ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ قربون دهنت هميشه اين يه سوال گنده بود برام اما هيچ كس جوابمو نداد حالا چه فرقی می کنه این همه مرد بلانسبت چیچی و اینهمه زن بلا نسبت دو چی 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ حالا چه فرقی می کنه این همه مرد بلانسبت چیچیو اینهمه زن بلا نسبت دو چی 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ چه فرقی میکنه مگه نمی گیم حرف راستو از بچه باید شنید بعد می گیم عقلش ناقصه مهم حرفه اگه درسته قبول وگر نه هیچی 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ چه فرقی میکنه مگه نمی گیم حرف راستو از بچه باید شنیدبعد می گیم عقلش ناقصه مهم حرفه اگه درسته قبول وگر نه هیچی تو بچه اي يا ناقص ال.... 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ تو بچه اي يا ناقص ال.... جفتش هنوز هم بچه ام هم ناقص 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ جفتش هنوز هم بچه ام هم ناقص واسه ناقصيت كه خدا شفا بده بچگي هم چن سال ديگه مشكلت حل ميشه 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ واسه ناقصيت كه خدا شفا بده بچگي هم چن سال ديگه مشكلت حل ميشه ممنون دوست من 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ واسه ناقصيت كه خدا شفا بده بچگي هم چن سال ديگه مشكلت حل ميشه :viannen_38: بگو آبجیت بیاد 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ ضمیر خنثی نداشتن،10 بیست 30 چهل کردن،افتاد واسه مردا! لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ ممنون دوست من خواهش ميكنم كاريه كه از يه دوست بر مياد 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ :viannen_38: بگو آبجیت بیاد کیه آبجیش میلاد 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ خواهش ميكنم كاريه كه از يه دوست بر مياد دقیقا ............. 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ دقیقا ............. سلام ابولي منم شقايق خواهر مهسا حال ندارم پسوردم و وارد كنم كار داري 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ سلام ابوليمنم شقايق خواهر مهسا حال ندارم پسوردم و وارد كنم كار داري تعطیل توی میگم این کیه می پره 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ تعطیل توی میگم این کیه می پره :w00::w00::167: 1 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ .................................................................................................................................. ................ مگه نمی گن خدا نه زنه نه مرد پس چرا تو قران از ضمیر مذکر به قول داداش اسی برا خودش استفاده کرده ؟:w58::w58: سلام ساراجون. خوب چرا در زبان عربی تحقیق نکردی که جواب سوالت را پیدا کنی؟! یک روزی این سوال من هم بود. در زبان عربی مواردی که مذکر و مونث ندارد، و علامت مونث هم در آن نیست، ضمیر مذکر استفاده شده و مذکر حساب می شود.... این قواعد زبان عربی است. :wubpink: 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ چرا بین این همه زبون خدا عربیه رو انتخاب کرده ؟ چرا تو قران از اناناس و کیوی و توت فرنگی و موز ... سایر میوها اسم برده نشده اما خرما و زیتون و انجیر ...بعله ؟ چرا بین این همه حیون فقط از عنکبوت و گاو و مورچه و ....؟ چرا جرفی از درخت کاج و سرو و گیلاس و نارون نیست ؟ . . .هزارتا چرای دیگه هم هست اما از کتابی که بیشتر مطالبش برای رفع اختلاف بین زنهای پیامبر بوده بیش از این انتظاری نیست ... چسارتا من نمی دونم چه اسراری هست که خانما این قد علاقه دارند خودشون رو با مردها مقایسه کنند بابا همه عین همیم !! 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ آره یه کتاب دیگه هم گرفتم God is not great . . .تو همین زمینه هست!:4chsmu1: فارسیشو داری یا اینگیلیش؟ 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ سلام ساراجون.خوب چرا در زبان عربی تحقیق نکردی که جواب سوالت را پیدا کنی؟! یک روزی این سوال من هم بود. در زبان عربی مواردی که مذکر و مونث ندارد، و علامت مونث هم در آن نیست، ضمیر مذکر استفاده شده و مذکر حساب می شود.... این قواعد زبان عربی است. :wubpink: . . .درسته تا حدودی موافقم اصلا زبان عربی حساب کتاب درست جسابی نداره ..من نمی دونم چرا مزرعه و خورشید و ..اینا مونث اند. اصلا تو زبون خودمون به حورشید می گیم خورشید خانم اما به گرگ میگیم اقا گرگه ؟ چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلا خوش بحال زبون فارسی که مدکر و مونث نداره ! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده