sahar68 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ معناي سيزده جمله كليدي پزشكان اين بيماري شما بايد فوري درمان بشه: يعني من ماه بعد قراره برم مسافرت و معالجه اين بيماري خيلي ساده و سودآوره و بهتره زودتر ترتيبش رو بدم! خوب بگيد ببينم مشکلتون از کي شروع شد: يعني من از بيماريتون چيزي نفهميدم و ايده اي ندارم و اميدوارم شما خودتون سرنخي به من بدين! يک وقت ديگه از منشي براي آخرهاي اين هفته بگير: يعني من امروز با دوستام دوره دارم، بايد برم زودتر بزن به چاک! هم خبرهاي خوب و هم خبرهاي بد براتون دارم: يعني خبر خوب اينه که من قراره يه ماشين جديد بخرم و خبر بد اينکه شما بايد پول اونو بدين! من به اين آزمايشگاه اطمينان دارم بهتره آزمايشهاتون را اونجا انجام بدين: يعني من 40 درصد از پول آزمايش بيماراني که به اونجا معرفي مي کنم را مي گيرم! دارويي که براتون نوشتم داروي خيلي جديديه: يعني من دارم يه مقاله علمي مينويسم و ميخواهم از شما مثل موش آزمايشگاهي استفاده کنم! اگه تا يک هفته ديگه خوب نشديد يه زنگ به من بزنيد: يعني من نمي دونم بيماريتون چيه شايد خود به خود تا يک هفته ديگه خوب بشه! بهتره چندتا آزمايش تکميلي هم انجام بدين: يعني من نفهميدم بيماريتون چيه. شايد بچه هاي آزمايشگاه بهتون کمک کنن! ابن بيماري الان خيلي شايعه: يعني اين چندمين مريضيه که اين هفته داشتم بايد حتما امشب برم سراغ کتابهاي پزشکي و درمورد اين بيماري مطالعه کنم! اگه اين عوارض از بين نرفت هفته ديگه زنگ بزنيد وقت بگيرين: يعني تا حالا مريضي به اين سمجي نداشتم خدا را شکر که هفته ديگه مسافرتم و مطب نميام! فکر نمي کنم رفتن پيش فيزيوتراپيست فايده اي داشته باشه: يعني من از فيزيوتراپيستها نفرت دارم نرخ هاي ما رو شکــستن! ممکنه يک کمي دردتون بياد: يعني هفته پيش دو تا مريض از شدت درد زبونشون رو گاز گرفتن! فکر نمي کنيد اين همه استرس روي اعصابتون اثر گذاشته باشه: يعني من فکر مي کنم شما ديوونه هستين و اميدوارم يک روانشناس پيدا کنم که هزينه هاي درمانتون رو باهاش قسمت کنم __________________ 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ اين دکترا همه پولکي هستن مرسي جالب بود :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده