ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 17 مهر، 2010 قربون دهنت هميشه اين يه سوال گنده بود برام اما هيچ كس جوابمو نداد حالا چه فرقی می کنه این همه مرد بلانسبت چیچی و اینهمه زن بلا نسبت دو چی 1
shaden. 18583 ارسال شده در 17 مهر، 2010 حالا چه فرقی می کنه این همه مرد بلانسبت چیچیو اینهمه زن بلا نسبت دو چی 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 17 مهر، 2010 چه فرقی میکنه مگه نمی گیم حرف راستو از بچه باید شنید بعد می گیم عقلش ناقصه مهم حرفه اگه درسته قبول وگر نه هیچی 1
shaden. 18583 ارسال شده در 17 مهر، 2010 چه فرقی میکنه مگه نمی گیم حرف راستو از بچه باید شنیدبعد می گیم عقلش ناقصه مهم حرفه اگه درسته قبول وگر نه هیچی تو بچه اي يا ناقص ال.... 1
shaden. 18583 ارسال شده در 17 مهر، 2010 جفتش هنوز هم بچه ام هم ناقص واسه ناقصيت كه خدا شفا بده بچگي هم چن سال ديگه مشكلت حل ميشه 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 17 مهر، 2010 واسه ناقصيت كه خدا شفا بده بچگي هم چن سال ديگه مشكلت حل ميشه ممنون دوست من 1
میلاد 24047 ارسال شده در 17 مهر، 2010 واسه ناقصيت كه خدا شفا بده بچگي هم چن سال ديگه مشكلت حل ميشه :viannen_38: بگو آبجیت بیاد 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 17 مهر، 2010 خواهش ميكنم كاريه كه از يه دوست بر مياد دقیقا ............. 1
shaden. 18583 ارسال شده در 17 مهر، 2010 دقیقا ............. سلام ابولي منم شقايق خواهر مهسا حال ندارم پسوردم و وارد كنم كار داري 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 17 مهر، 2010 سلام ابوليمنم شقايق خواهر مهسا حال ندارم پسوردم و وارد كنم كار داري تعطیل توی میگم این کیه می پره 1
.: Bahar :. 853 ارسال شده در 17 مهر، 2010 .................................................................................................................................. ................ مگه نمی گن خدا نه زنه نه مرد پس چرا تو قران از ضمیر مذکر به قول داداش اسی برا خودش استفاده کرده ؟:w58::w58: سلام ساراجون. خوب چرا در زبان عربی تحقیق نکردی که جواب سوالت را پیدا کنی؟! یک روزی این سوال من هم بود. در زبان عربی مواردی که مذکر و مونث ندارد، و علامت مونث هم در آن نیست، ضمیر مذکر استفاده شده و مذکر حساب می شود.... این قواعد زبان عربی است. :wubpink: 5
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 17 مهر، 2010 چرا بین این همه زبون خدا عربیه رو انتخاب کرده ؟ چرا تو قران از اناناس و کیوی و توت فرنگی و موز ... سایر میوها اسم برده نشده اما خرما و زیتون و انجیر ...بعله ؟ چرا بین این همه حیون فقط از عنکبوت و گاو و مورچه و ....؟ چرا جرفی از درخت کاج و سرو و گیلاس و نارون نیست ؟ . . .هزارتا چرای دیگه هم هست اما از کتابی که بیشتر مطالبش برای رفع اختلاف بین زنهای پیامبر بوده بیش از این انتظاری نیست ... چسارتا من نمی دونم چه اسراری هست که خانما این قد علاقه دارند خودشون رو با مردها مقایسه کنند بابا همه عین همیم !! 3
zzahra 4750 ارسال شده در 17 مهر، 2010 آره یه کتاب دیگه هم گرفتم God is not great . . .تو همین زمینه هست!:4chsmu1: فارسیشو داری یا اینگیلیش؟ 1
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 17 مهر، 2010 سلام ساراجون.خوب چرا در زبان عربی تحقیق نکردی که جواب سوالت را پیدا کنی؟! یک روزی این سوال من هم بود. در زبان عربی مواردی که مذکر و مونث ندارد، و علامت مونث هم در آن نیست، ضمیر مذکر استفاده شده و مذکر حساب می شود.... این قواعد زبان عربی است. :wubpink: . . .درسته تا حدودی موافقم اصلا زبان عربی حساب کتاب درست جسابی نداره ..من نمی دونم چرا مزرعه و خورشید و ..اینا مونث اند. اصلا تو زبون خودمون به حورشید می گیم خورشید خانم اما به گرگ میگیم اقا گرگه ؟ چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلا خوش بحال زبون فارسی که مدکر و مونث نداره ! 2
ارسال های توصیه شده