sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ من اینو تو پست شما خوندم تو خونه گاسپار بودا ولی!:JC_thinking: نه این عکس به عنوان یک نمونه از کارهای معمار گذاشته شده بود. و در ادامه خانه ی گاسپار توضیح داده شد.... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ دیگه دارم عادت می کنم به آپ کردن این تاپیک:5c6ipag2mnshmsf5ju3 راهنمایی: کار در آمریکا ساخته شده.معمارش هم مشهوره.... 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ خانه اشریک؛ معمارش هم لویی کان لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ خانه اشریک؛ معمارش هم لویی کان کاملا درسته:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ هتله اسمش یادم رفته تو ایران معاصر زدم ولی:دی 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ 1 - معمارش ایرانیه؟ بله گروه ارش؟گروه بن سار؟ 2- گروه ارش ؟ خیر 3- گروه بن سار ؟ بله, درسته هتله اسمش یادم رفته تو ایران معاصر زدم ولی:دی درسته خب ؛ اسمش؟ 4- هتله ؟ درسته لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ اومدم هیجان انگیزش کنم.... مدیریت اجرایی زد کاسه کوزه مونو شکست...... با تشکر از مدیریت اجرایی..... هتل گاندی 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ اومدم هیجان انگیزش کنم....مدیریت اجرایی زد کاسه کوزه مونو شکست...... با تشکر از مدیریت اجرایی..... هتل گاندی :texc5lhcbtrocnmvtp8 ای بابا نقشه بود؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 عکس بعدی 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ بفرماییید...این هم از عکس جدید:yes: 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ معمارش معروفه؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ معمارش معروفه؟:JC_thinking: 1. معمارش معروفه؟بله:yes: 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ تو پرتغاله؟؟؟؟؟ 1. معمارش معروفه؟بله 2. تو پرتغاله؟؟؟؟؟خیر 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ از کارای فیلیپ جانسونه؟؟؟ 1. معمارش معروفه؟بله 2. تو پرتغاله؟؟؟؟؟خیر 3. از کارای فیلیپ جانسونه؟؟؟ خیر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده