با نام مسلمانیسر بر سر سجاده می خوردن پنهانی یار بی ما نیست ما از یار دوریم ای دریغ او به ما نزدیک و ما بسیار دوریم ای دریغ دل پر از درد است و از دلبر جدایی ای فسوس سینه سرشار غم از غمخوار دوریم ای دریغ
Maryam.j 1013 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2010 غم دنیای چند خوری باده بخور حیف باشد دل دانا که مشوش باشد
monire 680 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2010 دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند
Maryam.j 1013 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2010 در صومعه زاهد و در خلوت صوفی جز گوشه ی ابروی تو محراب دعا نیست
monire 680 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2010 ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی این ره که تو میروی به ترکستان است
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2010 تکیه بر تقوا و دانش در طریقت کافریست رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش
monire 680 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2010 شبی از پشت یک تنهایی نمناک و بارانی تورا با عطر گلهای نیلوفر صدا کردم برای باطراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهایت تمام شب دعا کردم
ارسال های توصیه شده