میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ منظورت اینه که در حد میلاده نه تو ای بیتربیت منظورش همین بود:pichak29: 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ منظورت اینه که در حد میلاده نه تو ای بیتربیت به این میگن نتیجه گیری به جا!! 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ به این میگن نتیجه گیری به جا!! نخند زشته اااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ نخند زشته اااااااااااااااااااا :pichak29: باوشه...من حالم گرفته بود...اومدم اینجا!!!!!حالا هی حالمو بگیرین همتون!!!:pichak29: خوب از این حرفت خنده م گرفت...دیگه نمیخندم... 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ خوب چی استفاده میکرد؟ضمیر دو جنسه ندارن عربا خب مگه نمی گن قران معجزه هس خب خدا می تونست یه ضمیر مخصوص خود بیاره :JC_thinking: و اینکه چرا همه جا روی سخنش با مردا هست و از ضمیر مذکر استفاده کرده 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ خب مگه نمی گن قران معجزه هس خب خدا می تونست یه ضمیر مخصوص خود بیاره :JC_thinking: گفته معجزست نگفته توش دستور زبان جدید اختراع میکنم که ضمیر جدید میساخت کسی نمیفهمید خو و اینکه چرا همه جا روی سخنش با مردا هست و از ضمیر مذکر استفاده کرده این یه مبحث جداست چون در حد همون 1400 سال پیش عربای سوسمار خور هست اون موقع زن معنی نداشته یه به عنوان کشتزار بوده برای تولید بچه یا به عنوان کنیز برای کارای خونه + بچه دار شدن خلاصه همه کاره مردا بودند مثلا یکی از خارج این انجمن برای پیشرفت اینجا یه پیشنهادی داره میاد به مدیرا میگه که کاره ای هستند نمی آد به من بگه اینم همونه 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ گفته معجزستنگفته توش دستور زبان جدید اختراع میکنم که ضمیر جدید میساخت کسی نمیفهمید خو این یه مبحث جداست چون در حد همون 1400 سال پیش عربای سوسمار خور هست اون موقع زن معنی نداشته یه به عنوان کشتزار بوده برای تولید بچه یا به عنوان کنیز برای کارای خونه + بچه دار شدن خلاصه همه کاره مردا بودند مثلا یکی از خارج این انجمن برای پیشرفت اینجا یه پیشنهادی داره میاد به مدیرا میگه که کاره ای هستند نمی آد به من بگه اینم همونه هههههههههها ایول شارژ شدم میلاد دلت شاد 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ منظورت اینه که در حد میلاده نه تو ای بیتربیت :w58: نه آقا جان... چرا چیز میکنی آخه... مسئله اینه که فیلد من این نیست... من یه جور دیگه ای کار میکنم... میلاد در دین شناسی تخصص داره... من مسئله رو یه جور دیگه میبینم... من دین اسلام و مسیح و یهوود نمیشناسم... من ایدئولوژی دین رو میشناسم و فلسفه ی وجود خدا رو... ولی میلاد خود دین رو هم بررسی میکنه... به نظر من این نتیجه زیادی نداره... یعنی شما میاید مشکلات و خطاهای دین رو بررسی میکنید... این خیلی خوبه... ولی تاثیر کافی رو نداره... اگر میخواید با چیزی مقابله کنید به فرد یا فرقه کاری نداشته باشید... به کل ایدئولوژی حمله کنید... منظورش همین بود:pichak29: به به جان خودم... تو جیگر منی... :4chsmu1: به این میگن نتیجه گیری به جا!! :w74::w74: 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ گفته معجزستنگفته توش دستور زبان جدید اختراع میکنم که ضمیر جدید میساخت کسی نمیفهمید خو این یه مبحث جداست چون در حد همون 1400 سال پیش عربای سوسمار خور هست اون موقع زن معنی نداشته یه به عنوان کشتزار بوده برای تولید بچه یا به عنوان کنیز برای کارای خونه + بچه دار شدن خلاصه همه کاره مردا بودند مثلا یکی از خارج این انجمن برای پیشرفت اینجا یه پیشنهادی داره میاد به مدیرا میگه که کاره ای هستند نمی آد به من بگه اینم همونه دقیقا بره همین گفتم میلاد بیاد... 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ :w58:میلاد در دین شناسی تخصص داره... من مسئله رو یه جور دیگه میبینم... من دین اسلام و مسیح و یهوود نمیشناسم... من ایدئولوژی دین رو میشناسم و فلسفه ی وجود خدا رو... ولی میلاد خود دین رو هم بررسی میکنه... من این کارا رو میکنم؟ 4 لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ اول یکی بیاد ثابت کنه خداییم هست بعدش این سوالارو بپرسیم یهتره! 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ من این کارا رو میکنم؟ خوب میکنی دیگه... خوبه که... ناراحت شدی یعنی ؟ اول یکی بیاد ثابت کنه خداییم هست بعدش این سوالارو بپرسیم یهتره! باباجان چرا اینقدر آتیشت تنده... برو اول بقیش رو بخون... :4chsmu1: ولی میدونی چیه ؟ دین اصلا به هیچ وجه در حقیقت کاری به وجود داشتن یا نداشتن خدا نداره... دین بره یه کار دیگست... 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ اول یکی بیاد ثابت کنه خداییم هست بعدش این سوالارو بپرسیم یهتره! بحث خدا نبود بحث قرآن بود یه کتاب قدیمی این کتابو الزاما خدا نفرستاده که بخوایم اول خدا رو ثابت کنیم.....نویسندش انسان ها بودند شاید:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ خوب میکنی دیگه... خوبه که... ناراحت شدی یعنی ؟ .. نه خودم نمیدونستم آخه 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ من این کارا رو میکنم؟ خدا رو قبول داری ولی دینو نه اینو داره می گه ولی وافن از بیخ زده 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ خدا رو قبول داری ولی دینو نه اینو داره می گه ولی وافن از بیخ زده من هم خدا رو قبول دارم هم دینو هم امام زمانو هم آقا رو 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ من هم خدا رو قبول دارم هم دینو هم امام زمانو هم آقا رو و ساندیسو البته 2 لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ باباجان چرا اینقدر آتیشت تنده... برو اول بقیش رو بخون... :4chsmu1: ولی میدونی چیه ؟ دین اصلا به هیچ وجه در حقیقت کاری به وجود داشتن یا نداشتن خدا نداره... دین بره یه کار دیگست... آره یه کتاب دیگه هم گرفتم God is not great . . . تو همین زمینه هست!:4chsmu1: بحث خدا نبودبحث قرآن بود یه کتاب قدیمی این کتابو الزاما خدا نفرستاده که بخوایم اول خدا رو ثابت کنیم.....نویسندش انسان ها بودند شاید:4chsmu1: به هر حال من منظورم این بود اول یکی بیاد وجود خدا رو ثابت کنه بعد سر مذکر و مونث بودنش میشه به توافق رسید!!! 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ آره یه کتاب دیگه هم گرفتم god is not great . . .تو همین زمینه هست!:4chsmu1: به هر حال من منظورم این بود اول یکی بیاد وجود خدا رو ثابت کنه بعد سر مذکر و مونث بودنش میشه به توافق رسید!!! حالا بودن خدا برا تو بد نشده صاحب شغل مادامالعمری دیگه عزرئیل بامرام 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ .................................................................................................................................. ................ مگه نمی گن خدا نه زنه نه مرد پس چرا تو قران از ضمیر مذکر به قول داداش اسی برا خودش استفاده کرده ؟:w58::w58: قربون دهنت هميشه اين يه سوال گنده بود برام اما هيچ كس جوابمو نداد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده